Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Tratament Endometrioza - Diphereline/Cetrorelix

Recommended Posts

Buna,

Ma intereseaza cine a facut un astfel de tratament? am inteles ca da reactii adverse;

dureri de cap, gretzuri, etc...

urmeaza sa fac un astfel de tratamet si eu sunt la volan in fiecare zi, mult de lucru la serviciu...numai de gretzuri si manacrimi nu am chef[zid]

cate luni de zile a durat tratamentul?

Multumesc,

Va pup,

Anca

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Dragã Anca, ce pot sã-þi spun eu despre Diphereline: eu am suferit o ovarectomie endometrialã stângã acum doi ani. Dr la care am ajuns dupã aceea mi-a prezentat opþiunea Diphereline ca prevenþie pentru alte evntuale chisturi endometriozice ºi pe ovarul drept. Tratamentul constã ân administrarea a câte o fiolã pe lunã, injectabilã intramuscular, timp de 6 luni, lucru care induce ca un fel de castrare chimicã, urmatã de o "resetare" a hipotalamusului.Dar acest medicament este relativ nou ºi nu se ºtie exact dacã ºi ce efecte secundare are, dacã rezultatul este permanent sau nu, dacã poþi rãmâne gravidã imadiat dupã aceea sau nu etc.

Nu ºtiu ce problemã ai tu, dar eu dupã operaþie am luat 6 luni Mastodynon (este 100% natural) ºi m-a ajutat foarte mult; am hotãrât sã las Dipfereline ca soluþie de urgenþã, dacã mai fac chisturi.

Sper cã te-am ajutat cât de cât

Alexia in ce fel te-a ajutat Mastodynonul si eu am fost op.de endometrioza si pt ca imi doresc un copil nu mi-a dat nimic, asa ca acum incerc sa iau si eu Mastodynon (il iau de 2 saptamani)l-ai luat la recomandarea medicului sau din auzite

Pupici

Tanti, am luat Mastodynon la recomandarea doctoriþei, a zis cã o sã-mi ajute ovarul rãmas sã se acomodeze ºi sã funcþioneze el singurel, fãrã celãlalt. Mi-a reglat ºi menstruaþia, acum e ceas, la 29 de zile, dar n-aº putea spune sigur dacã e de la operaþie (cã l-au scos pe ãla bolnav) sau de la picãturi, iar ovarul rãmas e ca o floare. Oricum, rãu nu face, atâta doar cã este incomod de luat ºi trebuie multã rãbdare. A! Dupã ce n-am mai luat nu mi s-a dereglat menstruaþia, aºa cã eu aº zice sã-l iei în continuare.

In urma op. laparo si curatarea de endometrioza am facut o injectie de dipherelin. In urma acesteia CM nu a mai venit din 21 feb. fapt care este normal dupa spusele dr., punand ovarele in pauza pt. un timp. A mai facut cineva aceasta injectie si dupa cat timp a venit CM?

Gabrielutza,

cel mai sigur faci o laparoscopie, sa vezi daca ai sigur; nu cu presupuneri; si asa curatza pe acolo, elimina ce e de eliminat;

abea apoi potzi urma un tratament; cam cel de care ma interesez eu;

sansele pt bebe nu sunt prea mari DAR EXISTA!!

depinde de organism; dupa un astfel de tratament unele fete au ramas insarcinate;

totusi este o boala incurabila

despre endometrioza gasesti aici; Anca, trimite, te rog, link-ul pe Mesaje Private, devine subiect de reclama. multumesc id="green">[flo]

[pup]

Anca

Buna fetelor[biz]

Am fost si eu operata laparoscopic acum cateva zile si mi-a gasit endometrioza stadiul I (sunt cateva puncte mici si rosii pe peretele Douglasului, le-am vazut pe caseta). Dar mie nu mi-a curatat chirurgical endometrioza (oare din cauza ca nu erau leziuni mari??). Voua v-a si curatat chirurgical endometrioza si v-a dat si tratament? Va rog imi spuneti daca mai este careva din voi in situatia mea?[:0]

Crinuta[flo]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...