Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13

Recommended Posts

• Răspunsuri 149
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ura Teoid="red">[loveyou]...daca ai stii de cind te asteptam....sa ne spui ce faci...in a cita zi esti...cind incepi sa prestezi pentru bebe...cind ajungi la Moisa...eu sunt in ziua 23...a9-a de DPO..cred...si numar in continuare la temp. de 37.1....mai am citeva zile si voi vedea ce se intimpla si luna asta...

Decaid="red"> ce bine ca te reapuci de treaba[sex]...bravo...

Lilianaid="red"> [floare3]cum mai stai?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Distribuie pe alte site-uri

Apropo de temperatura. Ieri dimineata aveam 37.3. Eram tare incantata. Mai ales ca SPM incetase cu cateva zile in urma.

Era clar ca aveam sa trec peste ziua de ieri cu bine.

Soacra mea aranjase o petrecer surpriza pentru ziua mea.

Ajung acolo. Toata lumea fericita.

Fug la farmacie. Imi iau un test in sperantza sa le fac si io o surpriza frumoasa.

Fac testul negativ.

Zic "poate e devreme!" Ma mai calmez.

Cum Dumnezeu imi vine mie ciclu la temperatura asta????

Cre' ca-s defecta rau!

anca...poate intr-o zi[gravi]

http://community.webshots.com/user/ancawish

Cata, io mereu am avut temperaturi ridicate.

Cea mai joasa a fost 36.9.

Cu o zi inainte avusesem 37.4...dar totusi, luna trecuta scazuse la 37.0.

E tare ciudat. Nu ma gandesc ca as fi..si a venit ciclu peste sarcina. nu-s chiar asa dusa..doar ca ceva in neregula. Si nu-mi dau seama ce.

anca...poate intr-o zi[gravi]

http://community.webshots.com/user/ancawish

Ancutaid="red">...ce sa zic? Ca nu stiu daca se poate spune la ce valori ale temp. vine sau nu cm...daca tu ai avut mereu temp. ridicate...poate ca tine de particularitatea organismului tau...dar ia zi-mi...cind incepi sa-ti iei temp...din a 4 sau a5-a zi...ce valoare are de obicei? Si inca o chestie...asta al fi al 2-lea cm de la laparo?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Am si eu o intrebare mica : sunt mai multe tehnici de inseminare?

Stiu ca se practica intrauterin, probabil inspre partea cu ovarul care a ovulat, dar sunt mai multe tehnici? Sunt mai multe tipuri de solutii in care se disperseaza spermatozoizii ? Are fiecare medic "smecheria" lui norocoasa?

Se urmareste pe ecograf operatiunea sau este o procedura "oarba"?

Multam!

Si apropo de temperaturi: temperatura bazala este destul de individualizata - sigur plaja este destul de ingusta - de aceea conteaza doar saltul de la ovulatie si mai putin cat anume este.

Eu am, invariabil, 36.7 inainte si 37.0, 37.1 dupa.Cand am avut mai mult si credeam ca l-am apucat pe Dumnezeu de picior , era o infectie urinara.[bang]

De regula scade cu o zi inainte de flux, dar uneori chiar si in aceeasi zi, scaderea mai accentuata fiind dupa primele 2-3 zile de menstruatie.

Ai vorbit cu Moisa?

Am reusit sa citesc tot ce ati scris si va multumesc mult, mult pentru ca ati fost alaturi de mine, iar multumirile mele speciale pentru Anca, cea care va tinut la curent cu evolutia mea. Imi pare tare rau pentru voi, Anca, Liliana, Indy, Veroniciid="blue"> la care nu a reusit inseminarea de data aceastaid="red">, dar ma bucur sa va gasesc optimiste inca.

Ancaid="blue"> eu nu ma pricep deloc la temperaturi, dar sunt alaturi de tine chiar daca iti vei schimba medicul. Conteaza foarte mult comunicarea cu cel care te trateaza. Noi comunicam foarte bine cu ea, dar cu medicul pe care l-am avut inainte nu se intampla asa. [pup] dulce

Indyid="blue"> tin pumnii, sa fie cu noroc.

Cataid="blue"> poate nu va mai fi necesara laparo...cine stie...

Sunt in ziua 18 a CM si astept sa vina luna viitoare. In ziua 14 am facut eco, se pare ca HSG a declansat ovulatia la mine ( de obicei o stimuleaza) si ea s-a produs in ziua 12 cel mai probabil pe un folicul de 16 mm. In ziua 14 aveam un corp galben de 13 mm, endometru de 9,5 mm, trilaminar, secretor. Noi am prestat in ziua 12, dupa nici nu mai stiu cate zile de repaus, dar chiar nu-mi fac nici o speranta. De luna viitoare, din ziua 11, incep monitorizarile si, sper, inseminarea. Asa ca voi intelege mult mai bine prin ce treceti fiecare in asteptarea acelei zile fatidice sau fericite de sfarsit de CM.

Betyid="blue"> mai e putin si vine sotiorul acasa. Poate incepem impreuna asteptatul rezultatului la inseminare.

Lilianaid="blue">, duminica vazusem o Skoda rosie cu nr. B-?-MRL si ma gandeam daca nu sunteti voi.

Lilisorid="blue"> ma bucur ca ai gasit loc de munca si vorbim mai des. Vine el si bb, nu? Sa fim optimiste!

Aileeneid="blue"> sa traiasca frantuzoaica noastra frumoasa, copilasul Alexandre si taticul lui si sa vina cat mai repede fratiorul sau surioara.

Amelyid="blue"> poate ar fi bine sa mai astepti, cred ca este greu, dar e necesar sa se refaca endometrul. Va fi rasplatita asteptarea ta, ai sa vezi.

Natasha,Iulia, Veronici, Chiid="blue"> si pe cine am uitat, sa aveti parte de mai multe bucurii si mai putine necazuri

Teodora

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...