ruscus Publicat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 11, 2005 poate ca o sa va para ciudat acest subiect, sau poate sa mai discutat, eu trec printr-o perioada in care as manca flori, poate ca din cauza faptului ca sunt insarcinata sa a faptului ca am asteptat prea mult primavara, nu stiu din ce cauza dar tare mult mi-ar place sa mananc flori stiu ca florile de bostan se mananca, dar nu stiu cum se gatesc salatelele sunt comestibile, dar florile lor cum sunt, ce bine ar arata o salata cu spanac sau salata verde cu flori de toporasi si flori de salatele dar este comestibila? daca nu as fi insarcinata as incerca, dar asa imi este frica voi stiti ceva despre flori comestibile, am tot cautat dar nu am gasit nimic, numai flori pt ceai, cred ca sunt comestibile, dar cum se gatesc? va rog daca stiti ceva sa imi spuneti si mie am sa incerc mamanc o salata de papadii, dar inca nu au inflorit, am gasit intr-o revista o reteta cu omleta de papadi numai bineid="blue"> liniste creste florina,mama lui thierry si in asteptarea altei minuni. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.