Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Saptamina trecuta dupa cum stiu unele mamici, Bogdan a facut enterocolita si am fost in spital. I-au luat singe si i-au facut o serie de analize, printre care si glicemia, care i-a iesit marita 118 fata de 110 maximum. Doctoritele - si cea de la spital si pediatra noastra - ne-au zis ca probabil din cauza vomei si a varsaturilor. Pentru siguranta urmeaza ca in curind sa-i refacem analiza, dupa ce ii trece raceala, dar eu am ramas cu un "cui".

A mai patit cineva ceva asemanator, sau a avut vreun bebe glicemia marita ?

I-am mai facut analize pe la 8 luni si atunci toate erau OK, dar de atunci au trecut 16 luni.

[pup]

Karina [sofer] + Bogdanel [copil]

Ajutati-l pe Mihaita !id="Book Antiqua">id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Kari a consumat ceva dulce, a baut ceiulet, vreun medicament ceva cu cel putin 2-3 ore inainte de analize?

doar asa se poate explica glicemia marita.

sper sa fie de la asta, si sa ne dai vesti bune.

pupici si sanatate

[paste]

Andreea mami luiid="green"> Theo & Florinid="orange"> poze

Fericirea este un dar divin (Aristotel)

Salvati-l pe Mihaita!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

Bafta multa!Sper sa nu aveti probleme ca e destul de greu cu diabetul, mama mea e insulino-dependenta de 35 ani si stiu cum e!Si eu am avut cuiul asta dupa ce am nascut pentru ca Theo a avut 4600kg la nastere si toti medicii mi-au zis sa am grija cu alimnetatia ca e supraponderal si cu "inclinatii"spre diabet, mai ales ca am tara in familie, Ina am facut anlizele si deocamdata e ok, speram sa nu avem probleme.Oricum, glicemia lui Bogdan e usor marita sinu cred sa fie probleme, mai ales ca a fost si bolnavior.

sanatate multa, tinem pumnii la analize!

mami cu Theo [baietel]

Salutare tuturor!

Vreau sa spun ca si pentru noi glicemia este un subiect delicat. Tati are diabet, nu ia insulina dar...

Fetitelor (3.9 si respectiv 2.8 ani) nu le-am facut niciodata analize. N-as vrea sa le traumatizez, dar imi dau seama ca cel putin cu glicemia nu e de glumit. Spuneti-mi va rog, cat sange li se ia si cum? Bebeii vostri cum au reactionat? Maria - cea mare- nu vrea nici la un exudat faringian sa stea!! Dar sa-i mai ia si sange!! E rau ca nu le-am facut analizele pana acum?

Sanatate maxima!

Gogutza [hippi]

Multumesc pt. raspunsuri. Sper sa nu fie nimic. Mi s-a explicat ca din cauza febrei si a starii de rau i-ar fi crescut glicemia.

Goguta, cel mai bine e sa faci analiza glicemiei fetelor cit mai repede. Eu sint asa stresata fiindca stiu un caz in care bunicul a avut diabet iar nepotica a intrat in coma si era cit pe ce... Avea vreo 4-5 anisori si nu-i facusera analizele niciodata - mare greseala. A avut noroc si acum are ~ 30 ani si e insulo-dependenta de atunci. Pe mine acea poveste m-a marcat enorm...

Sper sa nu ai nici o problema cu fetele. Auzisem ca se mosteneste la a doua generatie, dar stii cum e, exista si exceptii si nici nu stiu daca e adevarat.

Din cite stiu eu, exista posibilitatea sa se ia singe doar din degetel pt. glicemie, dar poate gresesc, oricum ar fi nu amina.

[pup]

Karina [sofer] + Bogdanel [copil]

Ajutati-l pe Mihaita !id="Book Antiqua">id="red">

In toamna cand a facut laringita fetita mea si ne-am internat i-a facut si glicemia si a iesit mare, dar mancase ceva dimineata. apoi i-a repetat-o dupa-amiaza (tot dupa mancare, parca asistentele n-ar stii ca se ia pe stomacul gol!) si a iesit f. mare, apoi inca o data seara dupa ce a dormit vreo 5 ore si nu a mincat nimic. atunci a iesit buna. Dar am tras o spaima cum nu doresc la nimeni.

Si eu eram ingrijorata dar mi-au spus ca si de spaima se poate ridica glicemia. Asa ca acum vreo luna, sanatoasa fiind, i-am facut-o din nou pt linistea mea. A iesit in limite normale, insa destul de aproape de limita maxima, si m-am speriat. Am fost la pediatra si mi-a spus ca imi fac griji fara rost ca e in limite normale si sa nu-mi fac probleme. Oricum o sa i-o mai repet in timp

Antonela & Andrada

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...