Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici dupa FIV

Recommended Posts

Pentru ca stau si ma gandesc, acum ce trebuie sa fac ? Ce e bine sa mananc, in ce sa ma imbrac, ce vitamine sunt bune si de unde sa le iau, cum arata si ce face bebe, acum si maine si tot asa ? Ce carti e bine sa citim ?

Sarcina dupa FIV, o vad eu ceva mai delicata decat o sarcina normala, deci sunt probabil si alte chestiuni delicate de discutat.

Ca sa incep eu, sarcina mea este de aproape 4 saptamani. ET-ul a fost pe 18 martie.

Traiesc cu impresia ca ar trebui sa mananc mai sanatos, sa am mai multa grija, dar nici nu vreau sa exagerez.

Stiu ca exista un alt forum, cu mamici dar sincer nu am gasit acolo raspunsuri la intrebari cum sunt cele de mai sus.

Asa ca haideti sa ne adunam, mamicile dupa FIV si sa punem tara la cale.

Pupici MickeyD [gravi] 3+ sapt

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Intreaba Micky cam ce vrei sa sti. Sarcina mea are 27 de saptamani si e ditamai flacaul tot dupa fiv facut in octombrie la Medsana cu dr DENISA PROTOPOPESCU.

Trebuie sa fi putin mai precata pana la 4 luni cand misca bebe dar ai o sarcina normala ca orice femeie. Eu vorbesc care cred ca sunt paranoica. Uite eu una am stat la pat pana a miscat bebe, am cerclaj facut la 17 sapt si interdictia de a merge la servici stau in medical de cand am ramas insarcinata. Iau materna si tardyferon-fol inca de la 3 sapt. Tu acum mai trebuie sa iei acid folic si utrogestan(eu am luat pana la 6 luni).de mancat mananc normal am luat 7 kg pana acuma si bebe este OK. A... am mancat si mananc ff multe fructe.

daca mai ai intrebari...prezent. A si monitorizare din 3 in 3 sapt si normal analizele de rigoare plus eco morfo la 13 sapt, la 22 sapt si urmeaza la 34 sapt.

Monica si bocanila din burtica

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Eu in momentul de fata fac tratament cu utrogestan si acid folic. Mi-a spus doctorita pana la 3 luni. Mai urmeaza o ecografie pe 27 aprilie. Evident sunt stresata. Mai ales ca toata lumea imi spune sa nu fac nimic si chestia asta ma exaspereaza. De la parinti,soacra si sora, cumnat ... eu stiu ca sunt bine intentionati dar nici asa sa stau in casa tot timpul.

Ma intorc la serviciu cam de pe 15 mai (care este de fapt in Chicago). Si atunci o sa trec prin experienta de a gasi acolo un medic, sa vad cum merg lucrurile la ei si ce tratamente imi dau.

In fine, pana atunci, imi fac probleme cu alimentatia. Vrea sa fiu sigura ca fac totul bine.

Ce anailze trebuie facute? Mie doctorita inca nu mi-a spus nimic decat de ecografie, si o consultatie in fiecare luna.

Eu am vrut sa deschid acest subiect ca sa avem o oarecare trecere de la <asteptand un ingeras in viata noastra> la pasul urmator. Daca vi se pare un subiect care nu isi are locul, nici o problema numai sa-mi spuneti si il scot.

MickeyD [gravi] 3+ sapt

Sunt de acord cu Karina si nu pentru ca nu mi-e drag sa va vad aici, ba din contra, dar voi sunteti deja gravidute, la noi aici sunt doar fete care incearca sa fie si eu zic ca-i bine sa pastram specificul sectiunii si mai cred ca la "odiseea sarcinii" veti avea mai multe fete gravi sau mamici chiar (prin fiv) care va vor putea sustine si sfatui.

Aaa..... si Mickey si Moni, va rog io mult de tot, daca va duceti la "odiseea sarcinii" cu subiectul acesta, sa-mi pastrati si mie un loc, da? Ca din August vin si eu![:D]

Va pup dulce si aveti grija de voi, pretioaselor!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...