Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vrancea(4)

Recommended Posts

Fetele,va astept aici [colegi]

Vid="red">rid="orange">aid="purple">nid="green">cid="blue">eid="red">aid="green">(1),(2),(3)

VRANCENIid="red"> si OASPETIid="purple">

Flori76 - 21 iulie 1976id="navy">

shylili - 27 martie 1978id="red">

Katalina - 15 mai 1976id="orange">

Ela76 - 17 aprilie 1976id="purple">

Liliann - 28 ianuarie 1976id="teal">

iselin - ?id="maroon">

josefine - 19 mai 1983id="navy">

asteryaro - ?id="limegreen">

carmenp - ?id="red">

nasti - 14 iunie 1961id="orange">

motanik - 24 noiembrie 1980id="blue">

Loru - 18 septembrie 1979id="purple">

bruxinha - 24 august 1974id="maroon">

dianaelena-?id="teal">

lili_ang-25 februarie 1976id="red">

Prixi-16 august 1973id="teal">

lorena.n-14 august 1964id="orange">

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugoid="red">

noi[foto]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna dimineata la fete!

Am intrat sa va urez o zi buna si sa va spun ca voi intra mai tarziu astazi! Trebuie sa mergem la cumparaturi, iar mai tarziu poate ne uitam la filme!

E foarte urat la noi...ceata, sta sa ploua si cred ca e si foarte frig! Inca nu am indraznit sa deschid fereastra!

Pupici la fete!

Roxana

Neatza!

Noi am fost la cumparaturi, am bagat capul sa va salut si ies repede ca trebuie sa fac curat, sa fac mancarica, sa ma spal pe cap, sa ma epilez....diseara mergem la chef!

Pupici, la noi e soare si frumos. O zi faina va doresc.

--------------------

Andra

Noi [huta]

Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!id="red">

Subiectul Liviu pe forumul DC

[hia] fetele

In sfarsit am reusit sa intru si eu pe DC..Dimineata am lucrat,apoi am iesit putin in oras(mi-am luat un maieutz dragut) si acum...prin casa.

Rox poate mai vorbim in seara asta [pup]

Andrutz distractie placuta la petrecere [bum]

Kata cum e cu noua culoare?A iesit cum ai vrut?

[pup][pup]

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugoid="red">

noi[foto]

Buna ziua la fetitze [pup]

Am intrat special sa urez un sincer LA MULTI ANI!!!id="red">Eleiid="blue">,multa sanatate si muuuulta fericire alaturi de cei dragi!![s][cor][s][cor][s]

Fetele,pe unde sunteti???[:X][:X][:X]

noi[foto]

La multi ani, Ela! Sanatate cat cuprinde si sa fii fericita alaturi de cei dragi![s]

Scuze ca nu am mai intrat, dar asa se intampla in we! Stam si ne uitam la filme sau mai iesim cu prietenii! Acum ca a fost asa urat afara, ne-am uitat la cateva filme! Nimic deosebit! Am facut o pizza, am mai vorbit cu ai nostrii parinti la telefon si uite ca a trecut si we asta!

Asteptam mai multe noutati de la Kata si Andra, ca ele s-au "petrecut" in we! Poate chiar si niste pozici![:D] daca nu cerem prea mult...[;)]

Tu ce ai mai facut, Flori? Sa porti cu placere maieutzul!!!

Poate mai intru deseara!

Pupici la fete![pup][pup][pup]

Roxana

Rox [pup] fata.

Noi am zis ca azi nu iesim din casa(e o vreme urataaaa [pic]),dar cum ne-am trezit cu noaptea-n cap(pe la 8.30 [:D])...pe la 12 deja ne durea capul de atata stat la computer,asa ca am iesit putin.

Daca vreti intrati aici...m-am "jucat" [alcool] si eu putin astazi...

In rest,va pupicesc si va astept la vorba,iar pe Andra si Kata le astept si eu cu pozici [pup]

noi[foto]

Bine v-aaaaaaaaam gasiiiiiiiiiit feteloooooooooorrrrrrrrrrrrr!!!!!!!

Am aparut si eu, dar sunt in refacere.Si nu ma pot reface in voie, ca trage cineva de mine, dar cind il prind ca face nani, fug si eu sa bag nasu-n perna.

Am petrecut taaaaare frumos, Roby a fost in forma maxima, a stat cu noi pin' la 2 noaptea cu musafirii, plimbat de la unul la altul,va dati seama,a fost in centrul atentiei.

Aseara am avut din nou musafiri,...uoff,m-am trezit de dimineata,l-am pregatit pe Cata de gradinita, si apoi m-am instalat aici sa va ce mai faceti(am vazut ca ati vorbit iarasi despre mincaruri,ati gatit,bravo!)

Acum lasati-ma sa plec, dar revin mai pe seara.

Tot atunci voi pune si pozici, tre' sa fac o selectie.

DA, Flori, culoarea e pe aproape,nu iese din prima, mai am negru prin el(si nu m-am decolorat, o iau treptat asa).

VA PUPICESC ACUM!id="Comic Sans MS">id="teal">

Catalinaid="Comic Sans MS">id="green">, id="green"> [copil]id="orange"> Rid="orange">Oid="green">Bid="red">Eid="orange">Rid="green">Tid="red">id="size1"> si Cid="orange">Aid="green">Tid="red">Aid="brown">Lid="red">Iid="green">Nid="orange">id="size1">

"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"id="green">id="size1">

Ce mai faceti fetelor ? Eu am avut un sfarsit de saptamana f incarcat cu treburi gospodaresti.Se apropie Pastele si totul trebuie sa fie pus la punct.Ptr mine are o mare importanta aceasta mare sarbatoare ptr ca ma simt atat de linistita intotdeauna inainte si dupa Pasti si simt puterea lui Dumnezeu in acele zile asupra mea,mai mult ca oricand. Sa nu ma credeti o bisericoasa ptr ca reusesc sa ajung rar la biserica ,dar eu cred ca Dumnezeu e tot timpul langa noi si are grija sa ne fie bine.

Va urez o saptamana buna si la mai multe postari aici in aceasta familie de pe forum.

PS Stie cineva sa faca pasca si poate sa mi dea si mie reteta?Va multumesc anticipat.

Sa ai ce-ti doresti si sa iti doresti ceea ce ai....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...