Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

metoda contraceptiva..

Recommended Posts

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pe coitus intreruptus (daca nu va place, sa ma cenzureze moderatorii). Eu asta am folosit de pe vremea cand eram doar prietena cu sotul meu (nu ca n-am fii si acum prieteni [:D], intelegeti voi ce-am vrut sa zic) si la mine a functionat mereu (oi avea eu un sot care se controleaza mai bine? [cool], ca stiu ca nu e o metoda prea sigura, dar la noi a functionat mereu). stiu ca se pot lua contraceptive pe baza de progesteron cand alaptezi, dar eu n-am fost de acord cu nici un tratament hormonal cata vreme printesa suge de la mami laptic.

Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004)

Distribuie pe alte site-uri

Kittycat, sincera sa fiu nu stiu cine esti, dar parca te cunosc de mult...Multe din raspunsurile, ideile tale sunt identice cu ale mele motiv pt. care de multe ori nu mai raspund pt. ca vad deja raspunsul pe care l-as fi dat si eu, idem si la intrebarea de mai sus..[:D][:D]

Eu nu voi folosi nici o alta metoda contraceptiva pana nu imi fac atatia copii cati vreau ( 3 ), nu glumesc.

Multa sanatate si copii frumosi si sanatosi!!

Cecilutza, Sara si puricosu' nostru!![dual]

sa stabilim o intalnire la "surprize-surprize"..poate descoperim vreo legatura de rudenie[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))]

sau putem incerca o explicatie..sunteti amandoua doctoruitze, aveti varste apropiate..si poate mai gasim :)

"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE

SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE

SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE

NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"

(NICHITA STANESCU)

Cecilutza, mai stii, om fii zodii compatibile, mai mama [cool]!!! Oricum, ma bucur ca macar cineva e de acord cu metoda mea contraceptiva. Ma asteptam sa-mi primesc rosii in cap; sau si mai "dulce", sa mi se zica ca-i lipsa de cultura medicala sa recurg la asa ceva cand exista alte metode mai "moderne" (ofensa la care recunosc eram pregatita sa ripostez tare energic...). Oricum, fiecare alege ce metoda considera ca i se potriveste cel mai bine si e cea mai buna pt ea si puiul ei.

Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004)

quote:Originally posted by Kittycat

Oricum, ma bucur ca macar cineva e de acord cu metoda mea contraceptiva. .....Oricum, fiecare alege ce metoda considera ca i se potriveste cel mai bine si e cea mai buna pt ea si puiul ei.

id="quote">id="quote">

Si eu sunt total de acord cu tine!!

Asta era metoda pe care o foloseam si noi, chiar multa vreme. Nu stiu cat este de "sanatoasa", ca tocmai cand se apropie momentul, trebuie sa te opresti...[:D]

Alt sotz care se controleaza bine!! [;)]

Eu nu mai alaptez de multa vreme, dar de 2 luni iau anticonceptionale si s-au schimbat lucrurile...[:D] Am fost putin obligata sa fac lucrul acesta din cauza menstrei schimbate dupa nastere. Ca daca era dupa mine, sigur nu apelam la ele.

Asa ca...suntem mai multe in aceeasi gasca!! [:D] Sau am fost...

Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03)

eu folosesc prezervativul - de fapt nu eu, sotu' [:D]...nu pot intra in clubul fanelor coitus intreruptus; n-am practicat niciodata si nici nu cred ca mi-ar placea.

cand nu voi mai alapta ma voi gandi la sterilet; preferatele mele au fost pilulele, dar nu mai sunt recomandate la fostele fumatoare de o anumita varsta.id="Comic Sans MS">id="green">

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there. id="Comic Sans MS">id="limegreen">

[loveyou] Cristinaid="pink"> & Vladid="blue">[baietel] (23 septembrie 2004)id="blue">id="Comic Sans MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...