Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici din Arad...??? (29)

Recommended Posts

[grup]

-alina 33id="red">[vampa] (Alina id="orange">) - 34 ani, casatorita cu Dacian[berica], mamica lui Dragos[pirat]-antoid="red">[vampa] (Antonela id="orange">)- 38 ani, casatorita cu Radu[berica] , mama Deniseiid="red"> [pis], 12 ani-alina morostesid="red">[vampa] (Alina id="orange">) - 30 de ani, casatorita cu Calin[berica] , mama lui Dragosid="navy"> [pirat] , 2 ani -cristinacsaid="red">[vampa] (Cristina id="orange">)- 31 ani, casatorita cu Mihai[berica] , mama gemenelor : Carinaid="red"> [pis] si Alexandraid="red"> [pis], 2 ani-claudelu id="red">[vampa](Claudia id="orange">) - 24 ani, casatorita cu Claudiu[berica] , mama lui Raul-Andreiid="navy">[pirat] -maggdaid="red">[vampa] (Magdaid="orange">) - 33 ani, casatorita cu Danut[berica] , mama Biancaiid="red"> [pis] , 6 ani- lindaGid="red">[vampa] (Lindaid="orange">)- 24 ani, casatorita cu Mark[berica]- claudiakid="red">[vampa] (Claudia id="orange">)- 31 ani, casatorita cu Roland[berica], mama Vanesseiid="red">[pis] , 2 ani-pufymicid="red">[vampa] (Ioana id="orange">)- 25 ani, casatorita cu Ovidiu[berica] - 26 ani, mamica lui Alesio-Andreiid="navy">[pirat]-arad_linda id="red">[vampa](Linda id="orange">) - 30 ani, casatorita cu Gheorghi[berica], mamica lui Andreiid="navy"> [pirat]-dialuid="red">[vampa] (Diana id="orange">) - 31 ani, casatorita cu Cosmin[berica] , mamica lui Patric Maximilian id="navy">[pirat], 1 an si 7 luni-gabitzicaid="red">[vampa] (Gabiid="orange">) - 28 ani, casatorita cu Ciprian[berica] - 29 ani,mamica lui Tudorid="navy">[pirat], 1 an-flavia ramona id="red">[vampa](Flavia id="orange">)- 25 ani, casatorita cu Sorin [berica]-34 ani- ditaid="red">[vampa](Edithid="orange">)- 34 ani, casatorita cu Eugen[berica]-dianaR id="red">[vampa](Diana id="orange">), casatorita cu Vasile[berica], mamica lu' Vlad id="navy">[pirat]- dianapatrickid="red"> [vampa] ( Dianaid="orange">), casatorita cu Gunther [berica], mamica lu' Patrick id="navy">[pirat]id="blue">id="Comic Sans MS">id="size1">id="size1">Postata initial de Gabbrielaid="black">arad_Lindaid="brown"> (Linda)("pesti"id="green"> 30 de ani)id="red"> -> Gheorghi sotzulid="blue"> -> Andrei (xx.10.xxxx)id="blue">Claudiakid="brown"> (Claudia) ("Fecioara"id="green"> - 31 de ani)id="red"> -> Roland sotzul ("Balanta"id="green"> - 33 de ani)id="blue">dialuid="brown"> (diana)("Fecioara"id="green"> - 31 de ani)id="red">-> Cosmin sotzul ("Rac"id="green">)id="blue">Ianuarieid="black">13.01.2004- Patrickid="blue"> (baiatul lui dianapatrikid="brown"> “Diana”id="red">)id="brown"> (web1, web2, web3)Februarieid="black">03.02.1971- Vasile (sotzul lui DianaRid="brown"> “Diana”id="red">)id="brown">id="blue"> (web1, web2)08.02.1962- Radu (sotzul lui antoid="brown"> “Antonela”id="red">)id="brown">id="blue">10.02.2003- Patric Maximilian (baiatul lui dialuid="brown"> "Diana"id="red">)id="brown">id="blue">Martieid="black">02.03.1978- Ovidiu (sotzul lui pufymicid="brown"> "Ioana"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)05.03.1979- pufymicid="brown"> "Ioana"id="red"> (web)12.03.1975- Claudiu (sotzul lui Claudeluid="brown"> "Claudia"id="red">)id="brown">id="blue"> (web1, web2, web3)14.03.1979- flavia_Ramonaid="brown"> "Flavia"id="red"> (web)18.03.1969- Mihai id="blue">(sotul lui Cristinascaid="brown"> "Cristina"id="red">)(web1, web2)id="brown">26.03.1991- Denisa (fata lui