Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

imi cade parul ingrozitor

Recommended Posts

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am incercat multe, dar cred ca cel mai mult mi-a folosit Complexul de vitamine cu calciu-magneziu-seleniu-zinc luate zilnic minim 3 luni.

Nu te stresa din cauza asta, si asta dauneaza.id="Comic Sans MS">id="teal">

Catalinaid="Comic Sans MS">id="green">, id="green"> [copil]id="orange"> Rid="orange">Oid="green">Bid="red">Eid="orange">Rid="green">Tid="red">id="size1"> si Cid="orange">Aid="green">Tid="red">Aid="brown">Lid="red">Iid="green">Nid="orange">id="size1">

"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"id="green">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

Draga mea, am mai postat o data la un subiect asemenator, nu stiu daca a ajutat pe cineva.

Eu am luat tratament impotriva caderii parului de la FOLTENE si a fost absolut incredibil de bun, acum nu-mi mai pica decat cateva fire la spalat. (Sper ca nu e considerata reclama[alcool]).

Le gasesti la helpnet sau sensiblu.

Oana si Mara 11.08.2004

In Rom este o lotiune facuta de Farmec din gama Gerovital cu vit.A,vit E, ulei de ricin si petrol, eu am folosit-o si a dat roade.

Mai stiu un tratament dar eu nu l-am urmat - cu un galbenus de ou amestecat cu miere asa ca o masca inainte cu o jumate de ora inainte de a te spala pe par.

Mai este o solutie de la Hamel(nu stiu daca am scris corect ) din plante care a dat roade la o prietena .

[flo]O zi buna si plina de bucurii.

Cristina si[copil]Dragos (31.01.2004)

http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

DA. Eu am reusit! In urma cu cateva luni de zile eram absolut disperata, la fel ca si tine credeam ca raman cheala [alcool] si am postat aici un subiect si mi-a fost recomandat un tratament impotriva caderii parului ANASTIM de la DUCRAY (ii multumesc din suflet fetei care l-a recomandat) intr-adevar, parul mi-a crescut CULMEA mai repede si nu-mi mai cade deloc. Eu am parul deteriorat (sau mai bine zis il aveam) si folosesc la fiecare spalat masca din galbenus de ou, ulei masline, putina zeama lamaie si putina miere... e foarte buna, iar dupa ce-mi usuc parul cat de cat iau in palme cateva picaturi de ulei masline si-l intind pe varfuri. Nu-mi vine sa cred ce bine arata parul meu acum fata de cum arata in urma cu doar cateva luni [:D] BAFTA

PS: tratamentul il fac deja de 2 luni si mai am pentru inca 2 luni (dintr-o sticuta), daca nu chiar mai mult avand in vedere ca acum ma dau mai rar, deci isi merita banii, aprox 1,2mil.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Daisy- eu cand eram mica (9-10ani) ma clateam mereu cu otet. Si uite ca o data am incurcat sticlele adica am pus din sticla cu hipo..

Imi cadea parul la 10 ani enorm . Mama a tot intrebat in stanga sin dreapta .

Si a aflat ca:- RADACINA DE BRUSTURE si GAZUL( daca gasesti)

Radacina de brusture se pune la fiert intr-o oala mare si te speli/clatesti in acea apa! Gazul iti pui o mana dupa ce te clatesti (asa stai ) dupa o noapte dispare mirosul!

Aveam un par foarte frumos si numai cadea de loc credema.

Sincer cand mai plec in RO mama deja pune la pachet si radacina de brusture[:D]

ps. incearca si anuntama si pe mine ce sa rezolvat.

id="Trebuchet MS">id="size3">id="blue">

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.

Off,cu aceeasi problema ma confrunt si eu de mult timp.

Gaz sau otet nu ma-ndur sa folosesc.Cred ca,cat de mult m-as clati,tot ramane un pic de miros in par.Ar fi culmea sa ma duc la facultate cu mirosuri din astea dupa mine.[bang]

Am auzit tot felul de masti pentru par cu oua.Vai,eu nu pot suferi ouale si mirosul lor.

Am incercat numeroase sampoane de la farmacii,plante...nimc,nici o schimbare.Ma sperii ce gasesc prin baie sau pe covoare.[q]

[help]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...