Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Viseaza urat noaptea?

Recommended Posts

Dragi mamici,

nu stiu ce sa mai fac, baitelul meu de 9 luni si jumatate se trezeste de mai multe ori pe noapte plangan. La inceput am crezut ca e din cauza dintilor, asa ca i-am dat cu Calgel, aseara am incercat chiar sa ii dau 2.5 ml de Calpol inainte de culcare si ... nimic. Dupa o ora s-a trezit plangand. Desi e foarte obosit, adoarme cu greu si dupa o ora se trezeste plangand. Si ziua se mai trezeste din somn si plange dar seara este un cosmar. Este posibil sa viseze urat? Oare ce il poate impresiona in timpul zilei de seara are cosmaruri? Nu stiu ce pot sa fac sa ii asigur un somn de noapte linistit.

ronnie

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

E posibil sa fie din cauza dintisorilor.Am citi pe aici ca faimosul Calgel nu are efect la unii bebelusi.Andrea mea e unul din ei.

Daca ai televizorul deschis ziua...poate ca il deranjeaza...incearca o zi fara.

Poate ca-i este foame....ii dai noapte laptic?

Am avut si noi o perioada d-asta camm pe la 6 luni, care a durat 2 saptamani.Am fost niste nopti foarte schifonate.

Felicia si [bibe]Andreea

Poate din cauza ca e prea obosit nu doarme bine noaptea.La varsta lui de ce spui ca e foarte obosit nu doarme ziua ca de mers in picioare ca sa oboseasca nu se pune problema.poate e prea cald in camera aerul prea uscat.Daca nu mai mananca noaptea cauta masa de seara sa fie mai consistenta .Pareri......pareri tu stii mai bine evolutia lui si trebuie sa elimini toate posibilitatile.

andreeat

Si fetita mea plange in somn (nu numai noaptea). Uneori se trezeste direct suspinand, plange cu lacrimi si e agitata. Alteori doar geme in somn. Oricum e destul de stresant, desi eu tot zic ca probabil ii ies dintii. Numai ca ne apropiem de 2 luni de chin si degeaba. Noaptea ii dau cu dentinox sau calgel, ea nu se trezeste, si o perioada doarme linistita. Apoi incepe iar. Cred ca daca era altceva decat dintii nu se calma pe moment. Nu stiu, uneori o mangai asa prin somn, daca viseaza sper sa o scot din stare....Rau e ca nu pot sa ne spuna ei ce au!

Cristina si [zana] Alexandra (30.09.2004)id="violet">[foto]

Si bb(aproape 8/luni)este la fel doar noaptea! Se trezeste direct urland si in fund. Eu mam gandit poate este din caza ca nu lam botezat!

Il iau, in brate gata tace ii spun Tatal Nostru de 3 ori adoarme dupa 3 ore din nou[q].

id="Trebuchet MS">id="size2">id="blue">

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first loved us.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...