Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

baiat/fata: prieteni cei mai buni?

Recommended Posts

d mai mult timp am si eu o nedumerire si poate e mai bine sa o impartasesc cu voi, sa vad daca sunt eu ultima care mai crede in povesti cu cavaleri ajunsi pe un cal alb la printesa lor (cum mi se spune frecvent) [alcool][il][bang]

ideea e ca sunt inconjurata de persoane care nu cred intr-o prietenie sincera intre un baiat si o fata, chiar daca aceasta are loc de ani d zile, din copilarie, si cei doi sunt acum trecuti bine de adolescenta... voi c parere aveti? poate exista sau nu?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Iti raspund cu o intrebare: de ce parerea celorlalti trebuie sa fie mai importanta decat prietenia la care te referi? Banuiesc ca este vorba de o relatie in care esti implicata, gresesc?

Voi stiti cel mai bine ce este la mijloc si asta este ceea ce conteaza. Sigur, multi pot carcoti insa e usor sa vorbesti cand nu stii despre ce este vorba, nu-i asa?

In orice caz, chiar daca nu cunosc mai multe despre relatia ta cu acel baiat, persoanele din anturajul tau ar trebui sa aiba incredere in spusele tale, daca iti sunt prieteni, altfel sunt doar niste persoane cu care imparti un loc si un spatiu, ori este nevoie de mai multe ca sa-ti fie cu adevarat prieteni.

Si ca sa-ti raspund la intrebare: da, exista![:)]

Catalin

Think pink!id="size1">

Eu personal nu cred intr-o prietenie sincera intre un baiat si o fata, in general vorbind; am multe exemple in acest sens. O prietenie, da, dar nu cea mai buna. Totusi, vorba lui Catalin, de ce conteaza parerea celor care te inconjoara? Vrem detalii!

http://community.webshots.com/user/tora97

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

imi pare rau k va dezamagesc, nu e vb d mine...[:o)] nu prea...ma rog, nu situatia mea imi da bataie de cap. oricum, nu asta conteaza, ci faptul ca multi desconsidera relatia cu un baiat pt simplul motiv ca nu poate fi vb doar d o prietenie. intodeauna exista subintelesuri, si desi si noi, cei implicati ne am pus de mii de ori intrebari, am facut pacturi peste pacturi, stim ca e doar atat. e nedrept sa nu poti avea incredere in rationamentul si in judecata unor adulti, crezand mereu ca se vor lasa prada unor instincte "primare"[;)]

ma rog..intr un fel e ciudat ca primii care au raspuns au fost baieti ;-)

nu va voi putea citi in week end, dar sper ca luni sa gasesc opinii "prietenoase" [si-eu]

quote:Originally posted by blinky

ma rog..intr un fel e ciudat ca primii care au raspuns au fost baieti ;-)

id="quote">id="quote">

Poate asa o sa intelegi ca intr-o prietenie baiat-fata conteaza si parerea lui, nu numai a ei...

http://community.webshots.com/user/tora97

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

cele mai lungi relatii de prietenie le-am avut si le am cu barbatii. daca ei s-or fi gandit la altceva,asta e.parerea mea este ca poti vorbi deschis cu un barbat fara sa se supere si sa sara de cur in sus ca l-ai jignit spunandu-i adevarul.pe barbati ii poti lua la misto,pt. ca apoi sa iesi la o bere cu ei.cu multe femei e mai greu sa faci asta.asta e doar parerea mea ce rezulta din experientele avute cu prieteni si prietene.

Eu cred in prietenie sincera si numai atit intre un barbat si o femeie. In special daca tipii se stiu din copilarie si fiecare are prieten sau prietena acum. Daca insa cei doi, prieteni fiind sint neimplicati sentimental si petrec o buna parte din timpul liber impreuna e f. posibil ca prietenia sa devina legatura romantica.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...