Laura_72819 Publicat Aprilie 15, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2005 fetelor, noi care avem o sarcina dupa tratament hai sa postam aici Incep eu Laura_72819 sarcina dupa FIV, UM 08.03.2005 sper ca nu vorbesc singura[:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadi Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 Se pare ca subiectele de vineri seara nu prea au cautare sau toata lumea a conceput normal? hehe Sarcina dupa inseminare ( singura de altfel ) UM 04.01.2005 , DPN 10.10.2005 . Jadi 15 fix Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monica-Elena Postat Aprilie 19, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2005 Sarcina dupa FIV in 25 octombrie 2004 la Medsana cu dr Denisa Protopopescu. DPN 11 iulie 2005. Acum am 28 de saptamani si o mandrete de baietel in burtica Monica si bocanila din burtica Esentele tari se tin in sticlute mici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura_72819 Postat Aprilie 21, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2005 ia uite ca suntem trei, pt ca voi sunteti mai avansate decat mine sa va intreb daca cumva a avut vreuna dintre voi iminenta de avort, eu exact la 6 sapt am avut o sangerare, nu prea mare, am fost la eco si mi-a zis ca embrionasul e bine, acum iau nospa, gravibinon si stat la pat, de 3 zile sangerarea s-a oprit. Sper sa fie bine Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monica-Elena Postat Aprilie 21, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2005 Eu una nu am avut asa ceva. Am facut totusi gravibinon de la 8 sapt timp de 7 sapt una pe sapt si am facut preventiv si cerclaj la 16 sapt. Ptr ca este f pretios acest copil am stat la pat pana la 4 luni cand a miscat si inca de la inceput am stat si stau in continurae in concediu medical. deja am intrat de fapt in prenatal. Deci stai cuminte in pat si urmeaza instructiunile medicului. merita pentru minunea mica din burta. Monica si bocanila din burtica Esentele tari se tin in sticlute mici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.