Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sfaturile voastre mi-au schimbat situatia in bine

Recommended Posts

Cineva a spus pe aici ca sfaturile venite de la necunoscuti nu sunt obiective.

Ba eu as zice contrariul: cele mai bune sfaturi le poti primi de la cineva care nu este implicat direct in problema si in situatia ta.

V-o spun din proprie experienta:

Pe la sfarsitul anului trecut am avut o carutza de probleme cu sotul meu, nu ne intelegeam de nici o culoare, Jigniri, reprosuri, iar situatia se agravasa si datorita dragei mele soacre, indiferent fata de copilul nostru care acum are 11 luni (sa-mi traiasca!!! :)). Treceam printr-o perioada super naspa. Am descoperit forumul asta; mi-am postat problema aici; am primit sfaturi. Bune. Si care m-au ajutat sa iau o hotarare. Am plecat cu copilul la mama intr-un alt oras. Am stat 5 luni acolo, timp in care relatia noastra a pendulat intre toate starile posibile. Certuri si impacari succesive la telefon, vizite, rugaminti sa ma intorc la el, etc. Important si neasteptat pentru mine a fost sa observ ca intr-adevar ii parea rau pentru tot ceea ce imi facuse; a avut timp de reflectat. Si intr-un final m-am intors. In termenii impusi de mine. Acum nu mai sta in fundul patului cu telecomanda in mana, ci atunci cand vine de la munca (eu fiind in parc cu copilul) nici nu mananca, ma suna sa ne intalnim. Sta cu copilul, ii pregateste masa, baia, etc. S-a schimbat si fata de mine si face eforturi sa imbunatateasca situatia. Si toate pentru ca am cerut ajutor atunci cand am avut nevoie si l-am primit. De la voi. Si pentru asta va multumesc!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Se pare ca asta e si scopul, sa ajutam la nevoie!

Cand unul din noi e jos, se gasesc intotdeauna cativa care sa-l ridice sau sa-l impulsioneze sa se ridice si sa mearga mai departe (intr-un fel sau altul)!

Deci, daca norii intuneca cerul senin al vietii voastre, nu asteptati pana vine furtuna, descarcati-va sufletul si noi, cu fortele unite vom imprastia norii, sa dam soarelui ocazia sa rasara din nou...

Ce plina de metafore sunt in dimineata asta[hippi]

Cea care spera

Bravo, elle_seb, ma bucur pentru voi, dar meritul (si cred ca fetele imi vor da dreptate) e al tau in totalitate. Iti trebuie ceva curaj, sa-ti iei copilul si sa-l lasi singur...

Felicitari, si sa fiti fericiti!

Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter.

Felicitari pentru cum s-a intors situatita.

[bis] Subscriu la ce spui tu, elle. Cind primesti diferite pareri de la persoane neimplicate direct incepi sa vezi si tu lucrurile diferit.

Si mi-a folosit forumul foarte mult. Indiferent de paruielile noastre pe diferite teme, la urma urmelor sintem majoritatea femei aici pe forum si functionam in general cam la fel. Bine, bine, si opiniile celor citorva barbati de pe forum sint de folos si binevenite, da' tot solidaritatea si mamoshenia feminina ne scoate din KK. Cel putin pe mine.

[gravi] DPN 2.11.05

Da, Elle, ai dreptate.

Si eu mi-am spus candva oful si eu am cerut sfaturi...care nu au intarziat sa apara. Ajutorul fetelor in acele momente grele a insemnat foarte mult pentru mine. E atat de bine sa ai un prieten care iti intinde o mana...

Dintr-odata n-am mai fost singura.

Ma bucur ca mai am inca o data ocazia sa le multumesc!

Va pup

mirelusa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...