amik Publicat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 11, 2005 dragele mele, am o problema.intotdeauna mi-au placut carucioarele.cand am ramas insarcinata eram ca un girofar cu ochii dupa ele.de vreo cateva luni nu maiies cu caruciorul afara decat la piata, insa nici nu pot sta prea mult cu alex afara ca oboseste si se plctiseste sa mearga pe jos.mi-as dori fff mult un carucior cu coarne, ca mi-au plcut mereu. intrebarea mea este:pana la ce varsta ati folosuit voi caruciorul.fata mea are 1 an si 9 luni. Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liliac1 Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 Pai, dupa mine, este bine ca inca mai sta in carucior la varsta asta... Andra are 1 an jumate si de cand a dat caldura nu mergem deloc in caurcior, doar pe jos...Intr-adevar, te cam enervezi sa faci un drum, pe care in mod normal il faci in 10 minute, cam in jumatate de ora, chiar si 1 ora... Noi daca luam carutzul dupa noi este clar ca merge doar pe rotile din spate, impins de fii-mea...care-l mai si busheste din cand in cand, nu lasa pe nimeni sa puna mana pe el... Asa ca mai ai putina rabdare, strange-l o saptamana, ca sa i se faca dor! Liliana&[copil] Andra-Maria poze Andra Ghiberdica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craluca Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 de pe la 1 an si 3 luni a mea nu a mai vrut sa stea in carut si nici in brate nu vrea sa stea; ii place pe jos si asta e, caruciorul este pe post de cuier ... Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana http://community.webshots.com/user/craluca100 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cgaby Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 buna alexandrelor! noi folosim caruciorul daca mergem mult pe jos! la plimbari in parc, cand mergem cu masina, nu il mai luam. nici la cumparaturi. in piata ma feresc sa merg cu stefi. asa ca..daca are chef de mers pe jos..si tu rabdare...e ok! pupici la fetite frumoase! cgaby http://community.webshots.com/user/cgaby100 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amik Postat Aprilie 11, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 heheee, dragele mele, o aveam pe matza in brate si nu am putut fi prea exacta. alex nu mai vrea in carucior de pe la 7 luni.m-a rupt de spate, ca trebuia ca la un moment dat sa o tin in brate si sa imping la carucior.mi-am luat un carucior mai usor, mi mic, sa fie si nou si sa o incante.dar, neaaah, era perioada cand invata sa mearga si vroia sa impinga la carut. acum, cand iesim cu el la piata, vad ca sta cuminte...si ma gandeam ca vrem sa mergem pe la mare, munte,etc...ne-ar prinde bine caruciorul oare?asta ca sa imi fac eu placerea de a impinge la carucior cu coarne![il]doamne, copil mai sunt! Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karina Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 Noi am renuntat la carucior de pe la 1 an si 8 luni. L-am mai folosit o data cind a fost bolnavior si am vrut sa-l scoatem afara, dar sa nu alerge prea mult. In rest, de la 1 an si 6 luni caruciorul era un bagaj suplimentar, ca oricum afara nu prea mai statea in el. Fara carucior alearga mai mult si oboseste mai tare, iar in casa numai are atita energie . Ne-a mai fost util caruciorul la mare, ca plaja nu era prea aproape si daca mergeam cu el pe jos, cind ajungeam la plaja trebuia deja sa ne intoarcem . Asa am economisit ceva timp. Sint curioasa cum o sa fie la vara... Karina [sofer] + Bogdanel [copil] Ajutati-l pe Mihaita !id="Book Antiqua">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ione Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 Depinde unde mergi? Noi am scapat de el de la 1.6 luni, am preferat sa mergem pe jos sau cu tricicletele. Noi cind mergeam cu caruciorul fetele mele dormeau instantaneu. Ginduri bune. Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003id="size3">id="blue"> icraciun Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 Tot asa, de cand a invatat sa mearga (11 luni) si, mai ales, de cand a devenit foarte sigur pe picioruse- 1 an si un pic, si Robert numai pe jos a vrut (si in brate cand mai obosea se cerea singur, dar nu pentru mult timp). Are foarte multi kilometri la bord . Cristina http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingridnen Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 Noi il mai folosim si acum, la 2 ani si 1 luna (alternativ cu tricicleta). Mi se pare taare practic, e un "buggy" de la Chicco, l-am mostenit de la baietelul surorii mele. Pana ajung in parc il pun in carucior (altfel in loc de 10 minute facem 30!). In afara de asta mai "agat" o multime de lucruri pe el: jucarii, apa, mancare etc. care altfel le-as duce in spate... Ingrid si Cristi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlada Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 Vlad are 2,1 ani si nu il mai accepta..inas aceeasi intrebare mi-o pun si eu legat de concediu, cand vor fi plimbari lungi si sigur nu va rezista atat la mers sau chiar sa mai si adoarma...ar trebui sa cumparam unul si de aceea mai stau in cumpana... Andreea si Vlad Iubirea mea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.