Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

bb meu are 3 luni.de o saptamana se intampla sa nu aibe scaun decat la 2 zile, cateodata cu ajutor(un supozitor cu glicerina).mentionez ca o alaptez la san.pana acuma avea de 3-4 ori pe zi...brusc s-a schimbat ceva.poate fi periculos??am mai aflat ca unii bb-i pot avea scaun la 2 zile daca sunt alpatati la san.oare sa nu mai am lapte cosistent??nu se hraneste bine..sau ..nu stiu, va rog sfaturi,

adjadyn

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca bb-lusul tau este alaptat numai la sin- atunci incearca sa iti amintesti ce ai mincat tu in ultimul timp(zile)...ziceai ceva de faptul ca de o sapt. bb are probl. ca iese mai greu!Incearca sa iti urmaresti putin ce maninci, bea multe lichide , maninca fructe(unele mamici au avut probleme cu bb daca mincau de ex. portocala...bb se strica la burtica ) Eu nu am avut probleme, dar am preferat fructele :mango\merele\ananasul\Kiwi, am mincat multe lactatate(iaurt)si salate verzi la greu(rosii,cu ceapa verde, marar, castraveti,ardei).Ceea ce maninci tu ca mamica se rasfringe si asupra bb-lusului tau.Aceasta a fost parerea mea , dar bineinteles asteapta sa asculiti si alte pareri ca sa poti trage personal o concluzie!Numai bine si sanatate multa bb-lusului![^]

simona

Si noi ne-am confruntat cu problema asta dar s-a rezolvat cand am trecut la alimentatia cu lapte praf adica dupa 2 luni. Pe noi ne-a consultat pediatra si a spus ca nu e o problema ca are scaun cu ajutorul supozitorului sau a termometrului, si nu a fost nevoie de tratament cu lactuloza sau alt tratament, s-a reglat singur. Pana atunci avea scaune la 2 , 3 zile si acelea ajutat.

Sanatate multa!

Otilia

Ai inceput diversificarea?

I-ai dat cumva mar si suc de mar.

A mea era la fel alaptata numai la san iar la cinci luni cand i-am dat mar s-a constipat teribil. I-am bagat imediat (dar treptat, de la o lingurita ...) cereale dar trebuie sa ai grija de care si supa (in nici un caz de morcovi).

Mai incearca: ceai de musetel si putina lactoza de la farmacie. Eu nu i-am dat lactoza dar am citit in mami de chestia asta.

spor

cde

Da are legatura ce mananci tu....daca alaptezi.

Banana constipa...

Daca face kk normal(nu e tare)nu ai de ce sa te ingrijorezi.Andreea mea pe la 2 luni facea din 4 in 4 zile....o data chiar tin minte a facut si in a 8_a zi(e drept ca ma cam speriasem atunci...insa doctorul a zis ca e ok daca ii dau numai laptele meu)

Felicia si [bibe]Andreea

quote:Initial creeata de adjadyn

bb meu are 3 luni.de o saptamana se intampla sa nu aibe scaun decat la 2 zile, cateodata cu ajutor(un supozitor cu glicerina).mentionez ca o alaptez la san.pana acuma avea de 3-4 ori pe zi...brusc s-a schimbat ceva.poate fi periculos??am mai aflat ca unii bb-i pot avea scaun la 2 zile daca sunt alpatati la san.oare sa nu mai am lapte cosistent??nu se hraneste bine..sau ..nu stiu, va rog sfaturi,adjadyn

id="quote">id="quote"> Eu zic sa nuti faci griji si bb al meu era la fel nu iesa decat la 2-3 zile!Am fost la doc.. si mi-a spus ca nu este bine sa-i dau supozitor pt. ca corpul asa o sase-n vete etc...Doctori de aici sunt foarte diferiti de ai nostri adica :-este normal sa iasa(kk)si de 2/pe sapt..-nu avem voie sai hranim decat la 6 luni ,laptele de vaca dupa un an.-vitamine nu ca etc....dupa 8/luni-daca nu mananca mancare la ex bb. 7/3sapt. nu este nimic grav. Si sunt foarte multe ca deja ma apuca [bang]Deci bb al meu acum la 7/3 sapt. face (kk)la 2-3-4 zile normal (nu tare) il las, asa dupa cum spune doc.... deja sa saturat decate ori il sunt[bang]Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first loved us.id="Trebuchet MS">id="size2">id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...