Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lalele Lila!

Recommended Posts

trebuie sa va povestesc ce mi s-a intamplat la dentist vinerea trecuta la dentist. banuiesct ca urati dentistii ca toata lumea...sau nu va sunt asa de simpatice locurile acelea! poate ca acum o sa ganditi altfel!

in viata mea nu mi s-a intamplat asta. [alcool]

cum stateam eu acolo si vorbeam cu dentistu', apare un domn ferdesit, frumusit...cool omu' si se baga in vorba cu mine...eu foarte taioasa ii pun cateva intrebari , il atac nitel si il trimit la plimbare... gata...[bang] ...pe urma dentistu' decide ca tre' sa merg sa fac radiografie..si ma duc...era la 10 minute de cabinet.

ma intorc. [mariaj]

stau ce stau si apare domnu' ferdesit cu un buchet mare de lalele batute, lalele lila.. si mi le da...am ramas cu gura cascata!!! m-am inrosit toata!!!!! m-a tusat asa de tare gestul si m-a bucurat ideea! [bis]

i-am multumit si i-am spus ca pentru asta trebuie sa iesim la un ceai! ne-am schimbat numerele de telefon...si cum stateam eu la dentist si vorbeam cu dentistu, tipu' care urmarea discutia -imi trimite sms ...ca daca nu vreau sa cinam impreuna...am iesit la un ceai pana la urma...si ghici ce am aflat? fuse' dupa mine cu florile si la radiografie si nu ma prinse' si s-a intors la cabinet. cate flori am primit? 25!!!! exact cati ani am eu!!!!! care e culoara mea preferata? Lila!!!!

bai ce coincidenta!

ei fetele...acum imi vine sa ma duc in foecare zi la dentist! [:D][:D] [pup]

lix

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...