Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ii cade parul - de ce?

Recommended Posts

poate sa-mi spuna si mie cineva de ce fetitei mele de 1 an si 4 luni a inceput sa-i cada parul? Toata treaba asta a inceput acu vreo 2 saptamani. Vreau sa va spun ca i-am dat calciu si vitamine in toate lunile cu R, mananca bine, e dezvoltata bine, deci nu stiu care ar putea fi problema. Mentionez ca ea nu s-a nascut cu mult par, iar dupa ce a schimbat parul de bb (pe la 3-4 luni)a ramas tot cu par putin si scurt. Asta e! Dar acum a inceput sa-i cada si asta! E normal? S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? E ceva normal sau trebuie sa ma duc cu ea la doctor? Voi ce spuneti?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna,

Am auzit de la o colega mamica ca si fetitei ei i-a cazut parutul, (cred ca fetita ei avea vreo 2 ani),si cand a dus-o la doctor acesta a zis ca e pe fond emotional, mamica respectiva tocmai nascuse al doilea copilas si asa si-a manifestat cea mica sentimentele, dar cu multa dragoste mamica a ajutat-o (fara nici un fel de medicamente). Acum are din nou un parut deosebit de frumos. Vezi daca fetita ta are vreun motiv de stres(nici nu ne putem inchipui ce ii poate stresa pe pitici) sau daca in viata voastra a intervenit vreo schimbare care a putut sa o afecteze.

Simina si Dejan cel mic[baietel]

Buna,

am stat si m-am gandit la ce mi-ai spus, dar nu mi se pare nimic schimbat si in cazul nostru nu se poate vorbi de al doilea bb.[;)][;)], cel putin deocamdata! Sincer acum, in afara de faptul ca e stresata de la durerile de dinti(ca dumneaei a fost mai lenesa la capitolul asta )toate lucrurile sunt absolut la fel cum au fost si pana acum, iar problema cu caderea parului sa fie un alt efect al iesirii dintisorilor mi se pare putin ciudat, adik n-am auzit pe nimeni niciodata sa zica de asa ceva.Strange!

Uca si bebelina Sabina

Nepotelul meu a avut o perioada in care ii cadea parul, dar nu uniform, ci ii ramineau locuri goale pe cap. Dupa analize si investigatii s-a dovedit ca a fost de la giardia. A urmat tratament anti-giardia si dupa citava vreme parutul a crescut la loc.

Cu drag, Mihaita (4,5 ani) si mami Mihaela.[pup]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...