doareu Publicat Aprilie 13, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2005 Salutari tuturor! as vrea sa va intreb ce lac de unghii folositi voi? Eu am incercat de-a lungul timpului diverse variante (printre care si Oriflame, L'Oreal) dar nu am fost multumita de mai nimic. [V] Dupa un timp relativ scurt (uneori chiar si dupa 1-2 zile) lacul se duce, in special la varful unghilor (indiferent cat de mult sau putin fac treaba cu mainile; folosesc manusi si ma protejez bine la treburi casnice care ar putea afecta lacul...). Aproape mi-am pierdut speranta ca ar exista vreun lac bun, care sa nu necesite reinnoire aproape zilnica... Imi plac lacurile discrete, in culori pastelate, sidefate (albul e excelent). Stie cineva vreun lac de unghii "magic" care sa tina chiar si cateva zile (4-5)? Sau se poate sa am un tip de unghii carora nu le place lacul de nici un fel? O primavara excelenta tuturor[flo] si daca s-a mai discutat pe aceasta tema, as vrea sa fiu re-directionata spre link-ul corespunzator! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Sanziana Postat Aprilie 13, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2005 Eu sunt f multumita de Maybelline,dar folosesc tot timpul lac baza si top(lac incolor).Asa tine oja mult mai bine.Si unghiile trebuie sa fie uscate inainte de a fi date cu oja.Deci nu e f bine sa te dai cu oja dupa baie sau dupa ce ti-ai muiat unghiile in apa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adjadyn Postat Aprilie 16, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2005 ce lac de unghii se s chimba dupa razele solare?? ati auzit de asa ceva?? adjadyn Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea_tx Postat Aprilie 17, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 17, 2005 Eu folosesc Nailwear de la Avon si ma tine cam o saptamana.de obicei ma dau seara ca sa se usuce bine pana dimineata. andreeat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burtocika Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 Eu folosesc diverse marci, in functie de culoare (care are culoarea pe care-o vreau, pe-aia o iau). Ce mi-a placut: Rimmel, Maybelline, Avon (tine 4-5 zile) Ce nu mi-a placut: Seventeen, Alix Avien, Margaret Astor (sunt oribile, sare virful unghiei dupa o zi, la Seventeen sare toata unghia!) Mai scumpe n-am incercat (LOreal, Max Factor ...) Boghi http://community.webshots.com/user/bogdanai Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liris Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 se schimba ...dupa parerea mea, holograficul de la L'Oreal. eu lac de unghii folosesc biotherm. dar are niste chestii stralucitoare prin el. mie-mi place , dar nu'sh daca la toata lumea. *********************** ooooo....aceste cuvinte ne doare! http://community.webshots.com/user/s_b2702 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.