antoid="brown"> "Antonela"id="red">)id="brown">id="red">21.03.1971 -id="blue"> maggdaid="brown"> "Magda"id="red"> (web)28.03.xxxx – Eugen (sotzul lui ditaid="brown"> “Edith”id="red">)id="brown">id="blue"> Aprilieid="black">01.04.2004- Raul-Andrei (baiatul lui Claudeluid="brown"> "Claudia"id="red">)id="brown">id="blue"> (web1, web2, web3)11.04.2002- Dragos (baiatul lui Alina_morostesid="brown"> "Alina"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)29.04.2004- Dragos (baiatul lui Alina33id="brown"> "Alina"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)Maiid="black">10.05.1976- Gabitzicaid="brown"> "Gabi"id="red"> (sotzia lui stanamiorelid="brown"> "Ciprian")id="brown"> (web1, web2)16.05.2004- Vlad (baiatul lui DianaRid="brown"> "Diana"id="red">)id="brown">id="blue"> (web1, web2)Iunieid="black">18.06.1978- DianaRid="brown"> “Diana”id="red"> (web1, web2)Iulieid="black">05.07.1971- Mark (sotzul lui LindaGid="brown"> "Linda"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)05.07.1965- Danut (sotul lui maggdaid="brown"> "Magda"id="red">)id="brown">(web)id="blue">16.07.1979- Claudeluid="brown"> "Claudia"id="red"> (web1, web2, web3)21.07.2002- Vanessaid="red"> (fata lui Claudiakid="brown"> "Claudia"id="red">)id="brown">22.07.1974- Calin (sotzul lui Alina_morostesid="brown"> "Alina"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)22.07.2002- Alexandra & Carinaid="red"> (gemenele lui Cristinascaid="brown"> "Cristina"id="red">)id="brown"> (web1, web2)22.07.1984- dianapatrikid="brown"> “Diana”id="red"> (web1, web2, web3)Augustid="black">28.08.1973 – Dacian (sotzul lui Alina33id="brown"> “Alina”id="red">)id="brown">id="blue"> (web)Septembrieid="black">29.09.1998- Biancaid="red"> (fata lui maggdaid="brown"> "Magda"id="red">)id="brown"> (web)Octombrieid="black">07.10.1975- stanamiorelid="brown"> "Ciprian" (sotzul lui Gabitzicaid="brown"> "Gabi"id="red">)id="brown">id="blue"> (web1, web2)08.10.2004- Alesio Andrei (baiatul lui pufymicid="brown"> "Ioana"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)22.10.2003- Tudor (baiatul lui Gabitzicaid="brown"> "Gabi"id="red"> & stanamiorelid="brown"> "Ciprian"id="blue">)id="brown">id="blue"> (web1, web2)24.10.1970- Sorin (sotzul lui flavia_Ramonaid="brown"> "Flavia"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)Noiembrieid="black">10.11.1972 - Cristinascaid="brown"> "Cristina"id="red"> (web1, web2)id="red">15.11.1970- ditaid="brown"> "Edith"id="red"> 16.11.1965- antoid="brown"> “Antonela”id="red">27.11.1970- Güntherid="blue"> (sotzul lui dianapatrikid="brown"> “Diana”id="red">)id="brown"> (web1, web2, web3)28.11.1973-Alina_morostesid="brown"> "Alina"id="red"> (web)Decembrieid="black">24.12.1969 – Alina33id="brown"> “Alina”id="red"> (web)27.12.1979- LindaGid="brown">"Linda"id="red"> (webid="Comic Sans MS">[mamica] Alinaid="Trebuchet MS"> id="red"> & id="navy">Dragosid="Trebuchet MS"> [copil](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue">[foto]poziciid="blue">[foto] Dragos la 3 aniid="size2">id="blue">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 144
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sa vedeti voi ce surpriza placuta am avut eu azi[:d] Am iesit cu Raul la plimbare (dupa masa) si hop, cu cine ne intalnim...cu Alina33 id="red">si Dragos[bis][bis][bis] Doamne ce ochisorii frumosi are Dragos, e uns cump, ca sa nu mai zic nimic de Alina, care a slabit si arata super bine [bis]

