Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de martie - aprilie 2005 (27)

Recommended Posts

mamiciid="size4">[mamica]Lorelai id="red">[bis][bis]a nascut pe 18 ianuarie [copil] [copil] Livia si Maya id="size2">id="Comic Sans MS">id="red">Ninocikapid="blue"> [bis]a nascut pe 17 februarie [copil] Mihai Alexandru id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 4 kg., 52 cm., APGAR 9Cameronid="blue"> [bis]a nascut pe 23 februarie [copil] Erin Stefan id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 3 kg.Elliniaid="blue"> [bis]a nascut pe 25 februarie [copil] Stefanut id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS"> , 2,900 kg., 50 cm., APGAR 10Saphirid="red"> [bis] a nascut pe 27 februarie [copil] Ailish Samburicaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS">Betilinaid="red"> [bis] a nascut pe 27 februarie [copil] Irina Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS">, 3 kg.Clara03id="blue"> [bis]a nascut in februarie [copil] Sebastian id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 3,150 kg, Apgar 9, 50 cmCaramellaid="red"> [bis] a nascut pe 1 martie [copil] Alicia Biancaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> , 2,800 kg., APGAR 9Raluca Iid="blue"> [bis]a nascut pe 2 martie [copil] David Andrei id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">Elibuiid="red"> [bis] a nascut pe 4 martie [copil] Aliceid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> , 3 kg., 54 cm.Claudia 2803id="red"> [bis] a nascut pe 7 martie [copil] Melissa Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> , 3,180 kg., 51 cm.Erixid="blue"> [bis]a nascut pe 9 martie [copil] ? id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 3.850 kg.Giuliatmid="red"> [bis] a nascut pe 10 martie [copil] Alessandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> , 3,050 kg., 51 cm., APGAR 10Dariaevelinid="blue"> [bis]a nascut pe 10 martie [copil] Brien Constantin id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 3,7 kg., 51 cm., APGAR 10Andruzzaid="blue"> [bis]a nascut pe 10 martie [copil] Rares id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 3,4 kg.Ana71id="red"> [bis] a nascut pe 13 martie [copil] Eva Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> , 3,3 kg., 51 cm.Simonetteid="blue"> [bis]a nascut pe 13 martie [copil] George Alexandru id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 2.750 kg., 47 cm., APGAR 9An-kid="red"> [bis] a nascut pe 14 martie [copil] Bianca Ecaterinaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> , 2,975 kg., 48 cm., APGAR 9Anca Micaelaid="red"> [bis] a nascut pe 17 martie [copil] Ema Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> , 3,280 kg., 48,5 cm., APGAR 9/10Smmihaid="blue"> [bis]a nascut pe 18 martie [copil] David Andrei id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 3 kg., 50 cm.Zuzunachiid="blue"> [bis]a nascut pe 19 martie [copil] Alexandros Xenofon id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 3,820 kg., 52 cm.Rrox3id="red"> [bis] a nascut pe 23 martie [copil] Ioana Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> , 3,3 kg., 48 cm., APGAR 8/9GabiGid="blue"> [bis]a nascut pe 23 martie [copil] Luca id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 2,9 kg., 48 cm.Gilbertlianaid="blue"> [bis]a nascut pe 24 martie [copil] Tudor id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 2,950 kg., 50 cm.Coralid="blue"> [bis]a nascut pe 24 martie [copil] George Victor id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 3,4 kg., 53 cm., APGAR 9Gia22id="blue"> [bis]a nascut pe 25 martie [copil] Nicolas David id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 3,9 kg., 52 cm., APGAR 10Ralukid="red"> [bis] a nascut pe 26 martie [copil] Nicola Adrianaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> , 3,350 kg., APGAR 9Hiroralid="red"> [bis] a nascut pe 30 martie [copil] Karenid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> , 3,148 kg., 51 cm.Kathywshaid="blue"> [bis]a nascut pe 31 martie [copil] Iosif id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 3,8 kg., APGAR 9FancyBabyid="red"> [bis] a nascut pe 2 aprilie [copil] Alessia Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> , 4,1 kg., 55 cm.Carmissisid="red"> [bis] a nascut pe 2 aprilie [copil] Radaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS">, 2,6 kg.ClaudiaHid="blue"> [bis]a nascut pe 3 aprilie [copil] Stefan id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 3,4 kg., 51 cm., APGAR 9Gabrianahid="blue"> [bis]a nascut pe 5 aprilie [copil] Gabriel-Stefan id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 3,8 kg., 54 cm.Giliutzaid="red"> [bis] a nascut pe 7 aprilie [copil] Adinuta?id="red"> id="size2">id="Comic Sans MS">, 3,4 kg.Gabrielaveresid="blue"> [bis]a nascut pe 8 aprilie [copil] Thomas Daniel id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">, 3,220 kg., APGAR 10Crangutalilid="red"> [bis] a nascut pe 9 aprilie [copil] Thea Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS">, 3,5 kg., 50 cm.

