Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce masa de calcat sa cumpar?

serban

Recommended Posts

Salutare.

Am si eu o problema de ceva timp si anume ce tip de masa de calcat sa imi cumpar? As vrea sa fie comoda si rezistenta, sa nu scartaie si...ce mai...sa calce singura[:D]Am vazut in carrefour si praktiker unele din lemn f robuste cam la 1 000 000,dar si unele din tabla si altele cu retea metalica de se simt ochiurile din exterior(culmea, ca sunt cele mai scumpe). Eu am avut pana acuma una luata din piata cel mai ieftin model cu tablie de lemn care s-a curbat groaznic de atatea folosiri.

Deci, ce alegere sa fac? M-ar ajuta f mult propria experienta.

Multumiri anticipate.

Roxana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am avut una din lemn si abia am asteptat sa scap de ea ca era prea grea la manevrat.

asa ca am luat una din metal, dar vezi sa fie stabila!

exista niste "fete de masa" speciale pt.masa de calcat, care au pe interior burete si atunci nu o sa se mai simta ochiurile de la plasa de metal.

Vio

"Binecuvantati copii si animalele"

Reteau metalica permite evacuarea aburului. De aceea cele din lemn se curbeaza dupa o perioada de folosire.

Exista husele speciale (care se schimba si ele periodic), mai groase sau mai subtiri, unele chiar dintr-un material special, care reflecta caldura. Eu am una din asta si de exemplu un tricou il calc doar pe o parte si "se calca singur" pe parte cealalta. Rezulta economie de energie electrica si de timp.

.................................................................................

[hop]Dragii de noi id="blue">

.................................................................................

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »

La Rochefoucauld

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...