Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

proiectele de licenta se cumpara de-a gata...

Recommended Posts

Vreau sa va povestesc ceva, sa vad voi ce parere vaeti despre asta... poate s-a mai discutat, nu stiu, daca da rog moderatorii sa-mi inchida subiectul...

Zilele astea m-a rugat o buna prietena s-o ajut sa-si caute pe internet o lucrare de diploma. Adica, stiti voi, sunt site-urile alea care ofera lucrari de-a gata, tu dai banu’ si ei lucrarea... toata lumea e multumita!!!

Nu prea tiu ce sa zic, dar mie mi se pare inca o ‘teorema’ din “TARA LUI PAPURA –VODA!!”, unde totul este posibil, nimic nu e ilegal si chiar daca este ilegal, cel putin teoretic, practic nimeni nu ia vro masura cand sunt incalcate regulile sau legile.

Totul se face pe fata, nu pe ascuns, nu numai ca ii poti gasi pe o multime de site-uri pe Internet (care sa zicem, sunt putin mai ‘ ferite’... desi in ultimul timp chiar si in Ro internetul devine din ce in ce mai vizitat si utilizat), dar sunt afise puse la vedere in facultati si camine studentesti, fluturasi prin baruri sau discoteci... chiar si profesorii iti recomanda suav: ‘daca nu ai timp (lucrezi, ai familie, copii, etc) cauta ca vei gasi pe internet cate lucrari vrei...’ Sigur toata lumea e multumita, studentul da un ban da’ scapa de zile, saptamani sau luni de cautari, studiu, redactari, modificari, etc. Iar profesorul primeste si el ‘atentia’ cuvenita, ca deh... ‘remuneratia, e, dupa buget, mica’.

Chiar daca proiectul a fost prezentat cu 1-2 ani inainte si unii dintre profesori au fost chiar in comisie, toti inchid ochii si se fac ca nu obseva coincidentele... cateva cuvinte schimbate, capitole sau sub-capitole in alta ordine, stim cu totii cum sa le sucim si rasucim ca sa para ceva nou, dar de fapt e doar aceeasi toala veche, spalata la masina automata cu program de prespalare, nu???

Daca stau sa ma gandesc, nu cred ca ma deranjeaza practic ideea in sine ca studentul din ziua de azi nu-si mai face singur lucrarea de diploma (asa cum isi cumpara si note la examene...) .

In fond si la urma urmei, eu am facut singura lucrarea, si n-au trecut de atunci decat vreo 7-8 ani, si tot nu as putea sa zic ca-mi mai amintesc ceva, nici macar mai mult de vreo cateva titluri de capitole. Dar la momentul respectiv, eu stiu ca m-am simtit foarte mandra de mine ca am reusit sa-mi fac lucrarea fara ajutor, eu am scris-o, eu am editat-o, chiar am si copertat-o... si am luat 10! Ce ma deranjeaza este sa constat, o data in plus, ca la orice nivel ai cauta sa gasesti corectiudinea sau respectarea legilor, succesul acestei actiuni tinde alarmant spre zero!!!

Daca ai depasit viteza si te prinde politia, dai ceva acolo, si gata, fara chitanta si alte repercursiuni, promiti sa nu mai faci (desi stii sigur ca minti!) si s-a rezolvat! - ca deh... ‘remuneratia, e, dupa buget, mica’.

Unii par sa rezolve toate problemele, la orice nivel, iar cine vrea sa fie cinstit si sa respecte legile este catalogat ca fraier, isi pierde vremea cu asemenea ‘amanunte’... daca te duci la medicul de familie, primesti reteta compensata sau gratuita doar dupa ce il re-compensezi si tu pe medic, ca deh... ‘remuneratia, e, dupa buget, mica’.

Si, nu in ultimul rand, eu consider ca in tara asta, nu doar cei din sistemul medical, invatamant, politie, samd au deh... ‘remuneratia, e, dupa buget, mica’. , ci multi altii, marea majoritate, as zice! Chiar si eu, nu pot zice ca mi-ar fi de prisos vreo 'atentie' acolo, din cand in cand, dar daca n-am avut norocul sa lucrez in sisteme care sa permita asta...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion

http://community.webshots.com/user/miremirion

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...