Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

PICIOR CONGENITAL STRAMB

Recommended Posts

Am si eu nevoie de putin ajutor daca se poate.

Fetita mea in varsta de 1an si 2 luni a fost diagnosticata cu PICIOR CONGENITAL STRAMB, medicii de la Craiova nu au descoperit de la nastere ca fetita are piorul stang sramb si s-a observat foarte tarziu deabia la un an. N-i s-a prescris ghetute dar se pare ca nu prea au nici un efect.

Daca cineva cunoaste un medic ortoped mai bun sunt interesata de ori unde din tara doar sa ma ajute ca fetita sa fie bine .

VA MULTUMESC

P.S Merge-ti dragi mamici si tatici cu copiii la medic daca vedeti ceva deosebit la mersul lor.

neliana anghel

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Neliana,eu te-as sfatuii sa mergi la un kinetoterapeut bun sa o consulte pe fetitza.Eu am mare incredere in ei.Fetitza mea a avut o usoara forma de displazie de bazin...un piciorus era mai scurtutz decat celalalt si laba unuia dintre picioruse era indreptata spre interior.Am dus-o la kinetoterapeut iar in 5 luni de masaje si gimnastica a facut-o bine.

Chiar daca s-a descoperit atat de tarziu parerea mea este sa o duci macar sa o consulte sa vezi daca intr-adevar poate sa faca ceva.Eu zic ca daca lucreaza cu ea intensiv se va face bine.

Va dorim insanatosire grabnica!!!

http://photos.yahoo.com/alina13fan

Alinutza si

ingerasul Fabiana Alexia

Baietelului meu i sa descoperit ca are picioarele strambe intamplator la 8 luni.Calca in exerior foarte tare(ca Charlie Chaplin).Am fost la otoped si a purtat 2 luni ghetute din gips.Dupa 2 luni am fost la control si ne-a zis ca s-a reparat ceva dar trebuie sa mergem sa facem ghetute speciale dupa ce incepe sa umble singur.Ortopedul a mai zis ca daca se descoperea(medicul de famile!!!) pe la 4-5luni se rezolva cu masaj si gimnastica .Dar asta e....

Stanca si Razvan id="blue">

http://community.webshots.com/user/ubi19

[ruga]In fiecare zi ii povestesc lui Dumnezeu planurile mele iar EL...zambeste!

Baietelul meu a avut luxatie congenitala de sold, eram disperati si eu si sotul... Avea 6 luni si unul dintre picioare era mai scurt, degetelele la picioare erau rasucite, departa f putin piciorusele...el era f vioi dar piciorusele lui nu-l ajutau ...

Am fost cu el la multi medici, i-am facut radiografie, a purtat (1 luna) un chilotel special care ii tinea piciorusele departate ( era un chin) si urma sa-i comandam niste cizmulite speciale care sa-i indrepte laba piciorului.

In acest timp am intalnit o cunostinta care avea o fetita cu probleme de acelasi gen sau chiar mai grave ( se nascuse cu piciorusele impletite). Dansa ne-a povestit de batranul [ilp]care i-a salvat fetita de o viata de om handicapat.. In trei luni de zile acest om , prin masaj [yami]( si bioenergie) a reusit sa-I indrepte piciorusele fetitei.

L-am cautat pe acest om si a fost f miscat de problemele baietelului nostru. Nici nu vroia bani, era fericit ca poate ajuta un copil… Acum Andrei alearga [fuga]ca un copil perfect sanatos. Nici noi nu mai credem ca am putut fi atat de disperati odata...cand credeam ca baiatul o sa ...(nici nu pot scrie)[:I]

Acest om spunea ca in asemenea cazuri sa nu optam pt operatie.Oasele unui copil sunt maleabile si pot fi usor modelate. O cicatrice reduce mult elasticitatea tendoanelor si a muschilor.

Sper din tot sufletul sa gasesti un om priceput la masaj care sa va ajute copilasul. Eu am deschis un subiect despre aceste probleme "Luxatia congenitala de sold".

Am inteles ca astfel de tratamente naturiste se fac si in Eforie Sud la Techirghiol. Tot la acest subiect Impreuna (parca asa se semneaza)[iartama] a postat un mesaj din care reiese ca mai exista o persoana care poate ajuta in acest caz, ea spune despre un om care"are foarte multi pacienti din tara si strainatate.

se numeste Ianos Veca, locuieste in satul Vanatori langa Chisineu Cris, judetul Bihor." Sper sincer sa te ajute. Daca Domul David [flo]care mi-a ajutat copilul mai traia te invitam bucuroasa la mine la Suceava. Am ajutat multi copilasi [copil]sa se faca bine si cred sincer ca masajul practicat de un om priceput da rezultate extraordinare si durabile.

Simina[flo] Andrei [huta]si Diana

id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...