otiliarusu Publicat Aprilie 13, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2005 Dupa nastere la o saptamina pe fata si git i-au aparut bubite rosii cu lichid galben ca niste cosulete, care in timp i-au trecut tratate cu o crema facuta la farmacie cu antibiotic (cam trei saptamini cu ea cu un oarecare rezultat) si apoi cu crema de fata Bubchen.Bubitele i-au disparut pe la 2 luni jumate, 3,dar in locul lor au ramas puncte negre.Bb meu are 5 luni si jumatate si e hranit cu lapte de la sin, doar foarte putin mar ras cu o lingurita de brinza(cazeina...etc) si putin ceai uneori.Ia fluor-vigantoletten, are 10 kg si 72 cm.Am citit despre dermatita etc si nu stiu ce sa fac.Sa fie laptele meu prea gras(dovada ca e si asa de plinut) sau ce maninc eu(nu maninc mult sau foarte gras)?Sotul meu are astm gradul I si s-ar putea sa existe o legatura pe fond alergic?Dr de familie, care e si pediatra, mi-a zis ca trece, dar cind? As prefera daca se poate sa ma sfatuiti si in ce priveste aspectul homeopat,daca sa urmeze un tratament homeopat fiindca la noi exista un dr foarte bun homeopat(dr Jurj Gh.).Va multumesc si sanatate bb-ilor si ...mamelor lor!id="Times New Roman">id="black"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.