Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ajutor

Recommended Posts

Fetelor am si eu o preoblema. Sa nu radeti de mine, ca "tara arde si baba se piaptana". Problema mea se numeste: sani prea mici. Ma simt tare complexata de faptul ca am sanii mici(nr.1) si nu stiu ca sa fac. Am deja 26 de ani si parca as avea 16 ani. Sincer sunt fetele de 16-17 ani cu sani mai mari, si eu...

Am auzit despre tratamente hormonale dar nu prea stiu bine despre ce e vorba.

Am ajuns sa-l disper pe sotul meu cu asta[bang] . Cateodata ma intreaba daca as vrea sa merg pana la a imi face o operatie de marire dar de asta imi este frica.

Nu stiu ce sa fac. Daca aveti un tratament v-as fi foarte recunoscatoare.

Va multumesc mult.

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pot sa-ti spun doar atat, draga mea:

Bunica mea imi zicea din intelepciunea ei, ca "sanii unei femei nu trebuie sa fie nici mici, nici mari, ci atat cat sa incapa perfect in palmele iubitului". Si, vad ca iubitul (sotul) tau nu vede o problema in asta! Vrei sa arati bine pt el, pt cei din jur sau pt tine? Cred ca e important raspunsul. Am vazut prin ziare si reviste reclame la o crema minune care mareste sanii. Nu stiu cum ii spune, dar merita s-o cauti daca iti doresti cu ardoare. Succes!

Si...hai sa-ti pun si eu o intrebare: o metoda, o crema, o operatie de scadere in inaltime stii? Ca eu sunt prea inalta! [:D]

Fireste ca se poate face implant (in Romania lumea isi face implant pe scara larga, mi-a spus dentista mea, al carei sot chirurg de asa ceva, era booked pe luni inainte...). Personal nu m-as juca cu hormonii. Toate tratamentele hormonale au efecte secundare. Sfatul meu ar fi sa porti sutiene cu buret. Eu asta port si ma simt f. bine. In plus e convenabil cind alergi, nu se lasa, si nu mai cari atita greuate dupa tine. In plus exista pe BBC america o emisiune What Not to wear, realizata de 2 englezoaice, guru in ale modei. Una dintre ele are sini mici, ca noi, si tot se imbarca frumos si arata bine. Depinde ce vrei, asta e sfatul meu. Iar daca sotul tau e ok cu ei restul nu mai conteaza. Parerea mea.

Draga danyelana, in aceeasi situatie ( sani mici ) sunt si eu.

Sincer initial ma gandeam la un implant dar demult am avut o operatie la nas (deviatie de sept),tratata de unii dr. ca o operatie estetica, dupa care am suferit ffff mult si mai trag si acum iarna cand racesc [?] iar gandul ca la un implant de sani, durerile ar fii mult mai mari ....[xx(], mai bine sanatoasa , fara dureri si alte probleme.

Sotul meu a contribuit mult la vindecarea mea de acest complex spunandu-mi ca sunt minunati si ca-i plac asa cum sunt lucru care m-a facut sa-mi recapat increderea in mine ca femeie [balcon].

[pup]

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!

Sani mici sunt frumosi si daca sotului ii plac de ce mai vrei sa-i maresti.

Andreea Balan, a fost invitata la o emisiune parca la Teo si a spus ca ea a folosit o crema nu a spus numele. Dar cred ca daca intrebi poti afla numele ei pe la farmacii sau pe undeva.

Sanatate multa!

Otilia

Eu o inteleg perfect pe Daniela, si viitorului meu sot ii plac sanii mei mici, dar sunt convinsa ca nu i-ar displacea nici putin mai mari. Pentru noi e o problema de estetica, de cum se aseaza hainele, de cum poti imbraca o rochie cu spatele gol si multe altele... Am incercat si eu sa trec peste acest complex, dar el revine mai ales vara, cand as da orice sa nu mai fie nevoie sa port buretii in sutien... M-am interesat si eu de tot ce exista... deocamdata m-am hotarat sa incep cura cu tinctura de marar, desi as vrea sa aud ce spune cineva care a facut-o, sa nu fie doar o amagire... Asa ca, daca stiti pe cineva, va rog sa postati aici cum au decurs treburile.

Va pup!

Fetele, nu va plangeti ca aveti sanii mici si nu se aranjeaza lucrurile bine sau mai stiu eu ce....pai eu ii am mari si dupa ce am nascut si am alaptat, pot sa-i innod dupa gat[vom][bang][bang][bang]...si sa vezi atunci probleme de gasit sutiene push-up care sa ii faca sa arate cat de cat ok...sa vedeti atunci cum "se aranjeaza" hainele pe tine[q][q][q]....

Oana si Mara 11.08.2004

Fetelor multumesc mult pt mesaje. Intr-adevar este o chestie de cum ma simt eu, mai ales vara cand merg la plaja. Atunci pe creierul meu sunt tot felul de pitici care ma fac ssa am complexe. In rest folosesc sutiene cu buret si mai camufleaza cat de cat.

Ce ai putea sa-mi spui despre cura cu marar, este tot pentru sani? Daca da, poti sa mi-o trimiti si mie?

Multumesc mult[pup]

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...