Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

2 l APA /zi

Recommended Posts

Stiati ca aproape 70% din corpul nostru este compus din apa? Apa este deci elementul cel mai vital al organismului nostru.

Absorbtia multor lichide favorizeaza schimburi fiziologice ale organismului,ajutand corpul sa se debaraseze de toxinele acumulate deci sa-l purifice.

Nu asteptati sa va fie sete ca sa beti apa!id="red">

Acum,[?] cate dintre noi,constiente fiind ca trebuie baut multe lichide ,in special apa(1.5l dupa unii. 2l dupa altii sau mai mult pentru sportivi), se tin de treaba?

Eu nu sunt bautoare de apa,dar deloc.Ma fortez cu bidonul langa mine[batcap],abia reusesc sa beau 1 litru si vai ce umflata ma simt ..

Sunt sigura ca mai sunt fete ca mine.[hia]Veniti si spuneti cum reusiti sa beti atata apa,daca simtiti diferenta si orice amanunt legat de apa(calcar,apa minerala,apa gazoasa).

Azi incep alta metoda.[cheers]M-am trezit la 10.30 am baut un pahar ca sa iau vitamine.Apoi din doua in doua ore,pun alarma mobilului sa sune[bum],care spune pahar2,pahar3..Ca altfel uit[:D].Asa ca ,pana acum am baut 3 pahare de 300ml,nici nu-mi vine sa cred[bis],parca nici foame nu-mi e.[bis]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul răspuns

draga syd,

io am ajuns la performanta de a bea chiar si 4 l de lichide pe zi. Din care, 2 l sunt de apa plata si ceilalti doi sunt ceaiuri, sucuri si supa. Imbunatatiri simt mai ales la nivelul pielii corpului, care e mult mai catifelata. In ceea ce priveste foamea, e bine stiut ca daca vrei sa nu maninci mult la masa, trebuie sa bei inainte un pahar mare de apa, care mai micsoreaza volumul stomacului.

Eu tin sticla in fata ochilor, pe birou. Apa plata. Am cumparat un pahar mare si frumos, pe care mai mare dragul sa-l umpli cu apa. Asa ca, ma grabesc sa-l golesc, ca sa-l pot umple din nou! Incearca si tu! Sau, inainte de a bea apa, pune pe limba un firicel mic de sare!

Poate sa mananc foarte sarat sa-mi fie sete.Nu ma ajuta un firicel[:D].Stiu ca si dupa chipsuri nu ma sinchisesc sa beau.

Intr-o carte pt sportivi ,unde se mananca de 6 ori pe zi ,se bea un pahar mare cu apa inaintea mesei.Ca sa te umflii in burta presupun,sa mananci mai putin.

Dar am mai auzit ca nu se bea apa in timpul mesei,nici inainte,ca incetineste digestia.Cum o fi mai bine?

4 l e foarte bine.Supa nu mananc,ceai nu beau,nici cola nu mai beau sau suc de cand nu mai fumez.Bere,vin nu aluneca deloc. Doar apa din fructe ,mancare.Asa ca trebuie introdusa altfel.

syd,

dar tie chiar nu-ti place nici un fel de lichid? trebuie sa fie, macar unul! Gandeste-te bine si bea-l pe ala in cantitate mai maricica. Cu apa ia-o atunci mai usor, limiteaza-te la cateva pahare pe zi si treptat maresti cantitatea.

Dar, pt Dumnezeu, bea lichide [alcool]! Altfel....te ofilesti! [;)]

[cheers] Tzuni

Tzuni..suna alarma!¨¨Ma striga paharul.Lasa ca imi place asa.Poate imi intra in reflex cu timpul si beau la fiecare ora fixa[cool]

Nu beau altceva.Imi plac sucurile naturale dar unde sa bag atata zahar? Ciudat,ca nu par "ofilita" poate doar obosita.

Syd ,bun subiectul!Si eu ma chinui sa devin bautoare de apa,in ultima vreme reusesc oarecum dar mai ales dupa amiaza cind ma alearga sotul cu paharele de apa [;)].

Sotul meu bea mai mult de 4 l lichide/zi,vara trece usor peste 6.Nu stiu cum dar in afara de avantajele cunoscute ale consumului de apa,pe el cred ca il ajuta sa nu se ingrase pt ca maninca foarte mult.In fine,ca mincam fara grasimi sau fainoase in exces dar totusi...

Incerc sa-mi car peste tot o sticla cu apa si cam din ora in ora trag cite o dusca [alcool]...

Alina

Io nu poci sa beau. Am 1,55 si 48 de kg, cum naiba sa bag 2l de apa?

Io cred ca beau in total cam 1l de lichid si nus cum sa fac sa bag mai mult. Intr-o vreme mergea sa storc lamaie in apa. Avea gust bun si aluneca mai usor. Da' nici atata lamaie nu-i tocmai buna.

Acum am renuntat sa ma mai chinui cu bautul. De cate ori incerc sa ma indop fac 1000 de drumuri la baie si urasc senzatia de vezica plina tot timpul.

just me

quote:Originally posted by anka-maria

Io nu poci sa beau. Am 1,55 si 48 de kg, cum naiba sa bag 2l de apa?Io cred ca beau in total cam 1l de lichid si nus cum sa fac sa bag mai mult. Intr-o vreme mergea sa storc lamaie in apa. Avea gust bun si aluneca mai usor. Da' nici atata lamaie nu-i tocmai buna.Acum am renuntat sa ma mai chinui cu bautul. De cate ori incerc sa ma indop fac 1000 de drumuri la baie si urasc senzatia de vezica plina tot timpul.just me

id="quote">id="quote">Anka,Pai nu conteaza cite kg sau ce inaltime ai,apa trebuie ca trebuie [:D].Eu am 1,64 si maxim 50 kg dar nu beau apa pe post de cura de slabire sau sa nu ma ingras,pur si simplu pt hidratare si pt ca ma lupt cu constipatia [bang].Asa e,e nasoala senzatia de vezica plina si mers continuu la buda dar te inveti...cica!Zic din oarece experienta,perioada de sarcina si alaptare cind consumam mai mult de 3l/zi.Alina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...