Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Lac de unghii

Recommended Posts

Salutari tuturor!

as vrea sa va intreb ce lac de unghii folositi voi?

Eu am incercat de-a lungul timpului diverse variante (printre care si Oriflame, L'Oreal) dar nu am fost multumita de mai nimic. [V] Dupa un timp relativ scurt (uneori chiar si dupa 1-2 zile) lacul se duce, in special la varful unghilor (indiferent cat de mult sau putin fac treaba cu mainile; folosesc manusi si ma protejez bine la treburi casnice care ar putea afecta lacul...).

Aproape mi-am pierdut speranta ca ar exista vreun lac bun, care sa nu necesite reinnoire aproape zilnica... Imi plac lacurile discrete, in culori pastelate, sidefate (albul e excelent).

Stie cineva vreun lac de unghii "magic" care sa tina chiar si cateva zile (4-5)? Sau se poate sa am un tip de unghii carora nu le place lacul de nici un fel? [:D]

O primavara excelenta tuturor[flo] si daca s-a mai discutat pe aceasta tema, as vrea sa fiu re-directionata spre link-ul corespunzator!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu folosesc diverse marci, in functie de culoare (care are culoarea pe care-o vreau, pe-aia o iau).

Ce mi-a placut: Rimmel, Maybelline, Avon (tine 4-5 zile)

Ce nu mi-a placut: Seventeen, Alix Avien, Margaret Astor (sunt oribile, sare virful unghiei dupa o zi, la Seventeen sare toata unghia!)

Mai scumpe n-am incercat (LOreal, Max Factor ...)

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...