Listuta cu [gravi]Martieid="Comic Sans MS">id="size2">id="navy">Pomeanmid="brown"> DPN 3 martie 2005AdaBB id="brown"> DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de [fetita]Mariadid="brown"> DPN 4 martie 2005Maliid="brown"> DPN 6 martie 2005Sasukeid="brown"> DPN 7 martie 2005Salimoniid="brown"> DPN inceputul lui martieid="green">Daniela77id="brown"> DPN 10 martie 2005viitoare mamica de [baietel]Ramo-maraid="brown"> DPN 12 martie 2005viitoare mamica de [fetita]Sofronicaid="brown"> DPN 13 martie 2005Codri id="brown"> DPN 15 martie 2005 Mary-Janeid="brown"> DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de [fetita]Cristina Iulianaid="brown"> DPN 16 martie 2005Ako id="brown"> DPN 17 martie 2005 viitoare mamica de [baietel][baietel] Darian si Raresid="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">Oanaanastid="brown"> DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de [fetita]Infofun id="brown"> DPN 18 martie 2005 id="navy">Giovanaid="brown"> DPN 19 martie 2005Adiveroigid="brown"> DPN 22 martie 2005Ani si Stefiid="brown"> DPN 25 martie 2005Geneviereid="brown"> DPN 26 martie 2005Mariab id="brown"> DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de [baietel] Catalin Razvan id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">Janibid="brown"> DPN 27-30 martie 2005 Nikaid="brown"> DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de [fetita]Cristinacostinescuid="brown"> DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de [baietel]Aprilieid="Comic Sans MS">id="size2">id="navy">Marlen id="brown">DPN 3 aprilie 2005 Camelia Geanina 78 id="brown">DPN 7 aprilie 2005AdelaP id="brown">DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de [baietel]Tuchi id="brown">DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de [fetita]Geta Sava id="brown">DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de [am]Oanamc id="brown">DPN 11 aprilie 2005, viitoare mamica de [fetita] Letitia Medeea id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">Cenia id="brown"> DPN 12 aprilie 2005, viitoare mamica de [baietel]David id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS"> Talacami id="brown">DPN 14 aprilie 2005 Gegea id="brown"> DPN 14 aprilie 2005 Dialori id="brown"> DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de [fetita]Andira id="brown">DPN 15 aprilie 2005, viitoare mamica de [fetita]Clio id="brown">DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de [fetita], Dr Tutunaru-Spitalul EliasMerry Marry id="brown"> DPN 16 aprilie 2005 Danuta t id="brown">DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de [baietel]Gipsy id="brown"> DPN 18aprilie 2005 , viitoare mamica de [baietel] Robert Andreiid="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">Adela20 id="brown">DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de [fetita]Ocrainic id="brown"> DPN 21-22 aprilie 2005, viitoare mamica de [baietel] David id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">Miska id="brown">DPN 25 aprilie 2005Mamanati id="brown">DPN 25 aprilie 2005 ,viitoare mamica de [fetita]Sibip id="brown">DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de [baietel]Teodora Racz id="brown">DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de [fetita]Lantana7 id="brown">DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de [baietel]Lorin7774 id="brown">DPN 28 aprilie 2005 Danna Jid="brown"> DPN 28 aprilie 2005 ,viitoare mamica de [fetita] Emma id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">Adrianafedorca id="brown"> DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de [baietel]Mamacitaid="brown"> DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de [baietel] Alexandru id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS">Ligia13id="brown"> DPN 30 aprilie 2005, viitoare mamica de [baietel] Cristinatwo id="brown"> DPN sfarsit aprilie 2005 , viitoare mamica de [fetita][baietel]Kemelina viitoare mamica de aprilieid="green">Rianna viitoare mamica de aprilieid="green">Clara turza viitoare mamica de [fetita]id="green">Jenii viitoare mamica de [fetita]id="green">id="size2">aici a inceput 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si [copil] Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Feteleid="navy">, cam mare linistea! Sunteti bine ????

