Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Machiaj profesionist in Bucuresti - unde?

Recommended Posts

Buna, fetelor [:)]!

Stiti cumva un loc, salon, cabinet, unde se poate face un machiaj profesionist foarte reusit, in Bucuresti? Am nevoie de asa ceva pentru un eveniment foarte important, foarte stresant, si care dureaza foarte mult (deci imi trebuie un machiaj frumos si super-rezistent [;)]), si nu stiu unde sa ma duc... la Miko, la Dana Argesan, sau altundeva...

Astept sugestiile voastre, cu multumiri anticipate [il]!

Week-end placut!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

la l'oreal cred ca e super bine, eu am fost sa ma tund la Tourette deasupra si a fost f f misto, presupun ca si la Dana Argesean e la fel de bine...si scump:)

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

id="right">

calea victoriei, langa Steilmann, e centrul L'oreal unde se pot cumpara si produse.Acolo lucreaza tipa.

nu stiu insa cat poa sa coste....

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

id="right">

Buna, fetelor, si merci de raspunsuri :)!

Teolinda, n-am avut cand sa merg la cosmeticiana, eu sunt foarte stramtorata cu timpul pana la sfarsitul lunii, si nici nu prea am curaj sa merg la cosmetica chiar inainte de eveniment... o sa incerc sa ajung dupa ;)!

Cat despre machiajul profesionist, o sa sun la l'Oreal sa intreb ce si cum, sa vad daca mai gasesc loc, ma gandesc ca s-ar putea sa fie aglomerati, mai ales ca la sfarsitul lunii e si Pastele...

Oricum, astept in continuare sugestii, poate sunt fete care chiar au mers undeva unde s-au machiat si au fost foarte multumite ;)!

Va pup, si va doresc o saptamana cat mai buna!

La L'oreal (pe Victoriei) un tratament cosmetic, apoi un machiaj de zi a costat 50 Euro in primavara 2004.

Mi-a placut, a meritat. Presupun ca un machiaj de seara tot pe acolo este. Trebuie facuta programare.

Sabina, ceva despre Tunsoarea ta?...[dual]

[bis]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...