fundita Publicat Aprilie 13, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2005 Salutari, Help! Sunt Mariana din Bacau. Problema mea e maaareee! Nu mai dorm deloc noaptea de doua saptamani, iar dorm doar de la 8 sau 9 dimineata pana pe la 11 si cam atat. Am intrat intr-o pasa foarte proasta si ma simt terminata nervos. Am incercat toate cele, lapte caldut seara, ceaiuri, sa mananc, sa nu mananc, sa ma plimb etc.. Mai e cineva in situatia asta? Bebe e cumintel nu ma deranjeaza, nu ma doare nimic. Vreau sa dooorm!!javascript:insertsmilie('[bang]') bang Mai nou invat sa fac figuri origami, e tare placut si iti rapeste ceva timp. Sa aveti inima buna! Pupici. fundita 34spt[bang] asiei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ligia13 Postat Aprilie 14, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 Fundita iti inteleg ingrijorarea, dar se pare ca toate trecem printr-o perioada din asta. la mine a tyinut 2 saptamini cred, eram ca zombie si tot nu puteam dormi. Solutie nu am gasit , dar a trecut de la sine. Acum am 37+ si dorm ca drogata. Dorm si noaptea si mai dorm si ziua de prinz. Nu stiu daca te-am incurajat! Bafta si toate cele bune! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karmenutza Postat Aprilie 14, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 Si eu am trecut printr-o perioada asemanatoare pe la inceputul sarcinii, (saptamanile 5-6) si tot vreo 2-3 saptamani a durat. Incearca sa mananci ceapa seara. Produce somn. A trecut. Acum dorm normal. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackpanterro Postat Aprilie 14, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 Si eu trec printr-o perioada de nesomn noaptea, de fapt eu ma trezesc pe la 4 dimineata si nu mai pot dormi.Mersul la baie toata noaptea ma enerveaza la culme si intre il simt si pe bebe incontinuu(nu ca m-as supara ).Nu am ce face, astept sa vad cat o sa tina, pana la urma tot va trebui sa dorm . Adriana si Aidan 28+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianafedorca Postat Aprilie 14, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 he he he ....cate nopti am pierdut si eu pe forum din cauza ca nu puteam sa dorm, te inteleg perfect, dar n-ai ce face, si la mine a trecut de la sine, acum dorm si dupa amiaza as dormi intruna dar nu prea mai pot din cauza butoiului, e asa mare ca-mi trebui e 1 ora sa ma intorc de pe o parte pe alta o sa treaca stai linistita sarcina usoara in continuare Adriana si bebelinul 37+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monicutz Postat Aprilie 14, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 Salut, ee am avut prima noapte de insomnie azi noapte. Am pus-o pe seama examenului de soferi pe care l-am dat azi dinimeata. Desi sincera sa fiu nu ma stresa. Dar stateam cu ochii inchisi si nu se lipea de nici un fel. Sper ca a fost doar o noapte! Moni, 27s Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nem Postat Aprilie 14, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 Si eu trec prin aceeasi perioada de insomnii.La fel, ma trezesc pe la 4 si stau asa pana pe la 7, 8 cand ma ia somnul...E tare nasol, iar seara adorm super greu...Ideea e ca toata lumea ne spune sa ne odihnim acum cat mai mult ca dp aceea nu mai avem cum...Dar cum? emma 27+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ina869 Postat Aprilie 14, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 Si eu sint o nedormita, ma trezesc peste noapte pe la ora 3 cind trebuie sa ma duc la buda si dupa aceea nu mai pot adormi...mi se pare ciudat, nu am avut niciodata probleme cu somnul, de obicei adormeam bustean. [gravi] & bobita 6+ Ina Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralcat Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 Si eu ma confrunt cu insomnia, de vreo 3 saptamani de cand am inceput sa simt si placerile greturilor. Ma scol pe la 3-4 dimineata pentru prima runda de rau, zac pana se lumineaza cand ironia sortii mai adorm cateva zeci de minute. Ma trezeste al meu sot cu crantzanei ca vorba ceea s-a documentat ce are de facut, ma duce la munca si numai bine incepe o noua zi plina de dureri de cap, varsaturi, ameteli si bonus: minunata stare de "batuta in cap". Ajung acasa si desi sunt rupta de oboseala nu reusesc deloc sa-mi revin, sa ma odihnesc sau sa fac ceva cu durerea asta de cap care ma zapaceste de tot. Abia astept trimestrul 2. Raluca, leoaica in asteptarea puiului Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisi_ella Postat Aprilie 19, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2005 La prima sarcina dr mi-a recomandat Diazepam pentru somn si calmare...In plus, e miorelaxant si e bun pentru muschiul uterului. Tot asa, nu puteam adormi pana la 3 noaptea...Cu Diazepam ma odihneam super!! Nu e contraindicat, dimpotriva. Se da ca tratament si in cazul iminentei de avort sau al pericolului de nastere prematura. Discuta cu dr. tau, intreaba ce-ti recomanda...Nu e normal sa dormi asa putin! Te asteapta muuuulteeee nopti nedormite dupa nastere ....macar acum trebuie sa te odihnesti! _Ella, [copil]Emma & [bibe] din burtica http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.