Eu am lenevit toata ziua.Mi se umfla tare picioarele si chiar daca stau intinsa nu se dezumfla.Nu am chef de absolut nimic, stau doar in asteptare...nasoala stare de spirit!Cateodata mai imi vin si ganduri negre, mie, care sunt foarte optimista...

Hai, ca nu vreau sa va intristez!

Va pup dulce![pup][pup][pup]

Oana si bb Letitia Medeea(fitzoasa din burtica)[:D]

Oanamc, si mie au inceput sa mi se umfle picioarele si ma simt ca o balenuta.Chiar daca nu am luat decat 11 kgs, ma simt greoaie rau, abia ma mai misc.In plus, astept si iar astept sa se intample.Intr-adevar este tare ciudata starea asta.Saptamana aceasta ar trebui sa merg la control, dar nu am nici o tragere de inima sa sun.Parca nu vreau sa merg, desi as vra sa-mi vad bebelusa la eco, acum pe ultima suta de metri.Ba sunt curajoasa nevoie mare, ba ma apuca o frica de mor...Trec printr-o gama variata de stari...Nu mai am chef sa vorbesc cu nimeni, ma cam enerveaza intrebarile de genul:"Nu ai mai nascut?";"Cand trebuie sa nasti?";"Urmeaza sa nasti in curand, nu?" Burtica mi se intareste destul de des si pe langa asta ma apuca o stare de voma de nu-mi vine sa cred.Fetelor, care ati nascut, contractiile sunt insotite si de voma?

Of, si m-a apucat si stresul ca bebelusa sa fie "completa" din toate punctele de vedere...Desi am facut o mie de echografii, tot am teama asta in suflet...

Mamacita, in ce cazuri epidurala nu-si face efectul?Exista si astfel de cazuri?

Mamanati, Teodora, cum sunteti?

Nicoleta si bebelusa +38

Clio si io patesc la fel si urma sa intreb. Daca te inteapa burta asha si ai stare de voma groaznica, inseamna contractii?

Ieri toata ziua m-a tzinut asha, aveam burta ca piatra, ma intepa si am avut o durere surda toata ziua. Nici nu stiam ce sa fac.

Azi am fost bine si pt ca tot am fost bine, am fost si mi-am cumparat pantofi, apoi hainitze lu bebe de scos din spital, apoi am fost si m-am tuns. Eee, e clar ca azi sunt bine nu?

Maine vine socrela sa calce si poimaine vine sora-mea sa faca curatenie de primavara. M-am facut mare doamna nu?

Clioid="navy">,si eu am exact aceeasi atare.Nu am chef sa vorbesc cu nimeni si, ca sa-mi faca in ciuda, telefonul suna din 10 in 10 minute, toata lumea e curioasa sa vada...am nascut, nu am nascut, de ce nu nasc....????Si trebuie sa spun aceeasi poveste de 10.000 de ori.Chiar nu mai suport.Cand ma asez mai bine in pat si atipesc atunci suna telefonul [bang][bang][bang].

In legatura cu starea de voma: o colega de-a sotului meu e si ea gravida in sapt 39 si s-a dus la medic din cauza senzatiei de voma. I-a zis ca a facut alergie la papaverina.Eu am avut aceeasi senzatie de la Maltofer si nu am mai luat.Dar am citit intr-o carte ca in ultima perioada de sarcina, cand se apropie momentul nasterii, pot aparea stari de voma.Cred ca daca mergi la control trebuie sa iti intrebi medicul.

