Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Masa de fructe in parc?

Recommended Posts

Desi in prezent orarul meselor e cam vraiste la noi intentionez sa fac schimbari si mai ales sa ies cu puiul meu mai devreme afara ca vremea s-a incalzit. Ma gindeam chiar sa stam mai mult in parc, sa ii dau sa pape acolo. Avem 10 luni si ma gindeam la masa de fructe (adica fructe, cereale si brinza calcica) dar fructele ar trebui preparate doar inainte de masa (se poate face un compromis?) sau ar fi bine sa apelez la borcanele?

Voi ce credeti? Multumesc.

http://community.webshots.com/user/fluturas1976

Florina si bb Teodor cel scump (7.06.2004)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Borcanelele sunt ideale, dar totusi in Romania sunt foarte scumpe, aproape un euro si ceva!

Si noi suntem dependenti de ele, dar usor vrem sa de dam pe fructe normale.

Florina, faci cum crezi tu ca e mai bine pentru Teodor.id="Comic Sans MS">id="teal">

Catalinaid="Comic Sans MS">id="green">, id="green"> [copil]id="orange"> Rid="orange">Oid="green">Bid="red">Eid="orange">Rid="green">Tid="red">id="size1"> si Cid="orange">Aid="green">Tid="red">Aid="brown">Lid="red">Iid="green">Nid="orange">id="size1">

La Hipp sunt niste borcanele cu branza&fructe sau iaurt&fructe - deci cam ce va trebuie[:)].

Noi luam la plimbare intotdeauna o banana si aceea e masa de fructe. Daca poate sa muste din banana, poti incerca si asa.

Cristina

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

si noi am procedat la fel primavara trecuta: masa de fructe in parc. luam o banana sau un borcanas + un iaurtel (pe care il tineam cu doza de la lada frigorifica pana il papa fetita). fructele gata pasate se oxideaza daca le tii mai mult de o jumatate de ora. Eventual un mar copt din care sa-i dai cu lingurita si varianta de salvare (la noi cel putin) - banana...

If a have a bag of rocks to carry as I go

I just want to hold my head up high....

Si eu am folosit f. mult timp borcanasele, sunt rapide si f. gustoase. Insa de la o vreme am auzit ca ar fi fost niste scandaluri in Germania, cum ca ar contine substante care pot deveni cancerigene, asa ca m-am cam speriat si nu prea le-am mai folosit. Oricum, e clar ca e f. important sa fie respectate cu strictete regulile de pe borcanel (sa nu fie folosite mai multe zile decat scrie, etc...), si sa fie vidate la cumparare.

Cat priveste fructele proaspete in parc, nu prea stiu daca e sanatos sa fie preparate inainte.

Mult succes si DOAMNE-ajuta!

Cristina si [copil] Anelisa Elena (04.04.04)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...