adrianangi Publicat Aprilie 15, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2005 Maria Larisa este o fetita de 2 ani si-o luna care va suferi o interventie chirurgicala pe inima luni, 18 aprilie. Rugati-va, va rog, la Dumnezeu, pentru ca ea sa treaca bine de acest hop.id="blue"> PS. Nu stiu sa va spun cu exactitate ora la care are loc interventia chirurgicala, dar cel mai probabil va fi dimineata... Mai multe amanunte despre cazul acestei fetite puteti citi la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46110 http://adriana.freewebspace.com/photo.html "Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina023 Postat Aprilie 15, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2005 Asa cum pana acum m-am gandit la ea cu dragoste si incredere in Dumnezeu, o voi face si Luni. Doamne ajut-o pe Maria sa treaca peste aceasta grea incercare[ruga] Salvati viata lui Mihaita! http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas Alina si puiul Luca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crig72 Postat Aprilie 15, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2005 Doamne ajuta!Sanatate si multa putere parintilor ! Cristina si[copil]Mariuca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxandra_sb Postat Aprilie 15, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2005 Bafta. Multa sanatate. [flo] Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devylla Postat Aprilie 15, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2005 Multa bafta Maria.....noi ne vom gandi la tine ca sa treci usor peste operatie. Multa bafta! Sabina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramba Postat Aprilie 15, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2005 Doamne Ajuta sa se termine totul cu bine! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Postat Aprilie 15, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2005 Dragele mele, Gandacica nu are net zilele astea, de la mine putere rog moderatorii sa o treaca pe Maria in lista de rugaciuni! Doamne ajuta ,Maria! Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cele mai frumoase feteid="Comic Sans MS">id="violet">id="size1"> id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Aprilie 15, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2005 Doamne ajuta sa fie puternica Maria sa treaca cu bine peste interventia chirurgicala!! Si tarie parintilor, nici nu pot sa imi imaginez prin ce trec!! "O coardã prea întinsã se rupe, o coardã prea slabã nu vibreazã aºa cum trebuie. ." Sinzi [avion]si David[marinar]id="Georgia"> David pe malul marii primavara - noi id="size4">id="red">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhistefy Postat Aprilie 15, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2005 Ma rog si ma voi ruga pentru ea, draga mea[flo] ________________________________________________ La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine. Cu drag, Mihaela Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EmmaT Postat Aprilie 15, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2005 Doamne ajuta!!! Multa sanatate!!! Emma[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.