Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ciupercile de la ce varsta?

Recommended Posts

David, 2,2 ani mananca ciuperci, nu des, destul de rar (o data la o luna sau 2) dar ii plac. Am facut ciulama cu pui si ciuperci, in pizza, in budinci...dar nu ma feresc sa ii pun ciuperci.

Cineva imi spunea ca pana in 7-10 ani nu sunt recomandata ciupercile...asa e?

"O coardã prea întinsã se rupe, o coardã prea slabã nu vibreazã aºa cum trebuie. ."

Sinzi [avion]si David[marinar]id="Georgia">

David pe tractoras id="size3">id="red">id="Book Antiqua">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna mamici!

Nu stiu altii cum si ce fac... eu cam de pe la 1 an am dat la Mariuca ciuperci in papa, din alea champignon cam 3 buc impreuna cu toate legumele...da un gust asa bun si sunt dulci...mmm

Si n-a avut fetita mea nimic, apropo, are acum 14 luni[:D]

gabriela si mariuca

http://community.webshots.com/user/uki2003

MARIUCA

Sanzi, socrul meu zice ca le-a dat copiilor de cand au inceput sa manance hrana solida. Eu i-am dat prima data saptamana trecuta dar nu prea i-a placut si culmea e ca am citit chiar in acea zi, ce scrisese persoana care te atentiona sa nu pui ciuperci in mancarea copilului si sa astepti pana la 5 ani. Asa ca nu prea cred ca o sa ii mai dau prea curand. Adevarul e ca una e sa ii dai ciulama de ciuperci cum i-am dat eu si alta e sa pui cateva ciupercute in supa sau in orez.

Ca sa nu mai zic ca tot acolo citisem ca unii medici recomanda sa nu dai copilului ciuperci pana la 10 ani.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Ciupercile sunt destul de greu de digerat chiar si pentru oamenii mari, eu gatesc o data pe saptamana ciuperci tocanitza cu mamaligutza dar in ultima vreme le-am combinat si cu pui din cauza ca erau grele la stomac.Si eu sunt de parere sa mai asteptam cu ciupercile la copilasi.

[foto]Maria Sa Stefan Speculant mic[copil] ( 19.08.2004) - POZICIid="green">id="size2">id="Arial">

[flo]flori din gradina meaid="red">

"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

borcanasele de la bebelac au ciuperci in meniurile de la 8 luni...deci..e mancare pt bebelusi, daca era ceva in neregula, nu le mai bagau acolo. stiu doar ca au multa celuloza si la copilas mai sensibil pot provoca diaree..atata tot..

If a have a bag of rocks to carry as I go

I just want to hold my head up high....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...