Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Racoaice la apel (3)

Recommended Posts

Ia racoaicelor la apel !!!

01. 22/06 - Mih - sotul varsator, fecioara

02. 23/06 - Ana_Alx

03. 24/06 - Gabrielat - sotul berbec,rac

04. 24/06 - tania-z

05. 24/06 - iren - sotul taur

06. 25/06 - MirelaV - sotul sagetator

07. 25/06 - Crenick - sotul scorpion

08. 28/06 - Lucia_B - sotul taur

09. 29/06 - Preda_vicky - sotul capricorn, peste & sagetator

10. 29/06 - Alipiticot - sotul gemeni

11. 29/06 - Pdelia - sotul peste

12. 29/06 - paula2003

13. 29/06 - petra

14. 30/06 - Anculina

15. 01/07 - CrisCiurea - sotul taur

16. 03/07 - ionella3003 - sotul taur, fecioara

17. 03/07 - tyaa- sotul capricorn, fecioara

18. 04/07 - Jeff - sotul varsator, peste

19. 06/07 - Caprioara - sotul sagetator, capricorn

20. 06/07 - Mephala30 - sotul berbec, gemeni

21. 06/07 - Frederik

22. 07/07 - Corneliaa - sotul fecioara, varsator

23. 08/07 - Adrianafedorca

24. 09/07 - GabrielaG - sotul fecioara

25. 12/07 - Mik - sotul berbec, berbec & rac, sagetator

26. 12/07 - Danna

27. 12/07 - Nina_sim - sotul taur

28. 14/07 - mav-sotul leu, varsator

29. 14/07 - Primel, sotul capricorn

30. 15/07 - Mihaela1567 - sotul rac

31. 15/07 - Cosmi - sotul rac, *2 balante

32. 15/07 - Violetik - sotul rac

33. 16/07 - Niccostea

34. 16/07 - Claudelu - sotul peste, berbec

35. 18/07 - Florinini

36. 19/07 - Ninocikap - sotul capricorn

37. 19/07 - Baby_boom - sotul rac, rac

38. 19/07 - AlinaN

39. 19/07 - Juliafin

40. 19/07 - oanamc

41. 21/07 - Lucia_cs - sotul taur

42. 21/07 - Flori76

43. 21/07 - Lady_danielle

44. 22/07 - Tiara

45. 22/07 - Dianapatrik

Claudiaid="orange"> si Raul id="teal">(01id="navy">.04id="orange">.2004id="teal">)id="navy">

Martieid="teal"> Aprilieid="navy"> 2004id="orange">

id="Script MT Bold">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[:(] Eu nu ma vad pe lista...[q] Sa-mi iau ochelari? [wow] Cat despre "sot" (la mine... viitorul sot)... este leu.[afro]

Parfumuri... imi plac cele florale [hop] si nu le sufar pe cele orientale!!! [vom] Nu inteleg cum pot pune unii la un loc, in descrierea unui parfum "Floral-oriental" [bang] Dar oricum nu cred ca are neaparat legatura cu zodia...

[flo] si [pup] pentru racoaice!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Nicoid="red">, eu doar am copiat lista, m-am gandit ca era actualizata...zi te rog inca o data ziua de nastere, ca sa nu ma pun acum sa caut in vechiul subiect!id="navy">id="Comic Sans MS">

Claudiaid="orange"> si Raul id="teal">(01id="navy">.04id="orange">.2004id="teal">)id="navy">

id="Script MT Bold">

Salutare (d)racoaice !

Sa va spun si de mine cu parfumurile ! Imi plac foarte multe : Dazzling (E Lauder), toate parfumurile Hermes, Coco si Nr5 de la Channel, citeva de la Dior, Alchimie de Rochas, Fatasma de Ted Lapidus. Acum port un parfum foarte placut de la ARmani, numai ca e intr-un flacon urit. Imi place sa le schimb cind se termina, astfel cind recunosc un fost parfum imi aduc aminte cu placere.

Sa va intreb : voua va place sa gatiti ?id="green">

Eu ador dar trebuie sa ma bat cu sotul caci si lui ii place.

Mik.

quote:Originally posted by niccostea

16.07.1982 Multumesc!Optimistul e mai aproape de Adevar.

id="quote">id="quote">hehehehe, suntem din aceeasi zi![pup]id="Comic Sans MS">id="navy">
Claudiaid="orange"> si Raul id="teal">(01id="navy">.04id="orange">.2004id="teal">)id="navy"> Martieid="teal"> Aprilieid="navy"> 2004id="orange">id="Script MT Bold">

Mik, mie imi place la nebunie sa gatesc, dar nu toata zilnic. Cand ma apuca, fac adevarate festinuri spre desfatarea membrilor familiei.Sotul meu e de-a dreptul innebunit dupa mancarea pe care o gatesc eu.

Aaaaa, si sunt la concurenta cu soacra-mea,si ea o buna bucatatreasa;multe am invatat de la ea, dar acum elevul si-a depasit demult profesorul(asta e parerae sotului meu [:D])

Imi place sa gatesc in special mancaruri rafinate, din meniuri de restaurant.Mancare traditionala, de la tara, mananc cu placere, dar nu ma inghesui sa o si gatesc.

[pup]

Ei eu nu ma pot lauda ca-mi place bucataria....incaperea aia numita bucatarie nu e pentru mine, decat in cazuri exceptioanale[:D] No, ca doar stau cu mama[:D]

in schimb in place la nebunie sa calc, sa spal vasele [:D]id="navy">id="Comic Sans MS">

id="Script MT Bold">

Eu urasc sa sterg praful si sa spal baia!!!!!! Din pacate trebuie sa fac si asta, pentru ca nu imi permit o menajera si sunt cam obsedata cu curatenia.De multe ori imi dau seama ca exagerez si ma mai tempereaza si sotul meu...

In schimb aspir si calc cu foarte mare placere si am noroc sa imi placa pentru ca sotul meu schimba 10 camasi pe saptamana [bang][bang][bang]

Hobby-ul meu: CUMPARATURILE!!!!!!!!!

Imi cer scuze niccostea ca nu te trecusem pe lista, dar eu intru mai rar si nu am mai apucat sa te trec pe lista pana s-a inceput capitotl 3.

In legatura cu gatitul imi place sa gatesc, dar nu chiar zilnic. Ma apuca mai rar cheful asta, dar cand fac ceva, fac mai mult si uite asa am mancare gatita in permanenta. Cand se termina una, fac alta. N-as putea trai mancand in oras sau semipreparate. Ma mai ajuta si sotul, dar acu mai rar ca saracu nu are timp.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...