vrabiuta Publicat Aprilie 9, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 9, 2005 mamici, de ieri ma doare un san foarte tare iar celalalt putin. fetita mea are 6 luni si 3 saptamani si o alaptez. problemele au inceput dupa ce alaltaieri mi-a dormit 8 h noaptea. am fost tare incantata ca am dormit si eu vreo 6 fara intrerupere, dar m-am trezit cu alte probleme [bang] unul dintre sani mi s-a umflat foarte tare si a inceput sa curga in timpul noptii. bb l-a golit dar peste zi a inceput sa ma doara, azi noapte m-a durut mai tare, iar acum ma doare rau de tot. cred ca este un canal infundat, am tot citit pe net si inca nu m-am lamurit care ar fi cea mai buna solutie, iar doctorita nu imi raspunde la telefon. mamici care ati avut problema asta, imi dati un sfat? [flo] foto Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Aprilie 9, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2005 Draga mea, am patit si eu un lucru foarte asemanator. Fiindca era weekend si nu aveam la cine sa apelez am fost foarte stresata, nici nu am dormit noapte de frica si de durere. Totusi, l-am pus pe bb mai mult la sanul acela si ziua l-am si muls, chiar daca nu mai lasam lapte deloc in el. BB iti desfunda cel mai bine canalele, mai bine decat la muls. Nu dispera, daca faci asa cum ti-am zis, iti promit eu ca in 2 zile, ba nu, o zi jumate iti va trece. Incet incet durerea se va diminua. Astept sa scrii cum evolueaza treaba si pune bb la sanul acela mai mult! "Fiecare pasare, pe limba ei piere..." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vio Postat Aprilie 9, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2005 Buna, Si eu am patit ceva asemanator acum vreo saptamina, iar solutia a fost aceeasi cu cea sugerata de Roxana: am pus bebelusul sa suga mai mult din acel sin si in vreo 2 zile durerea a trecut. Eu am incercatsa ma mulg cu pompita, dar fiul meu a fost mult mai eficient. :) Sanatate multa, Vio Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Aprilie 9, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2005 Si eu am avut aceasta problema dar nu am rezolvat-o nici cu pompa, nici cu batistele umezite cu apa rece care mai ma racoreau putin numai bebe a reusit sa desfunde canalele infundate. Sanatate!!!! Pupici, Otilia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pufymic Postat Aprilie 9, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2005 Vrabiuta id="red">si eu am patit chestia asta de 2 ori....ultima data ieri noapte cand a fost suparat bazucu meu si n-a vrut sa suga....a doua zi l-am pus sa suga si a fost ok.... Bebele e cea mai buna pompita din lume!!!Pune-l la san!Daca papa si altceva mai bine fa pauza o zi si pune-l numai la san ca sa iti goleasca si desfunde canalele ca asta e mai important acum! Pupici!id="green"> Ioana[olala]&[bibe] Alesio, bâzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)id="green">http://alesio.shorturl.com/ --------------------------------------------------------------------------- When life gives you lemons, make a juice! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_a Postat Aprilie 9, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2005 Marcela, si eu am patit asa pe cand alaptam, ba mai mult decat atat, sub san a aparut o pata mare rosie, si eu m-am speriat, am muls sanul cu pompa dar tot Stefan a fost cel care l-a desfundat!L-am pus la sanul cu problema prima data, si incet incet si-a revenit.Cand mulgeam cu pompa faceam si un masaj de la piept spre sfarc binenteles ca foloseam o crema, Garmastan care nu are nici un efect asupra copilului.Succes si sa ne spui cum s-a rezolvat! Pupici Alexiei scumpice! [foto]Maria Sa Stefan Speculant mic[copil] ( 19.08.2004) - POZICIid="green">id="size2">id="Arial"> [flo]flori din gradina meaid="red"> "Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Aprilie 9, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2005 Vrabiuta, si eu am pati-to, 2 nopti nedormite si sanul ca un bolovan, dureros, cu o umflatura rosie, o durereee, dar Giulia a fost singura care m-a vindecat in vreo 3 zile, tot in we s-a intamplat si la mine. Cum Garmastanul nu m-a mai ajutat, am pus Bepanthen (bine-nteles ma spalam inainte de alaptat). Pe langa asta am folosit compresele cu apa rece sa rezist. Pupici la voi !!! Leoaicele Daria & [copil]Giuliaid="size3"> (2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> "La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"id="navy"> [cit]Povestea-nasterii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrienne12 Postat Aprilie 10, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2005 Vrabiuta, ai multa grija caci asta cauzeaza infectia numita mastita. Fiu-meu nu sugea, era un puturos, asa cum e si acum dupa 18 ani. Eu m-am muls dar in final tot am facut mastita si doctorul mi-a dat antibiotice ca sa dea laptele inapoi si l-am intarcat dupa o luna jumate. Te sfatuiesc sa discuti cu doctorul tau. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Aprilie 10, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2005 quote:Initial creeata de vrabiuta unul dintre sani mi s-a umflat foarte tare si a inceput sa curga in timpul noptii. bb l-a golit dar peste zi a inceput sa ma doara, azi noapte m-a durut mai tare, iar acum ma doare rau de tot. [flo] id="quote">id="quote"> Si mie mi s-a intamplat o data, a fost singurul accident din perioada cand alaptam. Desi i-am dat copilului sa suga mai mult de la sanul dureros, durerea n-a trecut si tot a mai ramas lapte pe care a trebuit sa-l scot cu pompa electrica. Nu puteam sa-l las pe copil suga numai de acolo, riscam sa am probleme si cu celalalt san. Cred ca atunci am fost la un pas de mastita (m-am sculat dimineata cu frisoane) - dar am rezolvat-o si am alaptat inca multe luni dupa aceea. Trebuie sa iei repede masuri! Succes! Cristina http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabileana Postat Aprilie 10, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2005 Vrabiuta, ai mare grija! Eu am patit la fel ca tine de vreo doua ori, mereu la acelasi san. Ai un canal infundat.daca bebe nu ti-l desfunda, fa un masaj cu apa calda si sapun deasupra chiuvetei. Maseaza sanul usor, iar apoi incearca sa il storci, chiar daca este dureros. La alaptat sa dai mereu sanul respectiv primul. Eu asa am facut si n-am mai avut probleme de mult timp. Multa sanatate si perseverenta . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.