Anuc Publicat Aprilie 12, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2005 Fetita mea a avut acum o saptamana putina diaree. La unul din scaune a facut cacutza ca un mucus si ne-am cam speriat. I-am dat Smecta si ceai de menta si si-a revenit. Dupa ce nu i-am mai dat Smecta, iar a facut cam moale. Azi dimineata, a facut putin si iar cu mucus numai mucus verde inchis-maroniu). I-am facut examen coprocultura si a iesit negativ, deci nu are vreun microb. Ce altceva ar putea fi? Voi ati avut problema asta? Anuc si BB Ioana (3 luni) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana_Alx Postat Aprilie 12, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 bebe papa numai lapte de la tine?sau papa formula? noua de exemplu care suntem mai mari,1 an,ne-a zis doctorul sa scoatem din alimentatie orice aliment care contine zahar(lapte praf,cereale,biscuiti).Asta pe o perioada de 10 zile...Si se pare ca da rezulatate.Am bagat-o pe humana HN.Insa o mai alaptez inca la san.Mi-a zis ca tzatzi nu e absolut nici o problema: pot sa ii dau.Bine,el imi zisese ca nu e nevoie sa ii dau humana HN ca bea lapte de la mine,insa eu am zis sa ii dau pentru ca de la mine suge f putin,asa ca....Asta am patit noi,insa noi suntem mai mari...Cat despre voi,ce sa zic?daca o alaptezi exclusiv la san,eu zic ca tu trebuie sa ai grija ce mananci: sa nu mamanci rosii,citrice,prune,piersici,pere....sa tii un pic de regim si tu. Sanatate multa! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karina Postat Aprilie 12, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 Da click si mai jos, poate te ajuta: scaun cu mucus probleme cu kk Scaun cu mucus ?! Karina [sofer] + Bogdanel [copil] Ajutati-l pe Mihaita !id="Book Antiqua">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Aprilie 12, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 Anuc, Nu te ingrijora, scaunele moi in general se regleaza prin regim alimentar, fara lactoza adica lapte NAN fara lactoza, milupa HN 25, humana HN pentru diaree, toate preparate cu mucilagiu de orez (o lingura de orez fiarta in un kg apa). Daca nu ai inceput diversificarea, da-i lapte de la tine si ceai de menta neindulcit sau pune putina glucoza. E cel mai bun aliment laptele tau. Sanatate! Otilia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anuc Postat Aprilie 12, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2005 Multumecs mult pentru raspunsuri si link=uri. Mananca mixt. San si 2 mese pe zi de humana1. La inceput am zis si eu ca e de la alimentatia mea si nu i-am dat o zi intreasga decat formula, dar nu cred ca asta era solutia. Mai astept sa vad cum evolueaza pentru ca des nu face, dar nu-mi place consistenta.... va pupic pe toate Anuc si BB Ioana (3 luni) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.