Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

tips and tricks!

Recommended Posts

Cred ca e util subiectul asta si va invit sa postati si voi "smecherii" pe care le cunoasteti pentru ca sa fim mai frumoase!

eu va propun doua:

1.Crema anticelulitica va avea un efect spectaculos id="red">daca o folositi astfel: de doua ori pe zi faceti dus cu gel de dus exfoliant sau scrub (pielea exfoliata e mai bine pregatita sa primeaza tratamente) si apoi masati crema anticelulitica viguros (nu "mangaiati" celulita...aratati-i cand de tare o "iubiti")

2.Daca vreti sa fiti bronzate frumos si sanatosid="red">: crema autobronzanta este uniforma si tine mai mult daca: va spalati cu un gel de dus exfoliant sau scrub, va hidratati bine pielea (insistand pe zonele mai uscate-coate, genunchi) si apoi masati circular crema autobronzanta pe toata pielea uniform...aveti grija sa va spalati palmele dupa (altfel veti fi f.bronzate pe ele!).

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Tot aud de cremele astea autobronzante. Se gasesc in comert? Ce nume au?...m-ar interesa si pe mine!

Si...sfat "shmecheresc":

Daca vreti ca pielea sa se hidrateze bine, aplicati crema hidratanta dupa ce iesiti de la dus, pe corpul usor ud.id="red"> [baie]

quote:Originally posted by Tzuni

Tot aud de cremele astea autobronzante. Se gasesc in comert? Ce nume au?...m-ar interesa si pe mine!

id="quote">id="quote">da se gasesc in comert, ca si la avon si oriflame...sunt super acum ca a venit vara si nu vrei sa mai fii "branza"super sfatul tau. [flo]haideti fetelor, alte sfaturi?Anca si Alexandra (10 nov.2003)http://community.webshots.com/user/alexandra_ioanahttp://www.magnetoterapie.ro

Eu nu vin cu sfat ci cu un avertisment sau ceva de genul...o prietena de-a mea si-a luat crema autobronzanta, o marca foarte buna si cu toate ca, spune ea, s-a dat uniform, tot s-a bronzat cu urme...mie mi-e cam teama desi dupa ce am citit ce ai scris aici, Anca, parca parca am mai prins curaj...mai spuneti voi...

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Daca va e frica de "urmele" autobronzantelor, combinati in ce masura doriti (mai mult sau mai putin) crema autobronzanta cu crema de corp obisnuita (atentie, nu ulei de corp pentru ca nu se va dilua!) si va masati ca de obicei dupa care asteptati o vreme pana va imbracati... (nu mult, pana nu mai simtiti ca pielea e "lipicioasa")...

[pis] mamica de [copil] ( 13oct04 )

quote:Originally posted by roxana1974

prietena de-a mea si-a luat crema autobronzanta, o marca foarte buna si cu toate ca, spune ea, s-a dat uniform, tot s-a bronzat cu urme

id="quote">id="quote">Eu am vazut o tipa care a folosit crema din asta bronzanta si dupa avea culoarea morcovului iar mainile aratau de parca le-a tinut in crema de nuci verzi (cine a curatat nuci verzi stie despre ce vorbesc [:D]) pentru ca a intrat in piele extrem de repede. Asa ca... atentie...________________________"Because woman’s work is never done and is underpaid or unpaid or boring or repetitious and we’re the first to get fired and what we look like is more important than what we do and if we get raped it's our fault and if we get beaten we must have provoked it […]for lots and lots of other reasons we are part of the women's liberation movement."-Ms.

Eu nu cred ca daca te faci uniform iesi in dungi...problema e ca nu poti sa-ti dai seama cat de uniform te-ai facut.Eu cateodata ma fac super bine si cateodata in dungi,cu aceeasi crema.

Un autobronzant super bun,da o culoare f faina,naturala,greselile se pot repara f usor cu un prosop umed,nu te nucesti pe maini,dar si cu un super pret(vreo 30E) este Lancaster.Insa iti trebuie f putin produs,ca e f lichid.

Lancaster,le-am aruncat pe toate.Erau pentru fata.Nu suportam mirosul.

Cand avem ochii umflati sau obositi dimineata se pun doua linguri care au stat in frigider cateva minute sau se aplica un ceai (verde de preferinta) in pliculet 5min.

Picioare uscate,intr-un lighean se pune apa calduta cu uleiuri esentiale.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...