Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tratament cu polidin injectabil

Recommended Posts

Am primit o reteta pentru infertilitate. Daca cineva care a auzit de acest tratament si a dat rezultate, as dori sa scrie mai multe detalii.

???As da orice sa am un copilâ€

(Raspuns pentru CAMELIA - Abrud, F. AS nr. 605)

Am avut aceeasi problema ca si dvs. Trei luni am baut cate o ceasca cu infuzie de cretisoara, dimineata si seara. In loc de apa, am consumat ceai de coada-soricelului, galbenele si coada-calului, in parti egale (1 - 1,5 l/zi). In perioada ciclului se fac timp de 5 zile injectii cu Polidin (cate 2 fiole pe zi) si luati 3 zile Doxicilina (Ampicilina). In aceste trei luni, incercati un regim alimentar usor, cu mai putina carne (gratar cel mult o data pe saptamana, pui sau vita), multe legume si fructe. La mine efectul a fost imediat, desi eram la o varsta mult mai inaintata decat a dvs. Daca rezultatele intarzie sa apara, va rog sa ma sunati la tel. 0233/21.43.39, 0740/92.11.19. Multa sanatate!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Subscriu la ce a scris Monica

Polidinul se administreaza pentru imunizarea organismului - mai bine zis pentru prevenirea unor posibile infectii.

Poate sa ajunte insa foarte bine si in cazul in care exista anumite infectii usoare(infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare si inferioare,infectii genito-urinare de tipul anexitelor, metritelor, prostatitelor,boli infectioase virale cum este gripa de ex.) ce vor fi inlaturate cu tratamentul cu polidin. Mai este eficient si in pregatirea preoperatorie.

Tratamentul dureaza in general 10 zile.

Nu ajuta insa in probleme ma grave, oricat de mult polidin ai face...

Si... stiu sigur din surse foooaaarte sigure [:D]

Luli si ... atat.

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...