Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Cum sunt scutecele HAPPY ?

Cine le-a folosit pentru copilasi, poate sa-mi raspunda, va rog ?

Eu pana acum am folosit pentru Oana LIBERO, au fost foarte bune.

In ultimele saptamani, insa, s-a iritat. Si nu-i mai trece. Asa ca sunt tentata sa incerc si altceva.

PAMPERS nu mai incerc, am facut-o si s-a irirtat si de la ele.

Am vazut la BUBURUZA ca au marca HAPPY, de aceea as fi interesata sa aflu ce parere au mamicile care le-au incercat pentru copilasi.

Mersi [flo]!

Danielaid="red"> si puiul Oana Mariaid="red"> (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIAid="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Dana si eu am folosit Happy dar nu m-au dat pi spate! Mai ales la kaki si noaptea! Am folosit un pachet mare ziua excelente ca puteam controla mai des la ele si vedeam cand erau sa dea pe dinafara! Noaptea insa... nu ma pot trezi sa il controlez si nici sa il scol din somn sa il schimb nu imi surade!

Poate ca acum si-au mai imbunatatit un pic modul de absorbire ... si Pampers s-au mai up-gradat sa zic asa![:D] Imi pac foarte mult si cu astia cred ca ramanem pana la chilotel de bumbac![:D]

Pupici Oanei scumpe![pup]

[flo]id="purple">id="Comic Sans MS">

Nallyid="purple">id="Comic Sans MS"> [mamica] si [copil]Sebastian id="purple">id="Comic Sans MS">(14.04.2004)

Poze nou-noutze cu Sebastian!!![foto]

Poze...Poze...Poze [foto]

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* [;)]id="red">id="size1">

id="Comic Sans MS">

Si eu am folosit Happy de la 0 pana pe la 4 luni. Le-am schimbat cu Pampers pt ca Bibi se iritase rau si ia trecut tinand-o doar in pantalonas fara pampes. Dar nu asta a fost motivul le-am schimbat pt ca Pampers mi s-a parut mai convenabil ca pret nu ca ar fi avut vreun defect anume.

tnicoleta

Buna,

Eu sunt incantata de scutecele Happy, mi se par excelente, nu numai ca puiul meu nu s-a iritat dar mi se par mai bine croite pe talie, au niste incretituri, la pampers mi se parea ca atunci cand scutecelul e plin se largeste peste burtica.

Si sunt ceva mai ieftine, dar nu mai putin bune, si cum zice reclama ne dau si pungulite pt. scutecele uzate.

simina si puiutul Dejan[copil]

Mai Danutza, vaz ca depinde de kurisorul fiecarui copilas! Si noi am avut o tentativa de Happy (chiar luasem ditai pachetoiul, fara sa ma gandesc ca ar fi fost mai intelijent sa incerc cu un pachet de 20 de buc. Si Raduc s-a iritat, rrrau de tot, adica parca nu absoarbe destul de bine pipilaul si kk. Iar kk s-a intamplat sa se reverse, ca in perioada de mic bebelus. Asa ca am renuntzat, si am revenit la pampers. AM incercat si libero si sunt cele de care am fost f f multumita, numai ca sunt ceva mai scumputze decat Pampers. De la Libero as vrea sa folosesc chiloteii gen pampers.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana [hia] mama lu'[copil]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">id="green">

[foto]Radu mamii

Salut.

Pana acum 3 luni am folosit Pampers. Insa si numarul 5 incepuse sa se reverse noaptea. Asa ca am incercat Happy. Si mi-au placut. Libero am incercat mai demult si nu mi-au placut, Stefan avea fundul umed dupa 2 pisuri. De atunci ii pun numai Happy. Si pe bune ca nu am avut probleme. Sambata am luat numarul 3, dar sunt putin cam inalte. Precizez ca Stefan nu s-a iritat de la nici un tip de scutece de mai sus. Huggies mi s-au paurt cele mai proaste. Tot de la fundic umed.

Insa cred ca depinde de copil.

Nicoleta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...