Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Transpiratia abundenta la copii

Recommended Posts

Salve tuturor!

Apelez la bunele voastre intentii de mamici saritoare si cu experienta bogata ca sa aflu rezolvare intr-o problema care ma supara de ceva vreme. Fetita mea, de 8 luni, foarte bine dezvoltata, a inceput de ceva vreme (sa fie 4-5 saptamani) sa transpire abundent la ceafa si pe umeri, noaptea, in timpul somnului. E adevarat ca e destul de cald in camera, termometrul de perete arata 26-27 de grade Celsius, dar si daca doarme imbracata doar cu un body si pantalonasi subtiri, neinvelita, tot transpira. Si problema e ca dupa ce transpira i se racesc ceafa si umerii. Sper ca e limpede problema, daca sunt nelamuriri intrbati-ma si va raspund.

P.S. Dr. de familie ne-a indicat sa-i dam Ca 10 zile pe luna, o lingurita pe zi. Nu e cam putin? In prospect scrie ca se pot da trei lingurite pe zi. I-am dat primele 10 zile, deja incepem la a doua serie de 10 zile. Nu observ imbunatatiri...

Multam mult!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Calciul intr-adevar asa se da la bb,5 ml pe zi timp de 10 zile.Imbunatatirile,daca asta e cauza reala a transpiratiei,se vor vedea mai tarziu.Stii cum e vorba aia,cu o floare nu se face primavara.Dar,parerea mea este ca e prea cald in camera.Se spune ca ideal ar fi 18-20 grade.Noi ne simtim bine la 22-23 grade.Incearca si mai coboara un pic temperatura.

Miha si puiul Robert

[:X][:X][:X]

[foto]

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Intr-adevar in camera e cam cald. Si la noi e f. cald 23-24 de grade si Bogdan tot asa transpira. Noi mai deschidem noaptea usa la balconul de la sufragerie, dar tot nu se racoreste prea tare. Si el e f. subtire imbracat, dar tot transpira, chiar si la 22 grade. Si noua pediatra ne-a dat calciu si nu am vazut nici o imbunatatire. Din cite intelesesem eu ii dam calciu, ca sa-l suplineasca pe cel pierdut prin transpiratie, nu ca sa transpire mai putin... Dar poate gresesc.

Noi i-am facut de curind toate analizele si cele de calciu au fost OK, chiar spre limita superioara, desi transpira la greu si calciu nu i-am mai dat de vreun an...

[pup]

Karina [sofer] + Bogdanel [copil]

Ajutati-l pe Mihaita !id="Book Antiqua">id="red">

Interesant... Mi-a mai zis cineva ca a fost cu aceasi problema la Dr. Hotaran (in Pitesti) despre care se spune ca e cel mai bun din oras si fara sa-i faca analize i-a spus mamei sa dea copilului Fe si nu Ca. Lucru facut si, culmea! (sau nu) copilul nu mai transpira...

Sa vedem ce cazuri mai apar aici pe forum...

Livutz, bebelina mea la fel transpira de vreo 3 saptamani. In camera avem cam 23-24 grade si o schimb cel putin o data noaptea.

Calciu nu i-am dat niciodata pana acum dar Fe am inceput sa-i dau de 4 saptamani pt ca i-a iesit hemoglobina 11,3. Fata transpira la fel ca la inceput deci nu am vazut nici o imbunatatire a situatie datorata fierului. Sincera sa fiu nici nu stiam ca Fe ar putea ajuta intr-un fel sau altul in astfel de situatii.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)

[foto]Alexia, [zana] de 7 luni +id="red">

[foto]Evenimentele din viata meaid="red">

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...