Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

alta problema

Recommended Posts

Dragele mele mamici,

Cred ca deja pot sa folosesc acest apelativ. va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Adevarulm e ca eu sunt o mamica paranoica si ma alarmez mult prea tare ori de cate ori apare ceva la puiutul meu drag si scump. Cu siguranta unele dintre voi ma vor intelege. Am citit si eu despre torticollis( asa am gasit eu in carte), m-am gandit la problema asta, dar sper din tot sufletul sa nu fie vorba de asa ceva. Treaba cu gipsul...parca e prea mult ptr bibicelul meu drag. Am sa incerc toate sfaturile primite de la voi. Sa stiti ca eu , in urma nasterii am ramas cu un micut hemoroid care tare ma deranjeaza ptr ca sangereaza. Stie cineva un tratament ?? Poate chiar naturist...ar fi perfect. Inca o data va multumesc tare mult si astept din nou sfaturile voastre. va pupiceste Gabileana si Stefi.[bang]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de Gabileana

am ramas cu un micut hemoroid care tare ma deranjeaza

id="quote">id="quote">

Pana una alta, incearca cu unguent de galbenele.

Poti incerca si hemorstop, dar galbenelele sunt mai la indemana. La mine nu era prea grav (si a aparut in timpul sarcinii), dar a disparut in 3 zile.

Pup

POZICI:

Omuletul_meu_drag id="blue">

Rici, cea mai fericita mamica [mamica] si omuletul ei drag [copil]

Fetelor,

am si eu o dilema, sa nu radeti. Eu am un hemoroid de cand m-am nascut, adica de vreo 27 de ani, care nu m-a deranjat deloc (cu exceptia cand am mancat la ardei iute in prostie[bang], adica pana nu am mai putut[porc]), in rest nici cu sarcina, nici dup`aia nu am avut teeaba.

Credeti ca ar trebui sa folosesc si eu unguentul cu galbenele ? Adica trece de la unguent ??? ??? ???

Sper sa nu radeti prea tare de una bucata intrebare tampita ... [:I]

Leoaicele Daria & [copil]Giuliaid="size3"> (2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red">

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"id="navy">

[cit]Povestea-nasterii

Originally posted by deliak

Daca mai alaptezi,inca,hemorzonul nu este recomandat,fiindca hidrocortizona trece in lapte si nu este buna pentru copiluti.Eu am avut aceeasi problema si am rezolvat-o cu Proctolog (un unguent). Sanatate!! Delia, iti multumesc, chiar nu m-am gandit la treaba cu hidrocortizona. Cu drag, Gabi si Stefi, broscoiasul meu drag[mamica]

Poti folosi cu incredere ULEI DE SUNATOARE!(home made)...este f bun ptr. foarte multe lucruri: -Hemoroizi- taieturi- bataturi- arsuri-(eu deobicei folosesc cu succes si la funduletul fetitei mele cind este mai rosie)-chiar ptr. tratarea panaritiului- si lista poate continua!Daca esti interesata trimite-mi un pm! ...si iti dau reteta!

simona

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...