adirys21 Publicat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 11, 2005 Daca tot a venit primavara si natura e in schimbare ,am si eu nevoie de o schmbare.Si cel ma la indemana e look-ul.Si ma gandeam sa-mi schimb culoarea parului ca de tuns nici nu incape vorba ca abia astept sa mai creasca un pic.Eu mai am in cap cateva urme de roscat(nuantator)iar la radacina un blond mai inchis(culoare naturala).Si ma gandeam sa ma vopsesc un blond mai deschis ,dar asta sigur nu-mi iese si am ales varianta saten cu suvite blonde ca tot e la moda.Dar nu stiu daca o sa-mi reuseasca.eu imi doresc tare mult dar am fost la un coafor si mi-a zis din strat "nu".Voi ce parere aveti?Merita sa incerc? [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catan Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 Nu stiu ce sa-ti zic ca nu prea am inteles de ce ti-a zis la coafor nu?Poate blondul nu te prinde ?Daca da mult curaj si incearca in alta parte sa ne zici cum a iesit[:)] http://community.webshots.com/user/catya106 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruxinha Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 adirys21, primul sfat e sa incerci la alt coafor al doilea sfat vine din vasta experienta personala. Am purtat roscat ani la rand, pana mi s-a pus pata sa ma fac blonda - si a iesit. BIne, prima data coafeza a zis ca nu meeerge, ca imi stric paarul, etc. etc. Parerea mea e ca nu se pricepea, pur si simplu. Si asa ca, dupa ce am mai facut niste 'sapaturi', m-am dus la ea hotarata si i-am zis ce si cum sa-mi faca. La origine, parul meu e saten inchis, e si lungut, deci avea multe straturi de vopsea roscata. Mi-am luat pudra de decolorat Kallos, si o rola de folie de aluminiu, si am pus-o sa ma decoloreze, in meshe; altfel, pur si simplu nu iese, sa nu care cumva sa le lasi sa te decoloreze prin metoda aia [xx(] cu punga. Dupa decolorare, te poti vopsi imediat cu o nuanta blonda care-ti place si iti vine bine. Ah, am uitat, nu se decoloreaza suvitele de par de la radacina, preferabil ar fi sa se aplice pudra de decolorat doar pe zonele unde exista vopsea veche. Zonele de par fara vopsea roscata, se vor decola prin intermediul noii vopsele, care decoloreaza si ea. Pe parul natural, prinde orice nuanta de vopsea, inclusiv blond; la tine cu atat mai mult va prinde, daca spui ca ai o nuanta de blond inchis de la mama natura. Deci, recapituland, decolorezi parul vopsit in meshe, si pui imediat o vopsea blonda. Iese, garantat - eu asa am facut, si sunt incantata de noul look (si sotul meu, la fel , ce-or avea, dom'ne cu blondele..). Plus ca pot sa fac pe proasta, nestingherita [:o)] PS - ce ti-am povestit eu acum, e un tratament destul de agresiv al parului, asa ca dupa aceea va trebui sa folosesti o masca de par. Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_daneza Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 Probabil nu ai intrebat unde trebuie.In mod normal nu vad de ce sa nu iti iasa, sfatul meu este sa incerci si la alte saloane.La Andrada, ai fost? Dana 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_daneza Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 Vezi ca se poarta suvitele late, gen mese. Pupici si sa fii frumoasa! Dana 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adirys21 Postat Aprilie 11, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 Mai fetelor dar ce promte ati fost in a-mi raspunde.Multumesc mult de tot.Chiar acum ma imbrac si ma duc la vechiul meu coafor ce eu am intrebat la unul de prin zona si era o doamna cam in varsta.poate reusesc si eu sa-mi faca lbum de poze si daca imi iese smecheria o sa pun niste poze daca nu...asta e. V-am pupat si ma duc sa vad ce iese daar acum sunt mai increzatoare. adirys21 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
syd Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 Sunt multe saloane unde refuza sa te decoloreze ,de teama sa nu ramana cu parul in mana.Sau iti spun ca iti strica parul. Tu spune-le ca e pe riscul tau si asumi rezultatul.Bieinteles ca iese culoarea. La mine odata chiar se rupe firul singur de la jumate,dupa o decolorare si blond puternic(dupa roscat).dar nu-i grav..am taiat ce nu era bun si am ramas blonda cu parul scurticel.daca ii pui un pic de gel tzeapan ,sa vezi ca look iti faci[wow] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adirys21 Postat Aprilie 13, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2005 Fetelor mare dezamagire pe capul meu. Ieri am fost pe la vreo 3 saloane dar toate doamnele de acolo "nu" categoric.Le-am explicat ca trebuie pudra de aia ,decolorant de ala si se uitau ca la....nu mai conteaza.Si azi o iau de la capat si ajung la un salon si spun ca vreau blonda si daca nu sunt sanse macar saten deschis cu suvite blonde.Doamna tare amabila ,da cum sa nu poftiti luati loc.Eu bucuria mea,zic in sinea mea uite ca in sfarsit iese treaba.Si vine la mine un baiat,imi spune sa ma ajez la un anume loc si incepe:daca doriti blond nu garantez ca iese asa cum doriti,sigur o sa iasa mai inspre roz ca o sa iasa roscatul ca nu stiu ce bla bla bla.Si eu zic bine te cred ca tu stii mai bine,dar saten deschis cu suvite iese?La care el zice "da".PAi atunci asa sa fie.I-am descris cum vreau sa arate ,de care fel de suvite si il las sa-si faca treaba.Si am stat 2 ore si jumatate si la sfarsit ce sa vezi:mi-a iesit o culoare turbata rau e un saten inchis spre gri sau nici nu stiu exact,cu cateva nuante pe ici pe colo de roscat si cu vreo 2 suvite blonde da mici tare ca nici nu se vad.Acum ce sa fac?Ca nu-mi place deloc ce mi-a iesit.Era si cel mai tare salon di oras si cel mai scump. adirys21 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruxinha Postat Aprilie 13, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2005 vaaaai tu fata, da' ce ti-au facut? Imi pare rau ca n-a iesit cum ai fi vrut, dar cred ca baiatu' ala nu prea-si cunostea meseria... Ai avut ghinion, imi pare rau Am mai spus inainte, mie una mi-a iesit, dar a trebuit sa fiu transanta cu coafeza, aceeasi care imi spusese ca nu iese. Eu am avut noroc.. a ramas o umbra de roscat la varfuri, dar la al doilea vopsit trag nadejde sa se uniformizeze. Daca nu, il tai si gata. Acuma.. singura solutie pe care o vad eu, e sa te vopsesti din nou, intr-o nuanta de saten nu prea inchis, iar cu blondul ma tem ca va trebui sa mai astepti... Hai lasa, nu mai fi suparata, gandeste-te ca sunt atatia fara casa si fara mancare (nu da cu bolovani, incerc doar sa te inveselesc) Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Sanziana Postat Aprilie 13, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2005 Daca vrei sa mai ramai cu par in cap,ia si te obisnuieste cu noua culoare,fa-ti vreo luna masti(da masti profesionale),nu-l mai usca cu fönul,nu-l mai stresa si dupa aia ai putea incerca niste suvitze. De alta data,cand atatea coafeze iti spun ca nu pot sa-ti faca o culoare,gandeste-te ca au ele un motiv de nu se baga.Ca i-a iesit cuiva din roscat blond nu inseamna ca o sa-ti iasa si tie.Depinde f mult de grosimea parului(blondele au parul mai subtire decat brunetele),cat e de sanatos si de lung.De aia se fac consultatii individuale.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.