Azi am fost si la Billa, m-am scuturat de 3 mil[bang] Eu fac ce fac si cand merg la cumparturi la Billa cheltui de mie rau [alcool]

Alinaid="red">, eu nu fac nici o comparatie intre buburuza si alte magazine on line pentru ca niciodata nu m-au interesat, n-am luat nimic on line[:D] Oricum n-am vazut nimic care sa ma faca sa comand, nimic ce nu gasesc si aici[:D]

Si noi dupa Paste vom avea santier...ne renovam sufrageria [bang], ne punem permopan la balcon, da-mi tot balconu jos [bang] si pe langa asta mai punem si gresie si faianta[bang] Mi-e rau [bang][bang][bang]

PS: Imi faceam probleme pentru ca ne iese un dinte...era deja iesit[bis][bis] Avem 6 dinti [bis][bis][bis]id="navy">id="Comic Sans MS">

Claudiaid="orange"> si Raul id="teal">(01id="navy">.04id="orange">.2004id="teal">)id="navy">

Martieid="teal"> Aprilieid="navy"> 2004id="orange">

id="Script MT Bold">

Clauid="red">,felicitari lui Raul pentru cei 6 dintisori [bis]. Am observat ca la Raul ia iesit dintii unul dupa altul,saracutul...[audinti],nu prea a avut pauza intre ei.

Nici eu nu am mai cumparat on-line pana acum,dar chiar mi s-au parut ieftine costumasele 0-3 luni din 3 piese la 139.000 lei.Vom vedea ce calitate sunt,speram ca buna!!!

Am mai cumparat carti on-line doar.[^]

Deci si voi incepeti dupa Pasti cu zugravitul! [bang][bang] Succes!

Alina33id="red">,nici nu ne-a spus ca a slabit!!!! [ispita]

Ioanaid="red">,asteptam poze cu noua freza. [hippi]

[mamica] Alinaid="Trebuchet MS"> id="red"> & id="navy">Dragosid="Trebuchet MS"> [copil](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue">

[foto]poziciid="blue">

[foto] Dragos la 3 aniid="size2">id="blue">

Alinaid="red">, eu tocmai de aia nu prea imi iau nimic de pe net, ca nu am incredere [alcool] La Raul i-au iesit dintii cam la 2 saptamani distanta...n-are timp nici sa respire, saracu...dar ultimul habar n-am cum a iesit[bis]id="Comic Sans MS">id="navy">

Claudiaid="orange"> si Raul id="teal">(01id="navy">.04id="orange">.2004id="teal">)id="navy">

id="Script MT Bold">

'Neata fetelor!

Clau id="red">felicitari la iepurasul de Raul pentru cei 6 dintisori![bis]

Alinush id="blue">intreab-o pe Magda cum imi sta cu noua freza ca m-a vazut cu web cam-ul[:D][;)]!

Mai fetelor eu nebunesc cu copilu asta ca nu sta locului o secunda.....se intoarce in toate directiile, se rasuceste, se apleaca...ma dispera.....ce m-oi face cu el cand umbla???

Pupici!id="green">

Ioana[olala]&[bibe] Alesio, bâzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)id="green">http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------

When life gives you lemons, make a juice!

