adjadyn Publicat Aprilie 13, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2005 reusiti sa va faceti intelese ca copilul pe care-l aveti nu e numai al vostu ci si al sotilor vostrii??..in sensul ca al vostru sot drag si iubit..sa se trezeasca noaptea sa- l a doarma, sa-l s chimbe, sa il hraneasca, deci sa va injumatatiti indatoririle cu sotul, fara ca acesta sa va reproseze ca el munceste, sau ca nu poate dorrmi, sau etc....pot sa va spun doar ca al meu pana a cuma doar el i-a facut baita...sper sa nu s e debaraseze in timp de aceasta datorie de parinte sau sa i s e infiltreze vechea conceptie ca femeia tre sa aibe grija de copil fiindca... adjadyn Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana cretu Postat Aprilie 13, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2005 Off, Doamne, al meu sot este un timid din fire, o persoana inchisa in el (contrariul meu[:D]), dar cu Seb este mai mult decat atent, facem amandoi egal, ca suntem acasa (baita, schimbat de pempers, imbracat, dat biberonul, facut biberonul, spalat si sterilizat biberone, ii aranjeaza chiar si jucariioarele in patut..tot face), sau ca suntem afara (se duca la spalatorie sa ii usuce hainutele, cand iesim cu prietenii si el plange, prefera sa se plimbe el cu el sa-l adoarma (asta ii reflecta un pic timiditatea, "evadeaza")...Face tot! Nu e ceva nou pentru voi, banuiesc(si sper), de a avea in casa un sot si tata model, cum am eu. Oana si Seb [copil] (10.01.2005) "Si maine mai este o zi..." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mav Postat Aprilie 14, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 Si noi beneficiem de un sot/tatic model!!!! Impartim toate grijile, mai ales in privinta copilului. Nu stau sa va povestesc acum, insa va dau un exemplu: de trei saptamani, de cand l-am intarcat pe Sebi, numai tati pregateste biberonul dis-de dimineata, inainte sa plece la serviciu, in timp ce... mami (adica eu[:D]) doarme! (Si ne face si ceai proaspat si ne lasa celelalte biberoane curate!!!!) Sa aveti parte de soti si tatici super!!![flo] Vic & Sebi (04.02.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger alb Postat Aprilie 14, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 Dupa cum am, mai scris/spus sotul meu, este un om extraordinar de bun! Iar in privinta, bb are mai multa grija, de cat el insusi[:D] De cate ori bb sa innecat(inainte) ma apuca frica/groaza, noroc de el[pup] Am avut marea grija, de-a invata sotul, cum sa aiba grija de copil. -de cate ori schimbam(KK) bb strigam la el (ajutama/invata) -la baita la fel dupa 2/luni l-am pus (fai baie/invata) -la inbracaminte, la fel (faci asa/invata) -si tot asa....... Dupa, ce am nascut am avut norocul ca, sotul avea liber 1/luna. bb a fost un mare plangaret a avut colici. Noaptea dupa ce il hraneam pe bb(tata) trecea sotul si statea cu el. Dupa 1/luna era si normal, sa stau eu cu el noaptea. De ce? pt. ca incepea munca la 7dim.. si dormea la 12 noaptea stand cu bb. Ziua, singur isi ia baiatul se joca, ii citeste povesti ,il schimba etc....fara sa-i zic eu nimic. Multumesc lui D-zeu pt sotul meu minunat ! ps. socrii mau felicitat de n-ori in privinta sot/bb! Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first loved us. id="Trebuchet MS">id="size3">id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adjadyn Postat Aprilie 14, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 ..cam putine mamici care-si lauda sotiorii lor dragi, oare fiindca totusi inca mai exista aceasta conceptie de a avea doar mamicile grija de scumpii lor copilasi??? al meu sot inca nu a invatat foarte bine sa o imbrce pe micuta, de obicei tot gasesc niste scuze cand e cazul si plec ba la bucatarie"fiindca se arde mancarea" ba la telefon fiindca e ceva urgent..etc.asa e nevoit sa se mai invete cu miniaturile hainute...nu are incotro!!.. adjadyn Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buli Postat Aprilie 14, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 hmm ... eu nu am mai scris ca atita l-am laudat pe sotulica, de credeam ca-i toata lumea satula sa citeasca asta. ca sa zic pe scurt: sotul meu numai tzitza nu i-a dat. in rest absolut tot ce fac eu cu Matei face si el. si ma ajuta si la treburi in casa. el crede intr-adevar ca femeile sint egale cu barbatii si a inteles ca nu poti avea linga tine o sotie vesela si proaspata daca-i rupta de oboseala si zapacita de cit a alergat-o copilul Anca id="green">si [cri] Matei id="blue">(1 ianuarie 2004)id="blue">id="Comic Sans MS"> gasca MAOid="blue">id="Comic Sans MS"> know your mind, love your bodyid="blue">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aissa Postat Aprilie 14, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 Hai sa-l laud si eu pe al meu. Cand e acasa numai el pregateste biberonul, imi aduce "la mana" pampers, bluze ce ne trebuie. Ne incalzeste borcanelele, ne pregateste baia, o adoarme, o danseaza, se joaca cu ea cand eu stau pe DC, o schimba doar de pipi (de kk nu....). I-am lasat si singuri si am plecat la cumparaturi, la coafor, s-au descurcat. Cristina si [zana] Alexandra (30.09.2004)id="violet">[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdynaB Postat Aprilie 14, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 Si eu ,si eu mi-l laud! De cind s-a nascut fica noastra a participat cu tot ce a putut si m-a ajutat enorm. Si acum e la fel,pot sa spun ca el si cu fetita sint cei mai buni prieteni![il],pot pleca linistita,ea nu plinge dupa mine(inca imi face si cu minutza)ei se descurca perfect amindoi.(baitza,mincat,schimbat...tot) Adyna si Selina bambina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adjadyn Postat Aprilie 14, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2005 ..parca ne mai luminam la fata[:D] adjadyn Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Aprilie 15, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2005 Ceea ce spuneti voi dovedeste ca barbatii de treaba nu sunt fiinte pe cale de disparitie, iar exceptiile, chiar daca sunt supermediatizate si beneficiaza de un istoric stufos, sunt totusi exceptii. http://community.webshots.com/user/tora97 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.