Anca Wish Publicat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 11, 2005 [grup] Fetele, iubitele, va rog sa va verificati numele si data nasterii sa nu fi gresit. Va astept cu vesti buuuuneeeeee!!!! Un mare! id="red"> azumi - 21 martie Lauraa - 21 martie nikomiko - 21 martie 1978 nicoleta.bota@gmail.com Yaky - 21 martie Ocebine - 22 martie sfarsitoarea - 23 martie Gio - 24 martie Magda - 24 martie Roxana - 25 martie Rufus - 25 martie Shylili - 27 martie Claudia 2803 - 28 martie MadalinaP - 30 martie vandana - 30 martie blanca000 - 31 martie ione - 31 martie gen68 - 01 aprilie 1968 gentiana68@yahoo.com Bubi - 02 aprilie Florenit - 02 aprilie Ina si Radu - 02 aprilie Terbitza - 03 aprilie Yhad - 03 aprilie Irinabr - 3 aprilie 1973 dana Claudia - 04 aprilie gegea - 4 aprilie Anca Wish - 5 aprilie 1977 ancaq2001@yahoo.com Boubba - 5 aprilie pistachio - 5 aprilie 1981 buburutya - 6 aprilie garofitza - 6 aprilie Bunis - 6 aprilie UKI - 6 aprilie CristinaT - 7 aprilie Sorinushu - 7 aprilie sorina.scutaru@churchill.ro Lu. More - 7 aprilie Carmenicuta - 8 aprilie 1976 Laurici - 8 aprilie Adriana - 9 aprilie Snowbell - 9 aprilie Kerstim - 10 aprilie andreea-ana - 11 aprilie Irene - 11 aprilie Nedda - 11 aprilie Aime - 11 aprilie Witchie - 11 aprilie Irina76 - 11 aprilie 1976 Aalexia - 12 aprilie Anuska - 12 aprilie Caarra - 12 aprilie Gabi25 - 12 aprrilie Betty13ro - 13 aprilie Danielac - 13 aprilie 1973 daniela@romfra.ro Patisor - 15 aprilie Lia - 16 aprilie Sybylle - 16 aprilie adi tati fericit - 17 aprilie Ela 76 - 17 aprilie miria_cristina - 17 aprilie 1975 Nicoleta - 18 aprilie Marin - 18 aprilie Elenalove27 - 19 aprilie Elenalove12002@yahoo.com Siminaf - 19 aprilie sfrangu@yahoo.com. ver@ - 20 aprilie MariaM - 20 aprilie mihaela s - 20 aprilie 1971 mihaela_s20@yahoo.com She Wolf - 20 aprilie Ruprich ? Mai vine cineva? anca...poate intr-o zi[gravi] http://community.webshots.com/user/ancawish Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aime Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 va multumesc tuturor ptr urari, va invit la o cupa de sampanie virtuala din pacate si la o felie e tort . ancutza, e nevoie sa-ti mai spun, ca visul tau se va implini intr-o zi, intr-o zi cand te astepti cel mai putin??? stii bine cum a fost la mine, dupa 7 ani de insuccese si lacrimi, dupa 7 ani lungi de deznadejdi si ratari, la 34 de ani am devenit mamica...atunci cand ne asteptam mai putin...nu trebuie sa-ti pierzi credinta, chiar daca uneori ti se pare nedrept ce ti se intampla...botzul cu ochi va aparea si in viata voastra...ma bucur ca ai deschis un nou capitol in viata ta, iti urez sa fie prolific si ... fii asa cum stii tu...frumoasa si modesta mamiid="blue">[9cer] si [bibe]vladut(15 nov.2004)id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gen68 Postat Aprilie 11, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2005 aime, [flo] ce bine le-ai zis. asa ca, anca, mama, sunteti tineri si frumosi amandoi (am tras un oki pe poze) aveti tot timpul din lume. poate ca ti-e dat sa faci bebe ca mandea la 30 ani. ce ti-e frica de varsta asta? gen, mamica doar de marius "poze cu de-alde noi" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gen68 Postat Aprilie 12, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 la multi ani berbecutzelor de azi: Aalexiaid="red">, Anuskaid="green">, Caarraid="orange">, Gabi25id="purple">. sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi. gen, mamica doar de marius "poze cu de-alde noi" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaT Postat Aprilie 12, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 La multi ani!!!! Aalexia - 12 aprilie Anuska - 12 aprilie Caarra - 12 aprilie Gabi25 - 12 aprrilie [cina2][cheers][cina2][cool] 5 ani -14 februarie 2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anca Wish Postat Aprilie 12, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 Aalexia - 12 aprili Anuska - 12 aprilie Caarra - 12 aprilie Gabi25 - 12 aprrilie anca...poate intr-o zi[gravi] http://community.webshots.com/user/ancawish Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Aprilie 12, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 LA MULTI ANI!!!id="red"> Aalexiaid="orange"> - 12 aprilie Anuska id="purple">- 12 aprilie Gabi25 id="green">- 12 aprrilie [bis][bis][bis] De asemenea si pentru prietena mea CAARRAid="red"> sa fii fericita, sa ai o viata pline de bucurii!!!! [flo][flo][flo] Mihaela [zana]Dianaid="red"> si [copil]Silviaid="red"> Tudorel are nevoie de mama lui!id="green"> Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul! id="green"> bebelusi august-septembrie 2003 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caarra Postat Aprilie 12, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 Va multumesc din suflet pt.urari! Si daca ati stii ce tort bun am[papica]...o durere,l-as imparti cu draga inima cu voi,sa pacatuim impreuna! Vreau sa urez si eu berbecutzelor care se aniverseaza azi:Aalexia,Anuska,Gabi25 si...tineti-va bine mia socrela[bang].Oare o fi de bine sau de rau ca suntem din aceeasi zi? Ea e incantata,dar eu nu pot sa spun acelasi lucru(a nu se intelege ca am pb.cu soacra)... Mihaelaid="red">,[pup]si multumiri speciale,ai fost o scumpa! Va las acum ca sunt pe fuga, ma pregatesc de [cina2][cheers] [:X]Aura Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anca Wish Postat Aprilie 12, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 La multi ani sie Caara! Io am intzeles ce ai vrut sa spui in legatura cu soacra! Ai vrut sa spui ca in fiecare an, tre' sa impartzi tortu' cu ea si te calca pe nervi asta, nu??????[il] anca...poate intr-o zi[gravi] http://community.webshots.com/user/ancawish Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi25 Postat Aprilie 12, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 [alcool] La multi ani si din partea mea celorlalte berbecute :) Multumesc de urari. Mii de pupici http://community.webshots.com/user/cameliac ``````````` Just hope ``````````` Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.