Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ajutor!Antibiotice la gravida?

Recommended Posts

Va pup mamici.

Am fost gripata rau de fapt inca se mai vad bine urmele.Am avut temperatura mare, tot ce mancam/beam vomam asta pt 3 zile.Mi-a spus doctorul sa iau paracetamol.....algocalmin....dar nici un efect asa ca a zis:AMOXICILINA de 250g 20 pastile.

eu am luat deja si imi e un pic mai bine dar imi e frica.Sunt in 8 saptamani si nu stiu daca il poate afecta pe BB sau cum anume.

Doctorul meu a spus ca ii face mai rau temperatura.

Va rog ajutati-ma mai continui tratamentul?

Va pup

Andu se marita cu cel mai bun.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si eu stiu ca amoxicilian e ok , si ca e mai nasol cu temperatura.

pune niste comprese cu spirt ,otet si putina apa la picioare, la talpi, pune pe niste vata si pui niste ciorapi,si te bagi in pat te infofolesti bine si maine nu mai ai nici pic de temperataura, daca la noapte transpiri sa te schimbi sa nu stai transpirata, o sa vezi ca maine te simti mult mai bine, incerca macar , rau nu are cum sa-ti faca

iti doresc multa sanatate si sarcina usoara in continuare, si papa multe citrice pe mine m-au ajutat foarte mult in sarcina , eu n-am racit decat o singura data

Adriana si bebelinul 38 de saptamani

Anduta,

Am fost zilele trecute in aceeasi situatie, gripata, cu febra si eram gravi in 8 sapt, am fost nevoita sa iau antibiotice - amoxicilina am luat - si 3 doctori mi-au confirmat ca e ok acest tip de antibiotic si ca in nici un caz sa nu stau cu temperatura ca poate fi periculos pt BB. Oricum ,atat de suspicioasa eram, ca dupa 2 zile am intrerupt tratamentul, ceea ce l-a cam nemultumit pe doctor( zicea ca min 5 zile ar fi trebuit sa iau!), dar principalul era ca febra imi trecuse!

Te pup si sanatate multa,

Alina [gravi]9 sapt+

Amoxicilina face parte dintre antibioticele care sunt permise pe toata durata sarcinii. E adevarat ca pe prospect scrie ca in primul trimestru, cand are loc organogeneza, trebuie adiministrata cu prudenta, dar acest lucru este valabil si scris pe prospect pt absolut orice medicament permis in sarcina. Asta inseamna ca medicul, atunci cand prescrie acest medicament trebuie sa ia in calcul raportul risc-beneficiu si daca considera ca avantajele administrarii le depasesc pe cele ale neadministrarii atunci il prescrie. Data fiind situatia ta cu stare generala destul de alterata si mai ales febra mare e bine cum s-a procedat. Oricum, sa nu intrerupi antibioticul mai devreme de 5 zile!!!

Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004)

Si eu am luat Amoxicilina, desi am facut tot posibilul sa evit lucrul acesta, insa din nefericire a fost imposibil.Deja sinuzita mea, netratata la timp se complicase rau de tot...asa incat am fost nevoita sa iau antibiotic!Medicul ginecolog, la fel ca si medicul orl-ist mi-au confirmat ca Amoxicilina este safe in sarcina!

Nicoleta si bebelusa +38

mamici sunteti superi tari!!!!!!

va multumesc ca ati fost alaturi de mine si m-am linistit un pic sincera sa fiu.

de fapt daca imi fac griji pt bb inseamna ca il iubesc, deci sunt o mama normala[bang]

Nu voi intrerupe tratamentul.

va multumesc din nou si sarcina usoara

Andu se marita cu cel mai bun.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...