Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

De 1 luna, Dani are cate o umflatura si in stanga si in dreapta gingiei. Cea din dreapta este mai pronuntata, iar jos la gingie se vede alb. Stiu ca trebuie sa-i sparga gingia, sa apara maselele, dar de o luna tot astept si......nimic. Imi este tare mila de el, cam de o luna nu prea mananca bine si de 3 nopti se trezeste plangand de doua ori pe noapte. Dar ca aseara, nu a mai plans pana acum. A plans cam un sfert de ora, cu suspine, tipete si tot tacamul. Nu stiam ce sa-i mai fac, pur si simplu am plans si eu cu el.

Voi ce spuneti, mai dureaza pana ies? Si copilasii vostri au plans asa? Va rog, impartasiti-mi din experientele voastre.

Cris[mamica] de Dani[bonjovi] ( 1 an si 2 luni)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Slava Domnului ca pentru mine si pentru Robert dintii si maselel nu au fost o problema! Sau poate copilul meu este mai stoic din fire.

Dintii i-au aparut la 6 luni si nici nu am stiut decit atunci cind am auzit un zanganit pe canita de apa. Atunci am realizat ca i-au dat dintii. Asta a fost la dintisorii de jos. Au urmat dintii de sus si caninii care cred ca l-au durut ceva dar nu plingea pentru ca vesnic rodea o papusica mai tare de plastic si seara, cind observam ca are gingiile prea umflate ii dadeam 2.5 ml de nurofenid="orange"> sirop si dormea linistit. Nurofenul este un medicament foarte bun.Eu l-am incercat pe mine. Ma durea capul ingrozitor si nu-mi trecea cu nici un medicament.

Am luat 5 ml de nurofen si vreau sa-ti spun ca mi-a trecut ca prin minune.

Am folosit si calgelid="blue"> pentru maselute. Am urmat instructiunile din prospect. Da rezultate.

csth

Lui Robert i-au iesit foarte greu maselele, cate doua odata, e drept, dar a durat 3 luni[bang] de la primele semne si pana au spart gingia! Nu mi-am inchipuit c-o sa-l doara asa de tare. L-am dat cu Dentinox-gel, dar n-a ajutat intotdeauna...

Cristina

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Buna

Si fetita mea are 1 an si 2 luni,iar eu tot ca si tine am patit la fel, doar ca ei ii dadeau 3 masele si 2 dintisori. Am reusit cu Nurofen care este o minune si cum a mai spus o colega pe forum iti trebuie multa rabdare si calmitate.

PUPICI LA PITICI

neliana anghel

Multumesc ptr. raspunsuri[flo] Azi i-am pus de mai multe ori calgel si acum la culcare i-am dat calpol( din acesta aveam in casa si am auzit ca este bun). Sper ca in noaptea asta sa fie mai linistit, ca azi tare agitat a fost.

Pupici al pitici.

Cris[mamica] de Dani[bonjovi]

Of, of...si noi suntem tot la faza asta. Laurei ii dau 4 maselute in acelasi timp si se vaita saraca toata ziua. Ii dau Tylenol pentru copii si gel pe gingii dartot suparata e! Cat timp o dura oara, la noi au trecut 10 zile si nimic [bang][bang][bang]

Catalina id="red">id="Verdana">[hippi] si [copil] Laura id="pink">(12 ian 2004)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...