Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

dieta in timpul alaptarii

Recommended Posts

Bianca mea ieri a implinit o luna, o alaptez la san si as vrea sa continui cel putin inca 2luni, in acelasi timp ma cam sperie aspectul meu fizic, am inca 86kg, 17 mai mult decat inainte de sarcina, mi-as da timp mai mult dar pe 3septembrie am nunta la biserica(suntem casatoriti doar civil), si as vrea sa incap si eu intr-o rochie mai acatarii

a tinut cineva oarece dieta usoata in timpul alaptarii? sau stiti cam ce as putea face

multumesc anticipat pentru ajutor[;)]

anca si micutza Bianca

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

In primul rind DACA alaptezi slabesti mai usor si mai repede.Alapteaza cit poti de mult, hranestete normal, si nu e indicat sa tii vreo cura de slabirea(poti pierde laptele).

Dieta in timpul sarcinii??!!Incearca Montignac,dar fara sa te infometezi???Mai bine intreaba fetele de-acolo,ele stiu mai bine.

Casa de piatra si o nunta frumoasa.

Catalinaid="Comic Sans MS">id="green">, id="green"> [copil]id="orange"> Rid="orange">Oid="green">Bid="red">Eid="orange">Rid="green">Tid="red">id="size1"> si Cid="orange">Aid="green">Tid="red">Aid="brown">Lid="red">Iid="green">Nid="orange">id="size1">

"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"id="green">id="size1">

An-kid="navy">, continua sa alaptezi si vei avea mari surprize![:D]

Prietena mea are bebelusul de 8 luni(alapteaza si acum), iar in primele patru luni a ajuns la greutatea dinainte de sarcina; acum e chiar mai slaba.

E foarte important sa:

- nu mananci nimic prajit

- elimini total dulciurile

- bei foarte multe lichide

Incearca, de asemenea, sa nu manaci seara, dupa ora 19.00.

Eu mai am cateva zile si abia astept sa aplic si eu sfaturile pe care ti le dau tie acum.Vom trece impreuna prin perioada de revenire si poate ne va fi mai usor.

Mult succes!

Oana si bb Letitia Medeea(inca in burtica)

multumesc de raspunsuri[pup]

oana, sper sa fie asa cum zici tu, ca eu de o luna am dat 4kg jos,si sunt multumita, asta in conditiile in care am mancat[porc], mai vorbim la mamici si bebici de martie-aprilie[pup]

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

eu n-am reusit sa slabesc , dupa 4 luni jumatate de la nastere [xx(]

sunt cu 10 kg mai grasa [grasa] decat inainte de a ramane insarcinata...

si alaptez cu drag!

ce-i drept.... si mananc cu drag , sa fie laptele bun , ca am vazut ca atunci cand nu mananc bine , bebele meu e camm agitat

Felicitari celor care au reusit sa slabeasca!

Miche si id="maroon">id="Times New Roman">

Darius id="blue">id="Times New Roman">

[copil] (26.11.2004)id="size1">

miche, cum zice si oana, elimina dulciurile si prajelile, bb oricum nu are nevoie de ele. Ce ziceti daca am forma un grup de mamici care alapteaza si vor sa slabeasca?, sa creem meniuri, sa ne dam idei, si sa ne sustinem reciproc

Ce ziceti, cred ca impreuna ne va fii mai usor

va astept parerile[flo]

http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Eu am slabit in 6 luni si jumatate 19 kg ( inainte de a naste aveam 80kg - am luat 18 kg in timpul sarcinii)> Asa cum spuneau fetele, fara prajeli si dulciuri, inlocuiestele lactatele obisnuite cu cele degresate si multa miscare daca ai posibilitatea (plimbari lungi cu bebe).

Eu personal nu am renuntat complet la dulciuri pt ca sunt innebunita dupa ele ,in schimb am inlocuit mancatul lor cu gustatul...la fel cu mancarea...am evitat pastele fainoase dar nu am renuntat complet la ele...insa toate aceste "mici pacate" le-am "spalat" cu exercitii fizice "la greu"[aerob]!

Eu as zice sa nu te opresti din alaptat dupa 2 luni. Alapteaza cat poti de mult, mie mi se pare un sentiment ata de placut sa-l ai pe bebitza la tzitzi...ca sa nu mai spun cat de bun e lapticul tau pt sanatatea copilului tau..

Bafta multa la slabit ,

Pupici[pup],

Andreea

Goanga23id="navy">, FELICITARI!!!!! Mi se pare minunat ca ai reusit sa slabesti atat de mult!

Daca iti plac mult pastele, nu trebuie sa renunti la ele; depinde mult de combinatiile in care le gatesti.Incearca sa prepari pastele dupa retete italiene, sunt delicioase si sanatoase.Eu fac cam de doua ori pe saptamana.

Si cred ca trebuie sa avem in vedere faptul ca am pus aceste kilograme in 9 luni de zile; nu e bine sa ne fortam organismul sa scape de ele in 2 luni, nu?

An-kid="navy">, e foarte buna ideea ta de a crea meniuri pentru perioada de alaptat si de a le urma impreuna.Pentru asta e bine sa facem un alt subiect,nu?

SCUZE !!!!!! [alcool][alcool][alcool]

Am revazut titlul subiectului si e mai mult decat normal sa continuam aici cu meniurile zilnice.

Cred ca aveti intaietate pentru ca deja ati nascut si alaptati.Eu doar va pot urmari pentru cateva zile(inca [bang]), apoi ma implic TOTAL!

Stabilim intai ce alimente avem voie si apoi ce putem gati cu ele, nu?

asa ma gandeam oana[:D], si daca se vrea continuarea la alt subiect, eu ma supun majoritatii

eu saptamana asta voi incerca un regim fara lactate, am inteles ca bubuitele biancai pot fi alergie la ele, sa vedem daca trec, asa

eu m-am gandit sa mananc saptamana asta asa

dimineata:lapte de soia cu cereale(portie mai micuta ca de obicei)

10-10.30 mar

pranz(astept idei[:D])

16.00 1 felie paine graham

seara cartofi la cuptor cu salata, pui sau peste cu salata(variem)

acu ramane sa vad cum si cu ce fac salata,( ca maioneza, cartofi, porumb, ton si rosii cum faceam inainte nu-si mai are locul), si carnea(iar astept idei)

[pup]

http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...