Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

avorturi spontane repetate

Recommended Posts

buna ziua

in urma cu trei ani am pierdut prima sarcina la 6 saptamani. eram la serviciu si am mers la spital. medicul a intervenit chirugical dar nu mi-a recomandat nici un tratament, spunandu-mi ca asa se intampla la unele femei. la patru luni diferenta am pierdut tot la 6 sapatamani a doua sarcina. cel de al doilea medic mi-a recomandat niste supozitoare diclofenac si atat. va dati seama prin ce am trecut, durerea fizica e ea cum e dar cea psihica e foarte mare.

nu am mai avut curajul sa raman insarcinata. anul trecut am mers la un medic si mi-a recomandat sa fac urmatoarele analize: listeria, citomegalovirus, clahmidia, toxoplasma. si listeria si clahmidia au isit pozitive. mi s-a recomandat ospen si vioxx, care a fost retras de pe piata exact cand am terminat eu tratamentul. anul acesta am mers iar la medic. al patrulea. acesta mi-a dat zanocin si mie si sotului si famexin pentru clahmidia. am facu o analiza si la secretia vaginala si aiesit decat o candida, pentru care am luat gynozol si micosyst, pe acesa din urma l-a luat si sotul meu. am repetat listeria si a iesit acum negativ. va rog sa ma credeti ca imi este firca sa mai raman insarcinata. oare listeria sa fi fost de vina? credeti ca ar trebui sa fac mai multe investigatii (Brucella, etc). va rog mult de tot sa ma ajutati.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
In plus, trebuie sa faci si niste teste de coagulare a singelui (anticorpi anticardiolipin/antifosfolipid), glicemia si probe complete de singe pentru ficat si rinichi, ecografie (dar presupun ca ai facut-o deja) si apoi chiar probe genetice, sa vada daca exista vreo anomalie cromozomiala. In plus, dupa ce esti gravida, se poate masura nivelul hormonilor de sarcina si unele femei au nevoie de supliment de hormoni in prima parte a sarcinii.
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...