Buna fetelor!id="Arial">id="purple"> Asa n-am chef de nimic...am sapat si am pus niste seminte dar ma misc ca la reluare[help].Biutza nu e acasa ,de aseara e la ai mei si tare e goala casa fara ea.id="Arial">id="purple">

Flaviaid="Arial Black">id="red"> pe unde umbli?Cum stai cu achizitionatul de flori?Vezi ca este targ din 14 la expo!Noi mergem maine seara ca ne-ar trebui o masina de tuns gazonul sa nu tot o cerem de la nasi ca ne-o trebuie tot la 2 saptamani si nu se cade[batcap].id="Arial">id="purple">

Fetelor mergeti cu puiutii la circ?Bia abia asteapta .Inca nu stim in ce zi mergem ca sambata sunt de garda 12 ore asa ca s-ar putea sa o lasam pe duminica sau vineri, inca nu stim.Anul trecut am fost si la Bia tare i-a placut.id="Arial">id="purple">

Alinushid="Arial Black">id="red"> Ioanei ii sta tare bine tunsa!id="Arial">id="purple">

Clauid="Arial Black">id="red"> felicitari lui Raul pt dintisori!id="Arial">id="purple">

pupici la toateid="Arial">id="purple">

Magda [ispita] si [zana] Biancaid="Arial Black">id="red">

Salut fetelor!

Magda id="red">vad ca deja ti-e dor de Bia.....stii cum se zice: rau cu rau dar mai rau fara rau[;)]!

Tocmai l-am culcat pe bazuc(eveniment ca a adormit la ora asta "matinala"), dar azi n-a dormit mai mult de 1 ora toata ziua!

Mai ce vreme urata e afara......si ce tuna....sper sa nu-l sperie pe bazuc la noapte tunetele....

Pupici!id="green">

Ioana[olala]&[bibe] Alesio, bâzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)id="green">http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------

When life gives you lemons, make a juice!

Salutare fetelor!

Am sta o ora cu Dragos in bucatarie sa manance,nu mai vrea sa-i dau eu ci vrea singur,zice ca e baiat mare.[yum]

Aseara i-am dat o banana si zice ca nu vrea,ii zic:"mananca ca faci muschi",dar el zice:"nu,fac muschi de la spanac" [greutati],eu:bine,atunci poti fugi mai tare daca mananci banana",el:"nu,ca transpir daca fug".M-a distrat replicile lui.[:-)))]

Magda,sambata dimineata la 9 este un simpozion din ala cu puncte la Astra.Se da 3 puncte.

[mamica] Alinaid="Trebuchet MS"> id="red"> & id="navy">Dragosid="Trebuchet MS"> [copil](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue">

[foto]poziciid="blue">

[foto] Dragos la 3 aniid="size2">id="blue">

Mama mia fetelor ce furtuna...mi-e nu-mi place deloc vremea asta...zice mama ca in '77 cand a fost cutremurul cu o saptaman inainte exacct asa a fost...bbbbrrrrr sper sa nu se intample nimic, ca eu sunt kk la cur de frica[alcool] Mie nu-mi place vremea asta[q][q][q]

Alinaid="red">, mortal mai e Dragos al tau...mama dar ce raspunsuri iti trage [alcool]

Ioanaid="red">, tu ce mai faci?? Tot singura?? Nu ne-ai mai spus a rezolvat Ovi ceva cu interviul ala de la Bucuresti??

Magdaid="red">, noi nu mergem la circ ca oricum destul circ imi face Raul in fiecare zi, nu mai am nevoie [:D]

Azi mi-am tuns odrasla, de fapt o vecina de-a mea care coafeza la tuns...mama cat a mai plans...groaznic de mult...parca vroia sa-i faca harachirii[bang] Dar acum e asa de scump ca mor de dragul lui...e ingrijit[bis]

Am vorbit ieri cu Anto id="red">la telefon, mi-a spus ca va pupa...n-a mai intrat pentru ca are musafiri...e la ea o prietena, dar daca pleaca sambata intra...o asteptam[pup]id="navy">id="Comic Sans MS">

id="Script MT Bold">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...