dariana Publicat Aprilie 10, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2005 Stie cineva ce inseamna asta, daca e grav, cat de grav si cum se trateaza??? Sau orice informatii despre asa ceva sunt binevenite. Stiu ca asteno inseamna mai putin mobili, terato = forme atipice, pot sa dea malformatii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Aprilie 10, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2005 dariana, si noi am avut diagnosticul la spermograma de astenoteratospermie. Eu am mai intrebat si in alte parti daca exista tratament pentru acest diagnostic si raspunsul a fost acelasi: se pot incerca diferite produse naturiste Sotul nu a primit nici un tratament dupa citirea si interpretarea analizei. Mi s-a spus ca exista sanse foarte mari sa isi revina la normal si asa a fost. Mi s-a mai spus a se fereasca de caldura si bai fierbinti la problema. La fiecare inceput de ciclu al meu incep si ii dau sotului capsule de Napraznic pe o perioada de 10 zile. Niciodata nu am depasit mai multe zile. Pe langa ele ii mai administrez sotului vitamine cu Ca, Mg, vitaminaC si Zn. Eu am inceput din ianuarie sa fac inseminari si nu am mai avut probleme cu gigeii sotului. Dr stie de problema dar niciodata nu ne-a mai spus ca am mai avea probleme la sot. Problema nu este grava si se poate remedia destul de usor si repede. Mult succes! LilianaM Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dariana Postat Aprilie 12, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 multumesc mult, MRL l-am intrebat si eu pe dr. cat de grav este si a zis ca nu e deocamdata dar poate sa devina, asta l-am intrebat pe net dar abia astept sa ajung la monitorizare sa-- duc si spermograma sa vada rezuluatele exacte si sa aflu ceva mai concret. Oricum m-am mai linistit un pic dar mi-e foarte teama de terato-..., nu de asteno-... Si al meu nici nu vrea sa ia nimic ca lui i-a zis dr. ca nu e grav si ca ar putea sa ia doar niste zinc si in nici un caz sa nu ia hormoni. Napraznicul asta nu are ceva hormoni vegetali? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi si mami Postat Aprilie 12, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 Exista hormoni vegetali?? Eu n-am auzit de asa ceva. Spune-i sotului tau sa nu aiba nici o teama. Poate lua Napraznic fara probleme. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea_m Postat Aprilie 13, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2005 Darianaid="blue"> si sotul are acest diagnostic. Hormonii erau in regula, dar avea o infectie pentru care a luat Zanocin OD 400 mg 1 tb la 12 ore timp de 10 zile. Apoi tratament cu Livercyn ( produs din plante) 3x1/zi, acid folic 2x1/zi si zinc 1tb/zi. Sper sa se rezolve problema. Infectia a descoperit-o in urma spermoculturii. In ca nu am facut o alta spermograma. Teodora Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Aprilie 13, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2005 dariana, poti sa ii dai Napraznic fara probleme dar intreaba pe cineva avizat cate zile pe luna ii poti administra. Eu, de ex. nu ii administraz sotului mai mult de 10 zile pe luna si este OK. Uite si un link despre Napraznic http://www.naturaplant.ro/produse/2034/Napraznic Pupicei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dariana Postat Aprilie 13, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2005 inteleg ca exista niste analize care se fac pt depistarea cauzei acestui diagnostic. Tot asa se recolteaza sperma? Sau cum se fac astea? deci sa inteleg ca asta se face si de la infectii? Ce fel de ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.