iolanda Publicat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 11, 2005 Am 29 de ani si un copil. Sufar de mastopatie benigna si am urmat tratament cu Orgametril 2 ani. Acum as vrea sa folosesc ca metoda contraceptiva pilulele progestative. Mentionez ca nu sufar de nici o alta boala, nu sunt fumatoare si toate analizele (ficat, colesterol, trigliceride, etc.) au iesit foarte bune. V-as ruga sa-mi spuneti ce marca de pilule mi s-ar potrivi cel mai bine, si care, bineinteles, sa nu aiba efecte secundare ca ingrasarea sau hirsutismul. Va multumesc anticipat. RadI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaR Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 O solutie ar fi Exlutonul. Insa bine ar fi sa mergi la un consult ginecologic inainte de a te decide sa le iei. Ingrasare pot da toate contraceptivele, mai ales in primele luni, depinde de tine si cu un mic efort de vointa poti contracara prin regim eventuala tendinta la ingrasare. Diana id="red"> & id="green"> Vladutid="blue"> [copil] (16.05.2004) id="green"> Vladut 10 luni id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.