Ely_S Publicat Aprilie 9, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 9, 2005 Buna. Voiam si eu sa va intreb ce faceti cu hainele,incaltamintea etc. cand va raman mici,nu le mai considerati la moda sau s-au mai detreiorat? Si nu ma refer numai la hainele de bebe,ci si la hainele pe care le purtati voi(si cand erati la liceu de ex.):tricouri,bluzite,geci etc.? Eu de ex. mai am niste bluzite,pantalonasi,fustite care ba mi-au ramas mici,ba nu mai sunt la moda(ba sunt prea copilaresti) si as vrea sa le dau gratis.Adica ori la un orfelinat,ori la niste copii de pe strada,ori sa fac un pachet pt. cineva care chiar are nevoie. Eu as prefera la un orfelinat.Voi la cine le dati? [;)]Ma mai gandeam ca poate moderatorii(ma gandesc ca sunt mai in tema cine ar avea nevoie de ajutor) pot face un punct de colectare si sa le ducem acolo si de acolo sa fie preluate de dumnealor si facute pachete pt. diferite colturi ale tari(asta normal,numai daca doresc si au timp sa oranizeze asa ceva). [flo]Ar fi frumos,ca nu are rost la le aruncam sau eu stiu sa le dai la cineva si sa fie nerecunoscator(sunt convinsa ca nu este exclus). Sau as dori niste info despre centrele(daca sunt) care se ocupa cu asa ceva(case de copii etc.) Sa speram ca putem face ceva util si folositor cu ele.[grup] Va multumesc. [flo][cheers] Ely_S Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.