Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

LAPTE:de la tara/la cutie/la punga???

Recommended Posts

[hia]Am implinit si noi un anisor,si...am hotarit sa il trec pe lapte de vaca(pe linga putin sin,care nu-i mai ajunge si MILUMIL3).

Pe vremea bunicii era simplu:lapte de vaca(fiert sau chiar si nefiert)direct de la sursa, dar astazi sunt multe variante:

-lapte DORNA,FULGA,PARMALAT

-lapte la punga pasteurizat

-lapte din piata de la tarani.

-lapte NESTLE pt.1 an

Pentru fiecare in parte am opinii pro si contra.Cred ca le stim cu totii.

Eu as vrea acum sa aflu de la voi mamicilor,ce lapte ati ales sa le dati copiilor vostri de un anisor.Imi poate folosi in alegerea mea.

Multumesc anticipat si toate cele bune!

Catalinaid="Comic Sans MS">id="green">, id="green"> [copil]id="orange"> Rid="orange">Oid="green">Bid="red">Eid="orange">Rid="green">Tid="red">id="size1"> si Cid="orange">Aid="green">Tid="red">Aid="brown">Lid="red">Iid="green">Nid="orange">id="size1">

"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"id="green">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi de la un anisor am inceput cu lapte Dorna apoi pe la 2 ani i-am dat lapte la punga si ii merge foarte bine.perioadele de vara cand mai mergem la tara ii dau si lapte de vaca de la sursa sigura dar bine fiert si adaug o cana de apa la fiert la litrul de apa ca e prea gras.

andreeat

maria mea bea laptic de vaca de la tara, de cand am intarcat-o (la 1 an).Sursa este sigura, laptele bun, curat, il fierbem bine.I-am dat si Dorna, dar mi s-a parut scump, si nu l-a suportat(l-a vomat si apoi nu i-am mai dat).Cred ca laptele asta dorna, fulga, nu e numai lapte pur, cred ca mai are si alte chestii in el[bang]

Deci eu sunt pro lapte de tara

Pana la 1 an si o luna am dat lui theo numai san si ca supliment 120 ml-200 similac. Acum, ca mami mai are si alte treburi, dam san dimineata, lapte de vacuta fiert fff bine in timpul zilei (2 biberoane de 120) si seara la culcare similac 120 ml+san din belsug. Treptat o sa eliminam similacul si sanul, si papam doar lapte de vacuta. Lapte de "alimentara" fie el Dorna, Fulga sau mai stiu eu cum sigur au si altceva bagat...asa ca...Eu am fost crescuta exclusiv cu lapte de vacuta si nu au fost probleme.De ce sa fugim de tot ce este natural?Daca sursa e sigura, vacuta sanatoasa, numai bine!

mami cu Theo [baietel]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...