Oanamc, Clio, si pe mine ma acreste toata lumea cu telefoane si intrebari... Am ajuns sa nu mai raspund la telefon...

Le-am zis tuturor sa stea linistiti, ca o sa le trimit sms cand o sa se produca evenimentul, ca sa nu ma mai innebuneasca.

Si prevad o atare agitatie si cand o sa vin de la spital... Sper sa nu ma trezesc cu vizite non-stop, plus sfaturi de la fiecare...uf!

Si sincer am o stare de lene si de lehamite, de nu se poate... Am avut si o seara mai ciufuta, in fine.

Maine vreau sa ma duc la control, tineti-mi pumnii, ca parca vad ca ma opreste acolo [ups]

Oanamc,la mine starea de voma isi face aparitia in momentul in care mi se intareste burtica..deci in momentul in care am contractii dureroase, mai putin dureroase sau nedureroase(ca am de toate felurile)...Sper sa-mi iau inima in dinti si sa-mi sun medicul sa merg la control!

Ca sa nu mai vorbesc de sfaturile care mai de care mai intelepte pe care le primesc...Sfatul zilei de astazi:sa fierb hainele bebelusei.Mie mi se pare exagerata procedura asta, mai ales ca oricum hainutele le calci dupa ce le speli...In plus, poti folosi diverse programe de spalare,cu apa la temperatura oricat de ridicata vrei...Probabil se facea pe vremuri, cand nu existau tot felul de masini de spalat, de detergenti, de balsamuri de rufe...Sau sunt eu nebuna si gresesc?Chiar trebuie sa procedez asa?Va intreb pentru ca sfatul vine din partea unei mamici tinere...

Nicoleta si bebelusa +38

Va puteti imagina ca la ora asta s-au anuntat niste musafiri ?????[bang]Imi vine sa innebunesc!

Andiraid="navy">, fii sigura ca ne vor asalta cu vizitele si mai ales cu "sfaturile" de pe vremea bunicii.Toata lumea va fi atotstiutoare in ceea ce-l priveste pe copil, iar noi, mamele, nu vom fi decat un simplu decor.Eu deja am impus niste reguli;s-au anuntat o gramada de vizitatori si in spital, dar l-am pus pe sotul meu sa imi promita ca nu lasa pe nimeni la mine dacat pe mama si pe soacra mea.Iar cand vom veni acasa de la maternitate, voi face un program de vizite dupa doua saptamani, cate doua persoane pe zi (maxim) si le voi spune din start ca nu sunt curioasa de enciclopediile babesti de la tara.

Deja au inceput sa stabileasca data botezului, numarul de invitati, bineinteles ca nu am voie sa scot fetita afara pana la botez, fara pampers sa nu fie cracanat copilul, pentru eritem fesier bineinteles ca nu dam cu creme ci folosim ulei fiert si racit...si nici nu va puteti inchipui cate si mai cate....Dar sa le vedeti consternarea cand le retez avantul foarte categoric si le zic in fata ca suntem in anul 2005 si copiii se cresc modern.Efectiv li se taie respiratia de ciuda, iar eu nu mai pot de placere.Parca m-am mai inrait de cand sunt gravida, sa nu indrazneasca cineva sa imi comenteze ca imediat scot gherutele si imi ascut limba.

Clioid="navy">,eu nu am nici o contractie dureroasa!Mi se intareste si mie burtica si ma concentrez tare, doar doar ma doare si pe mine putin, dar absolut nimic.De dopul gelatinos nici vorba!

Fetelorid="navy">, VREAU SA NASC!!!!!!id="red">

Mai am putin si cedez psihic.

Am vorbit cu sotul meu si nici vorba de ceva actiune, in primul rand ii e frica(sa nu-l apuce Leti de cocosel, cred [:D] )si apoi ii e rusine de medic, ce-o sa-i zica daca se intampla sa provocam nasterea, ca doar medicul isi va da seama ce am facut noi.Ei, si ce?

Vai, daca ar vedea ce v-am scris, m-ar manca de vie!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...