Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Haide Clujul!!!

Recommended Posts

Helau!

Lista noastra:id="black">

descantecid="purple">

roxana1974id="red">

Danaid="green">

carrieid="blue">

Ralucaid="red">

dpintilieid="brown">

mariana tacheid="teal">

pufymicid="limegreen">

ad_riannaid="maroon">

carinaid="pink">

caaraid="red">

baby-boomid="purple">

canuta-om-sucitid="orange">

tuchiid="green">

Moniqueid="teal">

laura_sid="red">

TatianaGid="green">

nana_simid="orange">

Tinabeveid="navy">

AdelaPid="limegreen">

m_monicaid="orange">

Anneliseid="red">

scarmanusid="green">

ra 75id="teal">

ancuzzaid="maroon">

lauradariaid="red">

Ripleyid="purple">

Oaspetzi:id="teal">

Tzuniid="red">

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 157
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna dimineata!

Ce m-am speriat ieri cand am vazut ca nu mai pot raspunde la subiect si nu stiam cum sa fac sa-l "intind" intr-un nou capitol! Roxana [cool] multumesc!

In alta ordine de idei este o mamica din Cluj care vrea sa stie cate ceva despre cresele din Cluj, n-o ajutati? Eu nu prea stiu din astea. A postat subiectul initial la "crese, gradinite ..." si i-am sugerat sa se mute la grupul de Cluj, ceea ce a si facut dar partial, a postat subiectul la "prieteni dintotdeauna" dar nu aici ci a deschis un subiect care se cheama cred "Cresa in Cluj".

Intr-o cu totul alta ordie de idei, ultima, saptamana viitoare intre 19 si 23 aprilie sunt tot felul de actiuni prin oras cu ocazia zilei pamnatului care e de fapt pe 22 aprilie. Sunt panouri cu informatii, mars de biciclete, activitati pt copii (desene pe asfalt, face-painting, concursusi), catarare pe panou de antrenament pe alpinisti/speologi, curatenie in parcuri, porti deschise la vivariu (ce frumos este!!!) si la muzeul speologiei, expozitie foto si de afise, samd. Am programul complet al manifestarilor, pe zile si ore si locatii, daca doriti dati-mi un semn.

Acum va urez spor la treburi si va zic weekend placut! Poate nu [pic]

[dual]

Simona

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

uraaa, subect nou!

Simona multumim de informari, timp si vreme buna sa avem!subiectul gradinitei e inca f sensibil si la noi, nu am decis nimik, iar daca HK se scumpeste renunt la idee pentru ca devine jecmaneala.inca mai cautam.HK are si cresa dar scumpa si aia.conditiile sunt intr-adevar bune si Cristina, educatoarea de la club e o scumpa.

[q][q][q]voi vedeti ce e afara?cred ca intalneala de dupa masa pica, speram sa ramana in picioare cea de duminica dimineata.

Aura, suna-ma sa povestim!

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

noi n-am fost in parc pe motiv de noroi si de copil care adora balacitul in balti:)

sa vedem maine...

azi am umblat dimineata la cumparaturi de pantofi si sandale si s-a ales gagalicea cu ...3 perechi!din care una de la Siesta unde a trebuit sa recunosc ca au ei preturi mari dar si o calitate excelenta.

problema e ca n-am timp sa-i umblu sa caut asa ca vazut , placut, luat!

vreau sa va mai spun ca ne-a iesit si altreilea canin:)

poate ne vedem maine

pupici

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Eu am fost si azi in parc si am sperat sa vad pe cineva insa n-a fost sa fie. Am vazut ceva ce se numea Festivalul Fizicii, dar am ajuns la spartul targului si parcul arata destul de aiurea, cu multe mizerii si foarte inundat de la ploaia grozava de dinainte. In rest a fost ok, cald afara, soare, ne-am plimbat si ne-am intors acasa pe la 18.

Pe maine,

Roxana

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Gagici,cum ramane pe maine? Va intreb pt.ca eu dupa-masa am musafiri si as avea de facut unele pregatiri acasa dar pe de alta parte nu as vrea sa ratez intalnirea(ca doar se striga catalogul,nu?). Problema cea mai mare este ca nu stiu care-i starea parculetului dupa ploile astea pt.ca daca e plin de balti si noroi e chiar nasol,mai bine amanam. Ce spuneti? Ramane sa mai vedem dimineata?

[pup] Aura

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...